Piłka nożna

Gówno mnie to obchodzi bajkopisarzu. Nic nie zmieni, żenująca frekwencja, a życiowy frustrat, który przed chwilą tłumaczył, że jako charakterniak latał nawet na 5 ligę, siedzi na piździe w domu i rzuca się o rzekomo niską frekwencję w innym mieście. :jjsmile:
A to muszę być na każdym meczu by według warszwskiego hipokryty być zaliczonym jako prawowity kibic? :pociesznymirek:
Chuj wie o czym ty pierdolisz bo widzę lubisz budować sobie jakieś historie by później samemu się do nich odnosić, szkoda że meritum tematu dalej celowo pomijane bo sam ładujesz sobie samobója poruszając temat frekwencji:fjedzia:

A to muszę być na każdym meczu by według warszwskiego hipokryty być zaliczonym jako prawowity kibic? :pociesznymirek:
Chuj wie o czym ty pierdolisz bo widzę lubisz budować sobie jakieś historie by później samemu się do nich odnosić, szkoda że meritum tematu dalej celowo pomijane bo sam ładujesz sobie samobója poruszając temat frekwencji:fjedzia:
ty w kazdym temaciw masz jakas spine zydowski zjebie
jak jebie za kazdym razem wolol ciebie moze pora zastanowic sie nad soba zydku

Meritum jest takie, że mieliście żenującą frekwencje na dzisiejszym meczu ze Stalą, ty siedziałeś w papciach i sapałeś się o Alvareza, kiedy 2 tygodnie temu pierdoliłeś coś o pustych krzesełkach w Warszawie, opowiadałeś o tym, jakim to nie jesteś kibicem ŁKSu chodzącym nawet na 5 ligę i resztę tych bzdur. Po prostu wytknąłem twoją hipokryzję paziu, także przyjmij tę mokrą szmatę na ryj z pokorą i utkaj już tę pizdę, a nie rzucasz się jak piskorz, próbując odwrócić kota ogonem. :kis:

Meritum jest takie, że mieliście żenującą frekwencje na dzisiejszym meczu ze Stalą, ty siedziałeś w papciach i sapałeś się o Alvareza, kiedy 2 tygodnie temu pierdoliłeś coś o pustych krzesełkach w Warszawie, opowiadałeś o tym, jakim to nie jesteś kibicem ŁKSu chodzącym nawet na 5 ligę i resztę tych bzdur. Po prostu wytknąłem twoją hipokryzję paziu, także przyjmij tę mokrą szmatę na ryj z pokorą i utkaj już tę pizdę, a nie rzucasz się jak piskorz, próbując odwrócić kota ogonem. :kis:
Nie chce mi się powtarzać tego samego bo widzę masz problemy z czytaniem więc wykurwiaj przygłupie

United bierze Balebe :antonio: @ALRI co sądzisz o tym ruchu? Jak dla mnie to chłop w ciągu 3 lat będzie w topce najlepszych 6 na świecie
Dobry zakup, ale patrzac na to co przygotował Carrick na ten sezon nie mam żadnych oczekiwań. Można się czepiać , że Amorim nie mial wyników ale robotę jaka zrobił ze swoim sztabem w kwestii przygotowania fizycznego to czapki z głów. Obecnie zawodnicy wyglądają jakby ledwo wrócili z wczasów - ociężali i ukontentowani, totalnie bez zęba. Nawet stałe fragmenty wyglądają jakby pierwszy raz je wykonywali.
Jedynie Mbuemo i Maguire(!) mieli zryw i wyglądali dynamiczniej na tle zespołu ale póki z tyłu mamy Dakota i Shawa a w środku tylko jednego obrońcę z doświadczeniem którego w miarę omijają kontuzje to realnie zakładając top 6 będzie nie lada sukcesem.
Może zabrzmi to jak jakaś herezja zwłaszcza po pierwszym meczu - ale twierdzę, że Carrickowi powinno się podziękować pod koniec zeszłego sezonu i dać prace Nagelsmannowi lub komuś podobnemu. Choć i tak twierdzę, że może jeszcze w tym roku zobaczymy go w United lub na wyspach.

HDR4aE0bAAE1_RX

Może ten Tresoldi to nie taka głupia opcja, jeśli nie on to kto.

Obawiam się, że nie był na żadnym z czterech kolejnych domowych spotkań. Zacznie chodzić na 5 ligę, zgodnie z księgą ulicy. :DC:
O czym ty pierdolisz upośledzeńcu? Jakie chodzenie na mecze? Gdzie ja pisałem że chodzę na mecze? Wymyśliłeś sobie farmazon i teraz z nim walczysz :DC: Nigdzie nie pisałem o żadnym chodzeniu na mecze, a dlaczego tak jest nie będę sie jakiemuś frajerowi z internetu tłumaczył. Pokaż farmazonie gdzie ja pisałem, że chodze na mecze, a jak nie to spierdalaj bo nudny jesteś z tymi swoimi nieudolnymi podjazdami

O czym ty pierdolisz upośledzeńcu? Jakie chodzenie na mecze? Gdzie ja pisałem że chodzę na mecze? Wymyśliłeś sobie farmazon i teraz z nim walczysz :DC: Nigdzie nie pisałem o żadnym chodzeniu na mecze, a dlaczego tak jest nie będę sie jakiemuś frajerowi z internetu tłumaczył. Pokaż farmazonie gdzie ja pisałem, że chodze na mecze, a jak nie to spierdalaj bo nudny jesteś z tymi swoimi nieudolnymi podjazdami
A ja jestem z Turynu i kibicuję mojemu Juventusowi. :DC:
I nie wiem o czym Ty tam piszesz jak ja za ŁKS jestem
Ale od ŁKS to trzy chuje w bok (...) Także hamuj piętą jeśli piszesz o ŁKSie bo jakby wam przyszło rywalizować w takiej Łodzi na ulicach to byście byli pożarci, (...) zdecydowanie wolę mój ŁKS
Zrozum, że mnie tam chuj obchodzą puchary i jestem z ŁKSem w 5 lidze jak i w ekstraklasie co u was niekoniecznie ma miejsce bo wystarczył jeden gorszy sezon i też tam sporo miejsc wolnych na trybunach się pojawiło.
(...)no w niedzielę cieszyłem się bo ŁKS wygrał z Łęczną mało brakło, a byście za rok grali na alei Unii z nami w 1 lidze
Jak już taki dociekliwy jesteś to jestem z ŁKS od 98 roku więc wykuriwaj z takimi tanimi podjazdami przygłupie
:juanlaugh:
I takie złoto znalazłem na końcu:

To ja od Łodzi 200km i zacząłem kibicować ŁKS bo w 98 roku byli na topie Sagan, Trzeciak itd, a później grali z United i u siebie remis 0 0 wyciągnęli, to był jedyny mecz United w całej lidze mistrzów gdzie nie zdołali strzelić bramki i w Łodzi było 0 0 a w 98 roku miałem 11 lat i wiadomo, że pierwsza miłość zostaje na całe życie
W dodatku słoik i pierdolony kibic sukcesu, a teraz w papciach siedzi, bo I liga. :mjsmile:

Wieje chujem w tym temacie, więc wrzucam fakty*, wnioski wyciągnijcie sobie sami.
1000017877.jpg

* W sumie to chuj wie czy to prawda ;)

A ja jestem z Turynu i kibicuję mojemu Juventusowi. :DC:

:juanlaugh:
I takie złoto znalazłem na końcu:

W dodatku słoik i pierdolony kibic sukcesu, a teraz w papciach siedzi, bo I liga. :mjsmile:
Tak jak pisałem wyżej czytanie ze zrozumieniem na poziomie balastka :DC:
Jeszcze jak siedział internetowy lamus kopiąc w postach, a i tak dalej nic o chodzeniu na mecze nie znalazł :DC:

Tak jak pisałem wyżej czytanie ze zrozumieniem na poziomie balastka :DC:
Jeszcze jak siedział internetowy lamus kopiąc w postach, a i tak dalej nic o chodzeniu na mecze nie znalazł :DC:
Napisał internetowy lamus spod jakiegoś Radomska, który na odległość wykłada układ sił w Łodzi i kibicuje z poziomu kanapy pierdoląc coś o frekwencji. Jeszcze się przychlaście jarasz wielkim sukcesem, że United nie strzelił ŁKSowi bramki w pierwszym meczu fazy kwalifikacji, jakby to był chuj wie jaki sukces. Ogarnij beret dzbanie. :DC:

Back