Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolejny farmazon, że tu opisuje Łódź i sprawy kibicowskie
To utkaj już pizdę we temacie opisywania Łodzi i tego, jak tam się sprawy mają, zakompleksiony wsiurze z Piździszewa.
Ekspert z poziomu stodoły będzie mi tłumaczył frekwencję na stadionie 200 km dalej.![]()

brakło tylko,,xd" jak na typowego gimbusa z Warszawy przystałoMam ci zacytować?Kolejny farmazon, że tu opisuje Łódź i sprawy kibicowskie
Jeszcze to,,we temacie"brakło tylko,,xd" jak na typowego gimbusa z Warszawy przystało

Tak samo jak cytowałeś wpisy o chodzeniu na mecze? Dawaj pośmiejemy sięMam ci zacytować?![]()

Wiesz co to autokorekta przyglupie?

Odnieś się do meritum, tak jak się dopominałeś, a nie uciekasz kasztanie w literówki i czepianie się cyferek.
Dobra daj jeszcze gdzie ja Łódź tutaj opisuje i możesz wykurwiać łbie razem z tymi swoimi farmazonami które sobie na poczekaniu wymyślasz by potem się do nich odnosić![]()
Pierwsze z brzegu.Ale wiesz fajnie się bujać na osiedlu z dziarą klubową na klacie i zgrywać bohatera, gorzej jak przychodzi weryfikacja i trzeba za to ponieść konsekwencje
Znając życie to musiał być jakiś Mietek ze Zgierza co mu koledzy naopowiadali bajek o sytuacji w Łodzi

A tu kolejny.No bo wiemy jak w Łodzi sytuacja wygląda na dzień dzisiejszy i tak mi coś nie pasowało, że ,,całe miasto" za Widzewem
Tutaj kibicowski git mędrkuje, bo mu ktoś ŁKS obraził. Nawet przekumaty kum przeniósł rozmowę do HP.tutaj nie wszyscy zobaczą jaki Ty jesteś porządny i gardzisz,, rzucaniem petard w przypadkowych ludzi"
Pierdolicie o tych szkodliwych kibolach by zebrać kilka lajków od potakiwaczy bo wiadomo kibole bijo przypadkowe osoby
Ta zaraz wyjedziesz z jakimś wyjątkiem potwierdzającym regułę i będziemy się tak przerzucać wpisami pół dnia

Potem zdziwiony, że mu piszę ze poziom balastka prezentujeOdnieś się do meritum, tak jak się dopominałeś, a nie uciekasz kasztanie w literówki i czepianie się cyferek.
Meritum jest takie, że ten twój ŁKS to sobie wymyśliłeś 30 lat temu. Siedzisz na piździe w jakimś wygwizdowie i rżniesz wielkiego kibica pisząc "mój ŁKS". Piszesz, że ty jesteś z tym klubem zawsze, obojętnie czy w 5 lidze, czy Ekstraklasie i wytykasz komuś frekwencję, tylko zapomniałeś dodać, żę nawet pizdy z łóżka nie zwleczesz, za to chętnie się tu mądrzysz pozerze i teoretyku w jednym.
Pierwsze z brzegu.
A tu kolejny.
Tutaj kibicowski git mędrkuje, bo mu ktoś ŁKS obraził. Nawet przekumaty kum przeniósł rozmowę do HP.![]()
do niczego ci sie nie bede odnosił bo jesteś ostatnią osobą której miałbym się tłumaczyć co kiedy i dlaczego i co było 30 lat temu, a co jest teraz

Wyszukiwarka i 5 minut ułomie, żeby sprawdzić, co to za lamus się szarogęsi po drugiej stronie. Przy okazji wyszło, na kogo się kreujesz przegrywie. "Mój ŁKS".Potem zdziwiony, że mu piszę ze poziom balastka prezentujedo niczego ci sie nie bede odnosił bo jesteś ostatnią osobą której miałbym się tłumaczyć co kiedy i dlaczego i co było 30 lat temu, a co jest teraz
kim ty frajerze jesteś żebym miał z tobą rozmawiać o tym? I to jeszcze tutaj? Jesteś zwykłą anonimową rurą i tak już na ciebie za dużo czasu straciłem.
Przecież nawet tutaj walisz jak zwykle na oślep wrzucając jakieś cytaty z rozmów z kimś innym, w innych tematach i innym kontekście. I to niby jest to całe opisywanie Łodzi?
Jeszcze siedzi jak ostatni lamus bez życia i kopie w komentarzach w wyszukiwarce
najebał jakichś randomowych komentarzy gdzie pojawia się temat Łodzi i uważa to za opisywanie klimatów miasta![]()

A co jest złego w określeniu ,,Mój ŁKS"?Wyszukiwarka i 5 minut ułomie, żeby sprawdzić, co to za lamus się szarogęsi po drugiej stronie. Przy okazji wyszło, na kogo się kreujesz przegrywie. "Mój ŁKS".
Nie odnoś się, bo nie ma do czego. Jak będziesz tu jeszcze do kogoś sapał to każdy będzie wiedział, że ma do czynienia z internetowym frajerem. Zwykłym lamusem, który lubi się ponapinać i popierdolić od czapy. Z rankingów się buraku śmiałeś, a sam onanizujesz się pod jakiś bezbramkowy remis sprzed blisko 3 dekad. To ci zostało.
Pozdrawiam serdecznie.
![]()

ale sie rozpisales zydkuA co jest złego w określeniu ,,Mój ŁKS"?
Nie odniosę się bo jesteś internetowym paziem co pokazujesz w co drugim poście wrzucając gify rodem z przedszkola mieszając to z gimbusiarskim ,,xd" w wypowiedziach, a to dużo mówi z kim mam do czynienia więc jesteś ostatnia osobą do gadania na forum publicznym o takich rzeczach pizdo.
Jeszcze rura dalej temat jakichś rankingów przypomina, pięknie siadło na czapę
A frajerów to szukaj na trybunie Łazienkowskiej wśród kolegów brokułów bo podejrzewam, że wśród takich się obracasz i sam niczego wiecej nie prezentujesz sobą, po stylu wypowiedzi mam przeczucie graniczące z pewnością że po drugiej stronie siedzi jakiś zasmarkany wysuszony okularnik, prawda?
Przecież nikt kumaty nie spędza tyle czasu by wyszukiwać posty innych użytkowników po forach i to jeszcze posty z których nic nie wynika
Miałeś paziu pokazać gdzie opisuje Łódź to musiałeś, aż po HP szukać i wynosić stamtąd posty na inny temat![]()
No po tobie to ewidentnie widać, że przeczytanie więcej niż 2 zdań stanowi wyzwanieale sie rozpisales zydku
tak se wmawiaj, nie chce mi sie na ciebie po prostu tracic czasu zydowski zwisieNo po tobie to ewidentnie widać, że przeczytanie więcej niż 2 zdań stanowi wyzwanie

Janek w 10 minut więcej dryblingów niż fawelarz przez całe spotkanie.Vinicus w drugiej połowie sobie przypomniał że jest na boisku.