Piłka nożna

Oni grali i nadal grają mega słabo i ogólnie odkąd wyjebali Xabiego to nawet nie ukrywam że w poważaniu mam jak przegrywają, ale takie rzeczy to jest kurwa skandal. I jeszcze bordowi mają czelność się odzywać na temat sędziowania i coś mówić o tym że Real ich kupuje xD ale to tak jak Tuskowcy pierdolący o demokracji. Demokracja jest wtedy kiedy nam sprzyjają i my rządzimy w innym wypadku to jest skandal. I tutaj tak samo z sędziowaniem.

Termalica i tak by spadła. Widzew bedzie miał ciepło do samego końca. Żałosna zbieranina przepłaconych grajków.
Ale to nie ważne że by spadł, to znaczy że mają teraz na nim punkty rozdawać? Sędziowie nie muszą się do tego mieszać.

A że bbt mógłby razem ze sobą na dno pociągnąć Widzew? I bardzo dobrze, a nie kurwa teraz będą go krzywdzić żeby zrobić laske bogatym

Ale to nie ważne że by spadł, to znaczy że mają teraz na nim punkty rozdawać?

Skoro wszyscy spisali ich na straty to nie ma co sie marasić. Termalica to Arminia Bielefeld naszej ligi. Spadną osiem razy a potem awansują i zawsze bedą kandydatem do spadku.

Skoro wszyscy spisali ich na straty to nie ma co sie marasić. Termalica to Arminia Bielefeld naszej ligi. Spadną osiem razy a potem awansują i zawsze bedą kandydatem do spadku.
Ale ja mam wyjebane czy oni są spisani na straty czy nie, niech razem z sobą ciągną te potęgi na dno, a nie że ich kosztem mają być ratowane drużyny które "nie mogą" spaść.

Twoim tokiem myślenia to można ich wycofać z rozgrywek i niech rozdawają walkowery.

Tylko że tutaj będzie tak że kontrowersje będą w meczach tych drużyn które nie mogą spaść, w meczu z takim Motorem to nikt im nie będzie podcinał skrzydeł, tak jak w meczach z kandydatami do spadku i to mnie wkurwia bo to jest niesprawiedliwe a spadki się rozbiją o punkt czy dwa w tym sezonie więc to kurwa wypacza rywalizację sportową.

Pzpn PZPN jebać jebać pzpn!

Ale ja mam wyjebane czy oni są spisani na straty czy nie, niech razem z sobą ciągną te potęgi na dno, a nie że ich kosztem mają być ratowane drużyny które "nie mogą" spaść.

Twoim tokiem myślenia to można ich wycofać z rozgrywek i niech rozdawają walkowery.

Tylko że tutaj będzie tak że kontrowersje będą w meczach tych drużyn które nie mogą spaść, w meczu z takim Motorem to nikt im nie będzie podcinał skrzydeł, tak jak w meczach z kandydatami do spadku i to mnie wkurwia bo to jest niesprawiedliwe a spadki się rozbiją o punkt czy dwa w tym sezonie więc to kurwa wypacza rywalizację sportową.

Pzpn PZPN jebać jebać pzpn!

Ale tu nie było kontrowersji. Idiota z Termalicki może mieć pretensje do siebie za CZK. Odkąd C+ podał liste, że Arka jest najbardziej krzywdzona przez sedziów to ze dwa razy im pomogli IMO. Radomiak i Cracovia grają piach na równi z Widzewem. Dwóch ostatnich spadkowiczów bedzie z tego tercetu plus Arka IMO.

Ale tu nie było kontrowersji. Idiota z Termalicki może mieć pretensje do siebie za CZK. Odkąd C+ podał liste, że Arka jest najbardziej krzywdzona przez sedziów to ze dwa razy im pomogli IMO. Radomiak i Cracovia grają piach na równi z Widzewem. Dwóch ostatnich spadkowiczów bedzie z tego tercetu plus Arka IMO.
No nie wiem czy nie było bo to parch wbiegł w obrońcę Termaliki

Ale to nie zmienia faktu że ten Raków czy Cracovia bronią się same, a drużynom wybranym wszystko zaczyna sprzyjać, już 2-3 tygodnie temu mejweni o tym gadali że Legia i Widzew nie spadną bo to będzie wielka strata marketingowa dla całej ekstraklasy ;)

Piniądz rządzi światem mordeczko.

Wystarczyło odejście Sona, Kane i Totty z drużyny 2-6 przez ostatnie lata drugi rok z rzędu walczą o utrzymanie.

Drugi raz z rzędu oglądam mecz GKS Katowice i kurwa znów jest wspaniałe widowisko, najpierw 4:4 w PP z Rakowem, a teraz 3:3 w Poznaniu.

Przyborek widzę przyspawany do ławki, po transferze nie zagrał ani minuty, oby się nie okazało że to będzie podobna kariera co Płachety czy innego Marchwińskiego

Co tam się kurwa stało że taka padaka w tym sezonie? Nie śledzę kogutów więc nie wiem czemu tak się posypali
Chuj wie, dużo kontuzji na pewno miało wpływ bo na papierze mają skład mocny. Przed sezonem jeszcze kupili Simonsa i kogoś tam, a tu spadek się zapowiada :jarolaugh:

Chuj wie, dużo kontuzji na pewno miało wpływ bo na papierze mają skład mocny. Przed sezonem jeszcze kupili Simonsa i kogoś tam, a tu spadek się zapowiada :jarolaugh:
A może oni zrobili jakiś komin płacowy dla tego Simonsa i reszta kadry się lekko zbuntowała?

Niezłe jaja skoro tak się nic wielkiego nie wydarzyło a tu taki zjazd, może przygotowania do sezonu mieli chujowe?

A może oni zrobili jakiś komin płacowy dla tego Simonsa i reszta kadry się lekko zbuntowała?

Niezłe jaja skoro tak się nic wielkiego nie wydarzyło a tu taki zjazd, może przygotowania do sezonu mieli chujowe?
Bardziej kontuzje myśle i kombinacje z trenerami im wyszły bokiem bo Tudor to jakiś wynalazek i jakby wtedy po Franku zatrudnili jakiegoś sprawdzonego trenera to myślę, że spokojnie by się utrzymali. Oni tam ciągle po 4-5 kontuzjowanych zawodników mieli przez ostatnie miesiące

Madueke 2 gole dla AFC. Potężne odciążenie Saki :beczka:

Imo AFC ten sezon przegrał katastrofalnymi skrzydłami. Naprawdę nie wiem jak dopiero na końcówkę sezonu rozsypał się ten słaby kadrowo AFC. Dla mnie to cud, że z tak cienką kadra można było robić za hegemona w Europie prawie cały sezon.

Madueke 2 gole dla AFC. Potężne odciążenie Saki :beczka:

Imo AFC ten sezon przegrał katastrofalnymi skrzydłami. Naprawdę nie wiem jak dopiero na końcówkę sezonu rozsypał się ten słaby kadrowo AFC. Dla mnie to cud, że z tak cienką kadra można było robić za hegemona w Europie prawie cały sezon.

Znowu się zesrali metr przed metą. Dostaną w pizde od City i mistrzostwo przepadnie, nie można bazować tylko na defensywie, bo jak ta zacznie zawodzić to się robi kiepsko. A Saka nic nie gra od listopada, tam jedyny co na ten moment ogarnia to Rice.

Niby bym się pośmiał, bo wśród znajomych mam wielu kibiców Arsenalu, a często oni są też kibicami Barcelony więc w tym roku mógłbym odpowiadać przynajmniej tak, ale fakt że przez to mistrzem zostanie City... powoduje że jednak z całych sił trzymam kciuki za Kanonierów żeby jednak dotrzymali do końca..

Back