Piłka nożna

Tchou przedłuża do 2031 roku z pensją 9 milionów euro netto. Pięknie i szybko płoty transferowe zabetonowane :antonio:
Przydałby się w United, ale czy jakoś mi go szkoda bardzo to bym nie powiedział jest jeszcze jeden ciekawy śp do wyjęcia w PL dla United tylko ciekawe czy wyłożą za niego tyle ile chce Bournemouth

Przydałby się w United, ale czy jakoś mi go szkoda bardzo to bym nie powiedział jest jeszcze jeden ciekawy śp do wyjęcia w PL dla United tylko ciekawe czy wyłożą za niego tyle ile chce Bournemouth
Najlepszy piłkarz tego chujowego sezonu w Realu. Podgrzane trochę jak się rzucili do gardeł z Fede. Teraz chyba już temat Enzo przestanie być grzany.

Trochę piłkarski przygłup, ale idealny jako backup dla Yamala, żeby robić wiatr na skrzydle.
No i cena też bardzo spoko.

To jeszcze Cancelo, Salinas oraz jakiś kot na ŚO i napierdalamy się z nimi :bleed:

Trochę piłkarski przygłup, ale idealny jako backup dla Yamala, żeby robić wiatr na skrzydle.
No i cena też bardzo spoko.

To jeszcze Cancelo, Salinas oraz jakiś kot na ŚO i napierdalamy się z nimi :bleed:

Może Deco czymś znowu zaskoczy tak jak teraz, ale przez ostatnie tygodnie nie było żadnej plotki odnośnie transferu na środek obrony.

Może Deco czymś znowu zaskoczy tak jak teraz, ale przez ostatnie tygodnie nie było żadnej plotki odnośnie transferu na środek obrony.
No oby coś gotowali po cichu, może Lukeba? Bo Schlotterbeck podpisał nowy kontrakt, a i tak jest połamany.

W sumie to zapomniałem o 9, ale dla mnie te 120-130 baniek na Juliana absolutny max. Jak materace dalej będą strzelać fochy, to olałabym na razie temat i spojrzał w stronę San Sebastian albo nad Bosfor po Osimhena. Jeśli nie, to będzie granie Ferranem i fałszywą 9 Olmo/Gordon

Last edited:
No oby coś gotowali po cichu, może Lukeba? Bo Schlotterbeck podpisał nowy kontrakt, a i tak jest połamany.

W sumie to zapomniałem o 9, ale dla mnie te 120-130 baniek na Juliana absolutny max. Jak materace dalej będą strzelać fochy, to olałabym na razie temat i spojrzał w stronę San Sebastian albo nad Bosfor po Oshimena. Jeśli nie, to będzie granie Ferranem i fałszywą 9 Olmo/Gordon
Trzeba się wybrać do Bilbao po Laporte.

Miałem dać Ci lajka, ale niezmiennie mnie śmieszy że ludzie próbują wjechanie frontem w brzuch nazywać wałkiem xD Wałek to był co najwyżej w finale MŚ 2010 gdzie de Jong za spartańskie kopnięcie Xabiego dostał żołtą.

@Siedem United to jeden z 5 największych klubów w historii, jak to nie oznacza potęgi to naprawdę nie mam pojęcia co ma ją oznaczać. Na przestrzeni lat 99-2013 czyli peaku tego klubu, wygrali 9 razy premier league na 14 możliwych przy konkurencji w postaci Arsenalu Wengera czy peaku Chelsea. Dodatkowo 2LM w tym czasie i jeszcze dwa finały przegrane. To historyczna potęga, a dodatkowo z pewnością potęga naszej młodości.

A tak poza tym to wypierdalajmy do piłki nożnej, tutaj się rozmawia o mundialu.
Mordeczko o czym mowa skoro to nie było wejście typowo frontowo na kogoś tylko Nani ciągle obserwował piłkę i zza pleców Arbeloa się wbił w niego ciałem przez co został zahaczony korkami przy przyjęciu piłki, do tego momentu Real w dwumeczu nie istniał i tylko szczęściu zawdzięczają, że w Hiszpanii tego nie przegrali a do momentu czerwonej w Anglii nie istnieli w ogóle, nawet z połowy wyjść nie mogliście :fjedzia:

Mordeczko o czym mowa skoro to nie było wejście typowo frontowo na kogoś tylko Nani ciągle obserwował piłkę i zza pleców Arbeloa się wbił w niego ciałem przez co został zahaczony korkami przy przyjęciu piłki, do tego momentu Real w dwumeczu nie istniał i tylko szczęściu zawdzięczają, że w Hiszpanii tego nie przegrali a do momentu czerwonej w Anglii nie istnieli w ogóle, nawet z połowy wyjść nie mogliście :fjedzia:

Zahaczenie korkami
nani-arbeloa490ai.jpg

Tu masz tuż przed, chuj mnie obchodzi co on obserwował, Arbeloa przyjął piłke i miał ją pod kontrolą i dostaje kopniaka:
hqdefault.jpg

Ogólnie nadużyciem jest, że nie istnieliśmy w dwumeczu, Faktycznie zgodzę się, iż ogólnie United było lepsze, szczególnie w drugim meczu to pierwsza połowa pamiętam, że Real był dociskany bardzo mocno i w tamtym okresie często nosił te ciemniejsze stroje bo potrafił się dziwnie zesrać w pierwszych połowach wyjazdowych meczów dopóki się nie budził około 60 minuty.

Zahaczenie korkami
nani-arbeloa490ai.jpg

Tu masz tuż przed, chuj mnie obchodzi co on obserwował, Arbeloa przyjął piłke i miał ją pod kontrolą i dostaje kopniaka:
hqdefault.jpg

Ogólnie nadużyciem jest, że nie istnieliśmy w dwumeczu, Faktycznie zgodzę się, iż ogólnie United było lepsze, szczególnie w drugim meczu to pierwsza połowa pamiętam, że Real był dociskany bardzo mocno i w tamtym okresie często nosił te ciemniejsze stroje bo potrafił się dziwnie zesrać w pierwszych połowach wyjazdowych meczów dopóki się nie budził około 60 minuty.

To już wrzuć całą akcję, a nie wyrywki pasujące dla własnej wersji. Tutaj żółta to maks bo Nani nie widział Arbeloi bo był skupiony na piłce i nie było tam nic niesportowego, czysta walka o piłkę tylko Arbeloa wykorzystał moment i zrobił co mógł w tej sytuacji. Najbardziej boli tamten dwumecz bo wtedy był w gazie cały zespół z Van Persiem na czele i Bayern wtedy w finale by był zjedzony.

Back