Piłka nożna

Jak wroci grecka liga to wrzucę wam tu zdjęcia z Panathinaikosu.
Teraz mam depresję, bo juz kupiłem bilet na sobotę, zeby przylecieć i byc na finale.
Jebac cygana Mozyrke i resztę parodystow

Ja tam lubię gdy takie zespoły w końcu dostają szansę na zarobienie hajsu i pokazanie się w Europie, nie raz bywało że polskie kluby odpadały z Valerangami czy innymi Tbilisi, a jakaś Dyskobolia grała z sukcesami przeciwko City :fjedzia:
Pokazanie się w Europie i zarobienie pieniędzy to obskoczenie eurowpierdolu w pierwszych rundach kwalifikacji? Aha.

Pod taktykę Flicka z wysokim pressem to gracz idealny, w przeciwieństwie do Rashforda chce mu się biegać, a i 9 może obskoczyć jak będzie trzeba. Raphinha przychodził z Leeds z łatka takiego zawodnika jak teraz Gordon i nikt nie wyobraża sobie obecnie tej drużyny bez niego. :)

Żeby nie bylo, wciąż wolałbym Barcole
Oglądałem go jako kibic Newcastle. Spoko, że presuje ale poza tym strasznie się stoczył ostatnie miesiące. Jako 9 zawsze był słaby, dostarcza w ważnych meczach ale w tych mniej ważnych często nic nie pokazuje i jak łapie spadek formy to na długo.

Pokazanie się w Europie i zarobienie pieniędzy to obskoczenie eurowpierdolu w pierwszych rundach kwalifikacji? Aha.
Chyba nie zrozumiałeś, ale jesteś z Legii to wzystko tłumaczy
Sami, żeście robili wstyd dla polskiej sceny odpadając z jakimiś pastuchami z Mołdawii czy innymi Dudelange to akurat powinniscie ostatni zabierać głos w sprawie obskoczenia eurowpierdolu i robienia kompromitacji, ale rozumiem rozgoryczenie, dzisisj tym bardziej

Last edited:
Chyba nie zrozumiałeś, ale jesteś z Legii to wzystko tłumaczy
Sami, żeście robili wstyd dla polskiej sceny odpadając z jakimiś pastuchami z Mołdawii czy innymi Dudelange to akurat powinniscie ostatni zabierać głos w sprawie obskoczenia eurowpierdolu i robienia kompromitacji, ale rozumiem rozgoryczenie, dzisisj tym bardziej
Tak, nie zrozumiałem, dlaczego pierdolisz jakieś kocopoły zarabianiu pieniędzy i pokazaniu się w kontekście Dyskoboli, równocześnie wymieniając Valenrangę Oslo, czy Dinamo Tbilisi.

Sprawdź sobie ranking uefy i kto w ostatnich latach nabił tam najwięcej punktów dla Polski i skończ to pierdololo o wstydzie. Piszesz to w kontekście klubu, który regularnie grał w Lidze Europy, tej śmiesznej Lidze Konferencji, a nie tak dawno nawet w Lidze Mistrzów. Taki GKS nie miał szansy wypierdolić się na Dundelange, bo by najzwyczajniej w świecie do takiego etapu nie doszedł, a błędy oraz porażki wynikają z ilości prób i nie dotyczą jednosezonowych meteorów, które załapały się do eliminacji raz na 20 lat. Tak, mam wielkie rozgorycznienie, bo GKS, który zimą miał raptem 1 punkt więcej nad nami, wszedł sobie do eliminacji Ligi Konferencji. Już prawie sezon był uratowany, szampan się mroził na fetę, a tu takie coś.:DC:

Tak, nie zrozumiałem, dlaczego pierdolisz jakieś kocopoły zarabianiu pieniędzy i pokazaniu się w kontekście Dyskoboli, równocześnie wymieniając Valenrangę Oslo, czy Dinamo Tbilisi.

Sprawdź sobie ranking uefy i kto w ostatnich latach nabił tam najwięcej punktów dla Polski i skończ to pierdololo o wstydzie. Piszesz to w kontekście klubu, który regularnie grał w Lidze Europy, tej śmiesznej Lidze Konferencji, a nie tak dawno nawet w Lidze Mistrzów. Taki GKS nie miał szansy wypierdolić się na Dundelange, bo by najzwyczajniej w świecie do takiego etapu nie doszedł, a błędy oraz porażki wynikają z ilości prób i nie dotyczą jednosezonowych meteorów, które załapały się do eliminacji raz na 20 lat. Tak, mam wielkie rozgorycznienie, bo GKS, który zimą miał raptem 1 punkt więcej nad nami, wszedł sobie do eliminacji Ligi Konferencji. Już prawie sezon był uratowany, szampan się mroził na fetę, a tu takie coś.:DC:
Ktoś musiał grać skoro regularnie byli w topie polskiej ligi i kwalifikowali się do pucharów, jakby Gieksa czy Górnik regularnie mieli okazje do pokazania sie to tez moze im by sie trafiło. Ty skończ z tym warszawskim pierdoleniem i patrzeniem na resztę z góry bo choćby Jaga czy Raków też nabili dużo punktów

Ktoś musiał grać skoro regularnie byli w topie polskiej ligi i kwalifikowali się do pucharów, jakby Gieksa czy Górnik regularnie mieli okazje do pokazania sie to tez moze im by sie trafiło. Ty skończ z tym warszawskim pierdoleniem i patrzeniem na resztę z góry bo choćby Jaga czy Raków też nabili dużo punktów
To trzeba było, żeby taką okazję stworzyli W czym kurwa problem? Znowu im piłkarzy do wojska zabierali, czy o co chodzi?

W swoim zacietrzewieniu jesteś w ogóle w stanie przyswoić prosty fakt, że to miejsce chuja by tym Katowicom dało, gdyby nie te wszystkie sezony, w których najebaliśmy punktów w rankingu klubowym uefa i dzięki temu zespół z 5 miejsca w najbliższych rozgrywkach będzie mógł w takich eliminacjach zagrać?

Ostatnie 5 lat:
Legia: 3 x LKE, 1 x LE,
Raków: 1 x LKE, 1 x LE,
Jagiellonia: 2 x LKE

Rozróżniasz proporcje?

W swoim zacietrzewieniu jesteś w ogóle w stanie przyswoić prosty fakt, że to miejsce chuja by tym Katowicom dało, gdyby nie te wszystkie sezony, w których najebaliśmy punktów w rankingu klubowym uefa i dzięki temu zespół z 5 miejsca w najbliższych rozgrywkach będzie mógł w takich pucharach zagrać?

Ostatnie 5 lat:
Legia: 3 x LKE, 1 x LE,
Raków: 1 x LKE, 1 x LE,
Jagiellonia: 2 x LKE

Rozróżniasz proporcje?
Ty musisz przyswoić, że nie jesteście jacyś wyjatkowi i gdyby nie nabijane ptk przez Legię to rownie dobrze ktoś inny mógł je nabijać. Tym bardziej, że sami nie raz skompromitowaliście Polskę na arenie międzynarodowej więc zakładanie z góry przez Was, że KSG czy Gieksa wyłapią eurowpierdol jest co najmniej nie na miejscu

Ksg to na znacznie większą szansę na zmonetyzowanie Europy z racji polityki klubu odnośnie młodych zawodników, no ale z drugiej strony jak im pół składu wykupią po sezonie to później jak to mówi kowal przy grze co 3 dni będą się bić o utrzymanie.

Katowice nie mają za bardzo kogo promować i zarabiać będą poprostu za mecze.

Ty musisz przyswoić, że nie jesteście jacyś wyjatkowi i gdyby nie nabijane ptk przez Legię to rownie dobrze ktoś inny mógł je nabijać. Tym bardziej, że sami nie raz skompromitowaliście Polskę na arenie międzynarodowej więc zakładanie z góry przez Was, że KSG czy Gieksa wyłapią eurowpierdol jest co najmniej nie na miejscu
Kurwa, gościu z wyjebanymi kompleksami. Przytoczyłem CI suche fakty, a Ty mi opowiadasz o skompromitowaniu Polski. Tak to wygląda, że kluby regularnie grające 3-4 rundy kwalifikacji mają wpadki. Tak jest piłka nożna z pozycji Polski, gdzie sezonu nie zaczyna się we wrześniu od fazy grupowej, tylko eliminacjami w lipcu.

Co mam niby zakładać? Że chujowy GKS bez rankingu wejdzie do fazy ligowej LKE?

Ponawiam pytanie, kto im, w te 5 ubiegłych lat, bronił nabić tych punktów? Śląskowi, Pogoni, Wiśle, Cracovii? Przecież te kluby brały udział w eliminacjach.

Kurwa, gości z wyjebanymi kompleksami. Przytoczyłem CI suche fakty, a Ty mi opowiadasz o skompromitowaniu Polski. Tak to wygląda, że kluby regularnie grające 3-4 rundy kwalifikacji mają wpadki. Tak jest piłka nożna z pozycji Polski, gdzie sezonu nie zaczyna się we wrześniu od fazy grupowej, tylko eliminacjami w lipcu.

Co mam niby zakładać? Że chujowy GKS bez rankingu wejdzie do fazy ligowej LKE?

Ponawiam pytanie, kto im, w te 5 ubiegłych lat, bronił nabić tych punktów? Śląskowi, Pogoni, Wiśle, Cracovii? Przecież te kluby brały udział w eliminacjach.
Oczywiście wszyscy mają kompleks Legii :jarolaugh: tylko czekałem na ten argument :mamed:

Oczywiście wszyscy mają kompleks Legii :jarolaugh: tylko czekałem na ten argument :mamed:
Nie wszyscy, tylko Ty. Co Ci skutecznie wytknąłem, więc spierdoliłeś w liczbę mnogą i emotikonki.

Jeśli napisałem nieprawdę to proszę bardzo, wskaż gdzie konkretnie, chętnie dalej podyskutuję, ale wiem, że się zajebałeś do tego stopnia, że dalsza dyskusja jest Ci nie na rękę.

Nie wszyscy, tylko Ty. Co Ci skutecznie wytknąłem, więc spierdoliłeś w liczbę mnogą i emotikonki.
Na tyle znam ten wasz warszawski charakter i to jakie macie mniemanie o sobie, by umieć wyciągać wnioski a że już po pierwszym wpisie z Ciebie to wyszło więc trudno nie było.
Co Ty tam porównujesz jakąś piąta drużynę ekstraklasy czy czwartą do mistrza Polski i kto więcej ptk nabił? Chyba kurwa wiadomo, że mistrz Polski czy nawet top3 są mocniejsi od piątej drużyny która fartem łapie się na puchary i to od top3 należy tego wymagać, a nie od jakiegoś GKS Katowice, ale wiem skąd ten ból dupy wielkich Warszawiaków i wcale mnie to nie dziwi biorąc pod uwagę ten wasz charakter i patrzenie na wszystkich z góry. Jak mówię nie jesteście niczym wyjatkowym poza granicami Warszawy i jakieś odbijanie piłeczki na forum tego nie zmieni, sami żeście przypalu najebali nie raz nie dwa to wypadałoby chociaż zamknąć pizdę i czekać na rozwój sytuacji, na chuj takie szczekanie w kierunku Gieksy czy Górnika? Wy byście byli w pucharach z piątego miejsca to wcale nie wykluczone, że dalej wstydu byście nie najebali i jak nie jakieś pastuchy z Mołdawii to znowu wpuszczenie nieuprawnionego zawodnika by się przytrafiło mając LM na wyciągnięcie ręki :DC: tak to przynajmniej nowe ekipy mogą się pokazać w Europie.
Ide robić jedzenie, wybacz mam lepsze zajęcia niż pisanie elaboratów i wyjaśnianie Warszawiaka z manią wielkości

Na tyle znam ten wasz warszawski charakter i to jakie macie mniemanie o sobie, by umieć wyciągać wnioski a że już po pierwszym wpisie z Ciebie to wyszło więc trudno nie było.
Co Ty tam porównujesz jakąś piąta drużynę ekstraklasy czy czwartą do mistrza Polski i kto więcej ptk nabił? Chyba kurwa wiadomo, że mistrz Polski czy nawet top3 są mocniejsi od piątej drużyny która fartem łapie się na puchary i to od top3 należy tego wymagać, a nie od jakiegoś GKS Katowice, ale wiem skąd ten ból dupy wielkich Warszawiaków i wcale mnie to nie dziwi biorąc pod uwagę ten wasz charakter i patrzenie na wszystkich z góry. Jak mówię nie jesteście niczym wyjatkowym poza granicami Warszawy i jakieś odbijanie piłeczki na forum tego nie zmieni, sami żeście przypalu najebali nie raz nie dwa to wypadałoby chociaż zamknąć pizdę i czekać na rozwój sytuacji, na chuj takie szczekanie w kierunku Gieksy czy Górnika? Wy byście byli w pucharach z piątego miejsca to wcale nie wykluczone, że dalej wstydu byście nie najebali i jak nie jakieś pastuchy z Mołdawii to znowu wpuszczenie nieuprawnionego zawodnika by się przytrafiło mając LM na wyciągnięcie ręki :DC: tak to przynajmniej nowe ekipy mogą się pokazać w Europie.
Ide robić jedzenie, wybacz mam lepsze zajęcia niż pisanie elaboratów i wyjaśnianie Warszawiaka z manią wielkości
Chłopie niedouczony. Przecież na przestrzeni tych 5 ostatnich lat my nie byliśmy mistrzem Polski ani razu, wiec jaki to niby handicap? Poza tym zajmując 5 miejsce bylibyśmy rozstawieni w każdej rundzie eliminacji, z uwagi na klubowy ranking właśnie, więc co Ty w ogóle pierdolisz? Na 3 podejścia do LKE 3 razy graliśmy w tych rozgrywkach, ale teraz to już na pewno najebalibyśmy przypału. Weź się chłopie w ogóle poczytaj. Beka. XD

Ten jeszcze wymienia dwumecz z Celticem, kiedy ich de faacto zgruzowaliśmy, a przed błąd formalny Szkoci dostali walkower, gdzie my weszliśmy do grupy Ligi Europy i zajęliśmy w niej pierwsze miejsce, kwalifikując się do rundy pucharowej jako pierwszy klub ze wszystkich grup. Po jaki chuj w ogóle podałeś ten przykład? Przecież mi kolejny raz wystawiasz do pustej typie i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. :DC:

Last edited:
A mogłby byc derby WWa
Po chuj? Przecież te czarne kurwy nie wypuszczają sie dalej niz 2 ulice od Konwiktorskiej. Nagle wymyślili, że bardziej się opłaca ssać czerwonego kutasa i coś na tym ugrają, ale nie pykło i teraz powrót do młyna max 100 osób z Muranowa :fjedzia:

Po chuj? Przecież te czarne kurwy nie wypuszczają sie dalej niz 2 ulice od Konwiktorskiej. Nagle wymyślili, że bardziej się opłaca ssać czerwonego kutasa i coś na tym ugrają, ale nie pykło i teraz powrót do młyna max 100 osób z Muranowa :fjedzia:
Bo to wstyd zeby nie było derbów w stołecznym miescie

Back