Piłka nożna

Japierdole jaki dramat miałem już placki smażyć ale poczekam do końca dogrywki bo kurwa nie wierzę.

Dziennikarzyki pierdolone już narzuciły narrację że to tylko formalność, wiem bo słuchałem programów! To ich wina że teraz Lech daje dupy skoro miało być łatwo! Kurwa!

Ja pierdole, czy to będzie frajerstwo dekady Lecha? Wygrany dwumecz, potem potencjalnie bardzo przyjemny rywal w trzeciej rundzie i Liga Europy pewna... A tu taką maniane odstawiają, chłop jak przyjmował przy tym narożniku pola karnego to wiedziałem jak to będzie kończył i czułem w kościach że to się skończy.

Japierdole jaki dramat miałem już placki smażyć ale poczekam do końca dogrywki bo kurwa nie wierzę.

Dziennikarzyki pierdolone już narzuciły narrację że to tylko formalność, wiem bo słuchałem programów! To ich wina że teraz Lech daje dupy skoro miało być łatwo! Kurwa!
Boras dziś mówił, że jak Lech wejdzie do ligi mistrzów to będzie mistrzem 20 lat !! Czyli chuja się to wydarzy !!!!!!

images

Czy ktoś sobie kurwa jaja robi? Co ten Lech odjebał.
Jak im cały tydzień laske robili to znów wyszło jak zawsze, kurwa kiedy te jebane pazie z tych programów o piłce zrozumieją wreszcie że takim gadaniem robią krecią robotę? A teraz będzie płacz. To trzeba było ich kurwa tyle nie głaskać!

Przecież oni już z tego Yegbe robili typ aktorzy pójdzie po sezonie za 10m, a on dzisiaj wyglądał jakby grał w betclic 2 Liga w klubie spadkowicza.

Back