Piłka nożna

1000061395.jpg

Legioniści się powinni ze wstydu schować na 100 lat, ewentualnie złożyć go w ofierze :jjsmile:

Może i tak, ale tak szczerze ta legia to chyba jednak mimo wszystko by więcej w tych pucharach zwojowała niż gieksa
Ja tam lubię gdy takie zespoły w końcu dostają szansę na zarobienie hajsu i pokazanie się w Europie, nie raz bywało że polskie kluby odpadały z Valerangami czy innymi Tbilisi, a jakaś Dyskobolia grała z sukcesami przeciwko City :fjedzia:

• Like
Reactions: Olo
Ja tam lubię gdy takie zespoły w końcu dostają szansę na zarobienie hajsu i pokazanie się w Europie, nie raz bywało że polskie kluby odpadały z Valerangami czy innymi Tbilisi, a jakaś Dyskobolia grała z sukcesami przeciwko City :fjedzia:
A to też fakt i druga strona medalu, niech mają.

To co ŁKS albo Ruch do ekstraklasy? Mam nadzieję że nie Głogów albo Wieczysta mimo że lubię oglądać mecze ekipy z Krakowa.

Oho, nieaktualne, ostatnia akcja meczu i bramka Polonii wyrzuciła Ruch z baraży i Polonia wchodzi do gry!

No to mamy baraże, dwa mecze jeszcze wygrać i będzie coś pięknego :antonio:
@Rododendron
Fajna drużyna nam się buduje i trener Szoka może nas daleko zaprowadzić jeśli uda się dostać do ekstraklasy i pozwolą mu budować drużynę według swojego planu. Pan Melon też będzie zadowolony jeśli uda się awansować bo trochę będzie odciążony finansowo :antonio:
Jazdaaaaaaa:bleed:

Ale Polonia wyruchała ruch ze zniczem :P
Ruch pozbawił się baraży na własne życzenie w meczu ze spadkowiczem tak jak Lechia pozbawiła się ekstraklasy w meczu z Niecieczą haha.

A w premier league chyba jednak na farcie Tottenham się utrzyma kosztem West Hamu, trochę szkoda, byłoby śmiesznie jakby polecieli.

Back