Piłka nożna

Mi w tłumacz od razu wrzuca i takie wpisy mam przetłumaczone od razu

Zarząd City i Tottenham dosłownie oszukali zarząd Frankfurtu w podejrzanej transakcji Savinhio i Marmousha

Zarząd City okazał się cholernie sprytny i omija prawo, sprzedając Savinhio za 100 milionów i Marmousha za 50 milionów

Wszyscy jesteśmy zdziwieni, jak gracz pokroju Savinhio, który strzelił dwa gole w ostatnich dwóch sezonach, może być sprzedany za taką kwotę
I jak w ogóle może być sprzedany drożej niż Marmoush
Ale ci, którzy nie wiedzą, że zarząd City jest sprytniejszy, niż się komukolwiek wydaje

City, gdy podpisał kontrakt z Marmoushem z Frankfurtu
Frankfurt zachował 15% z przyszłej sprzedaży

Więc normalnie, gdyby City sprzedało Marmousha i Savinhio, ich koszt wyniósłby 150 milionów
Savinhio jest wart 60, a Marmoush 90 milionów
I w związku z tym zapłaciliby Frankfurtowi 15% z 90 milionów za Marmousha
Czyli zapłaciliby 13,5 miliona

Ale zarząd City sprzeda ich w inny sposób
100 za Savinhio i 50 za Marmousha
I w związku z tym zapłacą Frankfurtowi tylko 7,5 miliona

Więc City dzięki temu ruchowi i porozumieniu z Tottenhamem
oszczędził sobie 6 milionów, które mógłby zapłacić Frankfurtowi

Legalna afera
Się wycwanili, chędożeni

Mi w tłumacz od razu wrzuca i takie wpisy mam przetłumaczone od razu

Zarząd City i Tottenham dosłownie oszukali zarząd Frankfurtu w podejrzanej transakcji Savinhio i Marmousha

Zarząd City okazał się cholernie sprytny i omija prawo, sprzedając Savinhio za 100 milionów i Marmousha za 50 milionów

Wszyscy jesteśmy zdziwieni, jak gracz pokroju Savinhio, który strzelił dwa gole w ostatnich dwóch sezonach, może być sprzedany za taką kwotę
I jak w ogóle może być sprzedany drożej niż Marmoush
Ale ci, którzy nie wiedzą, że zarząd City jest sprytniejszy, niż się komukolwiek wydaje

City, gdy podpisał kontrakt z Marmoushem z Frankfurtu
Frankfurt zachował 15% z przyszłej sprzedaży

Więc normalnie, gdyby City sprzedało Marmousha i Savinhio, ich koszt wyniósłby 150 milionów
Savinhio jest wart 60, a Marmoush 90 milionów
I w związku z tym zapłaciliby Frankfurtowi 15% z 90 milionów za Marmousha
Czyli zapłaciliby 13,5 miliona

Ale zarząd City sprzeda ich w inny sposób
100 za Savinhio i 50 za Marmousha
I w związku z tym zapłacą Frankfurtowi tylko 7,5 miliona

Więc City dzięki temu ruchowi i porozumieniu z Tottenhamem
oszczędził sobie 6 milionów, które mógłby zapłacić Frankfurtowi

Legalna afera
Też to czytałem, trochę śmieszne że szejkowie czy inne Arabskie książęta tak zakręcili żeby zaoszczędzić 6mln, przecież to są kieszonkowe dla dziecka jednego czy drugiego xD

Ogólnie zrobili wszystko legalnie, zawodnik jest wart tyle ile klub jest skłonny zapłacić, jakieś służby czy cos to by się przyglądać zaczęły dopiero wtedy jakby go pogonili za 10m ;)

Ale boli dupsko :antonio:
Wymień ze czterech zawodników Monaco których brakło w Zabrzu skoro to był drugi garnitur :pociesznymirek:
Nie płacz już, z pomocą sędziów za rok znowu będziecie mieli szansę by po raz kolejny skompromitować się na europejskiej arenie
Boli głowy od twojego pierdolenia.

Mogę ci napisać, kto do Zabrze nie pojechał: Balogun, Abline, Golovin, Fati, Coulibaly. Kehrer cały mecz rezerwowy, Teze wszedł w 55 minucie. Ławka usiana małolatami z zespołów młodzieżowych.

Boli głowy od twojego pierdolenia.

Mogę ci napisać, kto do Zabrze nie pojechał: Balogun, Abline, Golovin, Fati, Coulibaly. Kehrer cały mecz rezerwowy, Teze wszedł w 55 minucie. Ławka usiana małolatami z zespołów młodzieżowych.
Przecież widać gołym okiem jaki ból dupska masz o ten GKS i Górnik, jeszcze napisz że wy to na pewno byście ojebali Fener czy Monaco, albo Atalante :pociesznymirek:
Zamknij już tą pizdę bo nudny jesteś i czekaj, aż sędziowie was dowiozą do pucharów za rok :kis:

A ludzie dziwili się, czemu nie ma Harry'ego na mś. :mamed:
On nie jest taki zły wbrew pozorom tylko czasem właśnie ma takie odpały, a Anglii w takim meczu z Argentyną na Mundialu mógłby się przydać jakby go wpuścił Tuchel pod koniec na wrzutki i rożne. Na pewno więcej by mieli z niego pożytku niż z takiego Burna np

Last edited:
1000017839.jpg

Totenham w formie.

Z poprzedniego sezonu, psim swedem się utrzymali, jak beniaminek podtrzyma formę to się spierdolą, Londyn jest NIEBIESKI!

Totenham w formie.

Z poprzedniego sezonu, psim swedem się utrzymali, jak beniaminek podtrzyma formę to się spierdolą, Londyn jest NIEBIESKI!
No jak nie będzie chociaż pucharów w tym sezonie po takich wydatkach to tam ciepło będą mieli i zaraz może się okazać, że będą musieli robić wyprzedaż żeby finansowo się spinało, a może Tonali znów zacznie obstawiać i go złapią to kolejne mln pójdą w piach

No jak nie będzie chociaż pucharów w tym sezonie po takich wydatkach to tam ciepło będą mieli i zaraz może się okazać, że będą musieli robić wyprzedaż żeby finansowo się spinało, a może Tonali znów zacznie obstawiać i go złapią to kolejne mln pójdą w piach
Jak Tottenham nie podskoczy wyżej niż 10 miejsce a 8 to będzie sukces, zobaczysz xD Tonali na defie im nie ogarnie całej taktyki, tam nie ma kim grać, to jest większy syf niż Chelsea pod względem kadrowym.

Jak Tottenham nie podskoczy wyżej niż 10 miejsce a 8 to będzie sukces, zobaczysz xD Tonali na defie im nie ogarnie całej taktyki, tam nie ma kim grać, to jest większy syf niż Chelsea pod względem kadrowym.
Oby, ale obawiam się że De Zerbi ich ogarnie bo skład na papierze wygląda fajnie, a jak pokazał mecz United dzisiaj potrzeba też zgrania i sam skład to nie wszystko. Najebali tyle transferów tylko to nie gra komputerowa i tu więcej czynników wpływa na grę niż same nazwiska.
Jakby Brazol karnego strzelił to by 4-0 było :jarolaugh:

Najbardziej zjebana liga na świecie, a ja jeszcze za to place i słucham pedalarzy Orłowskiego i Labogi, gdzie ten drugi odpalił, że piłkarz Espanyolu nie chciał kopnąć fawelarza.

Back