Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Może i tak, ale tak szczerze ta legia to chyba jednak mimo wszystko by więcej w tych pucharach zwojowała niż gieksaGórnik, Gieksa, Lech, Jaga kibicowsko elegancki skład na puchary![]()
Ja tam lubię gdy takie zespoły w końcu dostają szansę na zarobienie hajsu i pokazanie się w Europie, nie raz bywało że polskie kluby odpadały z Valerangami czy innymi Tbilisi, a jakaś Dyskobolia grała z sukcesami przeciwko CityMoże i tak, ale tak szczerze ta legia to chyba jednak mimo wszystko by więcej w tych pucharach zwojowała niż gieksa

A to też fakt i druga strona medalu, niech mają.Ja tam lubię gdy takie zespoły w końcu dostają szansę na zarobienie hajsu i pokazanie się w Europie, nie raz bywało że polskie kluby odpadały z Valerangami czy innymi Tbilisi, a jakaś Dyskobolia grała z sukcesami przeciwko City![]()
Od teraz nie ma już nikogo z tego zwycięskiego składu

Ta, bo kibice się nie lubią to piłkarze postanowili solidarnie grać przeciwko LegiiCzaicie ze sa ludzie ktorzy wierza ze pogon celowo zremisowala![]()

Gra sie cały rok a nie liczy ze ktos bedzie pomagałNawet nie obserwowałem tematu, ale widzę że Legioniści którzy cierpią na manię wielkości mają wielki ból dupy![]()

Ruch pozbawił się baraży na własne życzenie w meczu ze spadkowiczem tak jak Lechia pozbawiła się ekstraklasy w meczu z Niecieczą haha.Ale Polonia wyruchała ruch ze zniczem :P