Piłka nożna

Bukari czerwona w meczu Zvezdy i Chorwaci bliscy odpadnięcia po pierwszym meczu u siebie 3-0, a z Lecha się śmiali :korwinlaugh:
W meczu Rakowa sędzia też nie wie co się dzieje, piłka mija dobre 30cm linię bramkową a ten aut daje :korwinlaugh:

Last edited:
I ty mi śmieciu będziesz coś pisał o XD i brokułach, wrzucając tu takie gimbusiarskie gówno?

Przy okazji dobrze wiedzieć, że ostatnie posty pięknie siadły ci na bani. :kis:
Tak mi siadło na banię, że przeczesuję forum w poszukiwaniu postów drugiej osoby :mjsmile:
Morda tam lapsie i do nory jednostrzałowcu od rankingów i statystyk:jarolaugh:

XD

Tak mi siadło na banię, że przeczesuję forum w poszukiwaniu postów drugiej osoby :mjsmile:
Morda tam lapsie i do nory jednostrzałowcu od rankingów i statystyk:jarolaugh:

XD
Dla ciebie życiowa niedojdo mieszkająca u starych, poświęcenie 5 minut i użycie wyszukiwarki w prawym górnym rogu urasta już do rangi przyczesywania forum. :DC:

Morda lapsie pisze mi paź, który zaczepia mnie jakimś gimbusiarskim filmikiem. Wypierdalaj spać, niech ci się przyśni wymarzona Łódź i remis z United. :mjsmile:

Dla ciebie życiowa niedojdo mieszkająca u starych, poświęcenie 5 minut i użycie wyszukiwarki w prawym górnym rogu urasta już do rangi przyczesywania forum. :DC:

Morda lapsie pisze mi paź, który zaczepia mnie jakimś gimbusiarskim filmikiem. Wypierdalaj spać, niech ci się przyśni wymarzona Łódź i remis z United. :mjsmile:
Do nory lamusie

Back