Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zrób mi takiego z Chelsea, wprawdzie się nie spierdolili, ale nie będzie pucharów

Milan też się ładnie wyjebał na pysk w ostatniej kolejce ;)Como w LM kosztem Juventusu. Niezłą roborę Fabregas tam zrobił![]()
sam dostałem.Zrób mi takiego z Chelsea
Zrób mi takiego z Chelsea, wprawdzie się nie spierdolili, ale nie będzie pucharów![]()

Według mejwenów to był i tak jego ostatni sezon więc wyjebane.Grabara spadł po barażach z BL![]()
Skąd będą pieniądze na skrzydłowego, 9-tkę i Rashforda.
![]()
Na raszforda nie będzie ;)
Skąd będą pieniądze na skrzydłowego, 9-tkę i Rashforda.
![]()

To zależy:)serducho do gry Gordon ma ogromne
Pod taktykę Flicka z wysokim pressem to gracz idealny, w przeciwieństwie do Rashforda chce mu się biegać, a i 9 może obskoczyć jak będzie trzeba. Raphinha przychodził z Leeds z łatka takiego zawodnika jak teraz Gordon i nikt nie wyobraża sobie obecnie tej drużyny bez niego. :)To zależy:)

Polubiłeś, a następnie zacytowałes ten sam filmik, by znowu wrzucić go kilka dni później.![]()
110-120Ile waszym zdaniem jest wart Alvarez? Biorąc pod uwagę, że oddajesz go do największego rywala na miedzy.
Jak za takiego Gordona dają 80 to Alvarez minimum 120, pod 130 nawet. On ma kontrakt do 2030 roku i dopiero dwa sezony zagrał w Madrycie110-120

Vipleague jak coś śmiga zawszeJa pierdole, ale muszę cudować z vpn, żeby baraże obejrzeć, bo jebane tvp sport nie działa zagranicą
CHUJ W DUPĘ TEMU KTO KIBICUJE CHROBREMU![]()