kofi
Legacy FC Middleweight
Najbardziej zjebana liga na świecie, a ja jeszcze za to place i słucham pedalarzy Orłowskiego i Labogi, gdzie ten drugi odpalił, że piłkarz Espanyolu nie chciał kopnąć fawelarza.
Oho zaczyna się

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najbardziej zjebana liga na świecie, a ja jeszcze za to place i słucham pedalarzy Orłowskiego i Labogi, gdzie ten drugi odpalił, że piłkarz Espanyolu nie chciał kopnąć fawelarza.

Espi to jest kot! To będzie zajebisty transfer. On właśnie będzie wchodził i strzelałMłody napadzior już strzela w lidze
To się nigdy nie skończyłoOho zaczyna się![]()

A czy jest możliwe, za chcą go sprzedać by mieć kasę na napastnikaFlick wypierdolił Balde ze składu.
Nie ma już przelewek, albo dajesz 110% albo przychodzi na twoje miejsce transfer lub dzieciak z La Masii.

Pieniądze na napastnika są od dawna, ale żadnego nie są w stanie kupić. Tutaj prędzej liczą na czysty zysk 50 mln euro za gościa, który grzałby głównie ławkę. Dodatkowo Flickowi się marzy lewy stoper, który mógłby też grać na skrzydle.A czy jest możliwe, za chcą go sprzedać by mieć kasę na napastnika![]()

Arda wchodzi w sezon na pełnejNie wiem kogo Jose posadzi, ale musi znaleźć system dla Juda i Ardy, przy czym Turek nie może grać na skrzydle.
To jest nawet logiczne, jednak obecnie szkoda cofać Arde do rozgrywania i Jude też tam wygląda srednio. No i wtedy sadasz na ławę dwójkę z tych panów - Tchou, Fede i Bilva. Szczególnie pierwsza dwójka ma "status" niepodważalnych.Diomande złapie rytm, zacznie regularnie grać, to Arda może już nie będzie musiał iść na skrzydło
United już po Tchouameniego nie ruszy po tym jak wzieli Balebe to jedna opcja na pewno odpadaTo jest nawet logiczne, jednak obecnie szkoda cofać Arde do rozgrywania i Jude też tam wygląda srednio. No i wtedy sadasz na ławę dwójkę z tych panów - Tchou, Fede i Bilva. Szczególnie pierwsza dwójka ma "status" niepodważalnych.
Dlatego koniec okienka może być jeszcze ciekawy, skoro Real ma ponoć spodziewać się oferty z Anglii za jednego ze swoich pomocników.
Niby tak, ale w Hiszpanii grzeją właśnie ManUtd i Liverpool.United już po Tchouameniego nie ruszy po tym jak wzieli Balebe to jedna opcja na pewno odpada

Ależ kurwisko, jak nigdy nie miałem niechęci do jakiegoś zawodnika z Argentyny to ten jest pierwszy. Oby go Atletico zrzuciło w rezerwy do końca kontaktu.
I tak te 120mln za niego nie robi im różnicy, ale ukrócą sfochowanych gwiazdorków którzy zapominają o podpisanym kontrakcie i chcą dyktować swoje warunki. Jebać go

Klub mu kazał zejść z boiska.
![]()
Takiego składu chyba nikt się nie spodziewał, Flick poszalał.
koszulki rzuconej pod nogi też mu nie pozwolili podnieść? Atletico musi jakoś tłumaczyć tego przygłupa i to nic dziwnego, że oficjalnie będą stawać po jego stronie.Nie mów, że takie oświadczenia robią na Tobie wrażenie i im wierzyszkoszulki rzuconej pod nogi też mu nie pozwolili podnieść? Atletico musi jakoś tłumaczyć tego przygłupa i to nic dziwnego, że oficjalnie będą stawać po jego stronie.

Miałeś pozerze chodzić nawet na 5 ligę, tymczasem siedzisz na piździe w czasie meczu i przeżywasz Alvareza, a nam wytykasz słabą frekwencję (druga miejsce za Lechem).Ty kurwa wstydu nie masz wytykać niską frekwencję zespołowi który przez ostatnie 20 lat miał może 2 sezony dobre, samemu będąc kibicem Legii - drużyny ze stolicy gdzie wystarczyło parę porażek w ekstraklasie by pojawiły się wolne miejsca na trybunach
Przecież jakby wam przyszło startowac jak nam od 5 ligi to by was tam nawet 10k nie chodziło mając całą metropolię za sobą
Ale dupsko piecze![]()

Pozer?Miałeś pozerze chodzić nawet na 5 ligę, tymczasem siedzisz na piździe w czasie meczu i przeżywasz Alvareza, a nam wytykasz słabą frekwencję (druga miejsce za Lechem).![]()
potężny Warszawiak ciśnienia nie trzyma i musi wymyślać argumenty z pizdy, na kogo tu pozuję niby? Ale boli dupsko o ta Giekse i Ksg
weź lepiej poczekaj na jakiś poważny argument jeśli taki w ogóle będziesz miał niż robisz z siebie tu pajaca.Pisałeś mi paziu, że na ŁKS będziesz chodził nawet na 5 ligę. Dzień wolny, a ty siedzisz przychlaście na piździe i elektryzujesz się jakaś sytuacją 3k km stąd.Pozer?potężny Warszawiak ciśnienia nie trzyma i musi wymyślać argumenty z pizdy, na kogo tu pozuję niby? Ale boli dupsko o ta Giekse i Ksg
weź lepiej poczekaj na jakiś poważny argument jeśli taki w ogóle będziesz miał niż robisz z siebie tu pajaca.
Jak już taki dociekliwy jesteś to jestem z ŁKS od 98 roku więc wykuriwaj z takimi tanimi podjazdami przygłupie

Przecież już 5 ligę przerabialiśmy to skąd ty wiesz przygłupie czy chodziłem wtedy na mecze czy nie? I co, że dziś czy w następnej kolejce nie będę na meczu co to zmienia? Czego nie odniesiesz się do meritum jak u was metropolia Warszawska wszyscy w promieniu 50km za jednym klubem i nie potraficie zapełnić stadionu gdy przychodzi dopingować swój klub w po kilku porażkach?Pisałeś mi paziu, że na ŁKS będziesz chodził nawet na 5 ligę. Dzień wolny, a ty siedzisz przychlaście na piździe i elektryzujesz się jakaś sytuacją 3k km stąd.
Jak już taki dociekliwy jesteś to jestem z LKS od 98 roku, ale akurat dzisiaj coś mi wypadło. Arcydzban.
I normalnie w dupie bym to miał, gdybyś się tu nie puszył, nie rzucał na prawo i lewo, jaki ty jesteś kibic na dobre i na złe, równocześnie pierdoląc coś o frekwencji, ty zasrany hipokryto.

Tak patrzę na te PSG i ich skład to Campos tam zrobił konkretną robotę by zebrać taką pakę w kilka latTymczasem w Paryżu rekin zaczyna płynąć po króla strzelców![]()
Deco z Flickiem dali mu znać, że jak się nie podoba to może wypierdalać. Znając życie razem z komarem zrobią nam przykrość w lidze mistrzów,Tymczasem w Paryżu rekin zaczyna płynąć po króla strzelców![]()
To już jest ostatni rok Deco w roli DS w BarcelonieDeco z Flickiem mu dali znać, że jak mu się nie podoba to może wypierdalać. Znając życie razem z komarem zrobią nam przykrość w lidze mistrzów,

Gówno mnie to obchodzi bajkopisarzu. Nic nie zmieni, żenująca frekwencja, a życiowy frustrat, który przed chwilą tłumaczył, że jako charakterniak latał nawet na 5 ligę, siedzi na piździe w domu i rzuca się o rzekomo niskie liczby w innym mieście.Przecież już 5 ligę przerabialiśmy to skąd ty wiesz przygłupie czy chodziłem wtedy na mecze czy nie? I co, że dziś czy w następnej kolejce nie będę na meczu co to zmienia? Czego nie odniesiesz się do meritum jak u was metropolia Warszawska wszyscy w promieniu 50km za jednym klubem i nie potraficie zapełnić stadionu gdy przychodzi dopingować swój klub w po kilku porażkach?![]()