Piłka nożna

1779642684717.jpeg

Ziółkowski wszedł w 45 minucie dostał kartkę w 72 i w 73 powrót na ławeczkę, niech on idzie w chuj z tej romy bo to widać że ten trener go nie lubi, kasuje, pali, to nie pierwsza wędka.

Skąd będą pieniądze na skrzydłowego, 9-tkę i Rashforda.

:corn:

Pieniądze są, problemem było FFP, więc albo Laporta jest pewny 1:1, albo za rogiem czają sie grube petrodolary od szejków za Raphe. Oby nie to drugie.

Generalnie to krytykował nie będę, serducho do gry Gordon ma ogromne, gorszy od Rashforda nie będzie, ale imho w tych pieniądzach dałoby się wyciągnąć Barcolę. Wciąż lepiej niz flop Leao.

To zależy:)
Pod taktykę Flicka z wysokim pressem to gracz idealny, w przeciwieństwie do Rashforda chce mu się biegać, a i 9 może obskoczyć jak będzie trzeba. Raphinha przychodził z Leeds z łatka takiego zawodnika jak teraz Gordon i nikt nie wyobraża sobie obecnie tej drużyny bez niego. :)

Żeby nie bylo, wciąż wolałbym Barcole

Mi się wydaje, że Rashforda też wykupią tylko liczą na bardziej korzystną formę spłaty i pewnie skończy się na ratach, sam Gordon to za mało, a na Alvareza ich nie stać

Kurde, tak patrzę na ten finał Ligi Konferencji i mam wrażenie, że tam jest z 15cm różnicy i 10kg jakby wyciągnąć średnią z obydwu "11"

Ja pierdole, ale muszę cudować z vpn, żeby baraże obejrzeć, bo jebane tvp sport nie działa zagranicą :beczka:

CHUJ W DUPĘ TEMU KTO KIBICUJE CHROBREMU :irish:

Back