Piłka nożna

Wszystko co mogło, to nie zagrało. Sędzia zly, boisko zle, kibice źli, piłka zła.
Kurwa wiadome bylo juz po Albanii, ze obrony nie mamy za chuj. Wiedzieliśmy, ze Szwecja ma delikatnie mocniejszy atak niz Albania. Co robimy? Wychodzimy na 3 obrońców. Robimy szum. Biegamy, strzelamy, ale co z tego? Napiszemy, ze odpadlismy po walce z honorem. Odpadlismy i tutaj należy postawić kropkę. Gdybyśmy wykorzystali wszystko co bylo, to do przerwy powinniśmy prowadzić 5, ale nie wykorzystaliśmy. Nie wygraliśmy. Grabara? Mocno przereklamowany typ z przerośniętym ego. Obrony nie komentuje, bo wynik meczu robi to sam. Pomoc... w zasadzie niby najlepsza formacja, niby aktywni, ale niestety również sie nie popisali. Atak jak atak, gdyby strzelili to, co bylo dzisiaj rozmawialibysmy o szansach na mundialu. Niestety niektóre powołania bardzo nie na miejscu, przestrzegane, ale cóż, łatwo oceniać po fakcie. Daliśmy ciała. Z Albania mieliśmy farta, a tutaj fart sie odwrócił.

Dla mnie to ten Grabara jest w chuj przereklamowany, nie wiem nad czym się tu zachwycać?
Jak widać nie ma przypadku, że chłop broni w drugiej od końca drużynie Bundesligi i duże szanse, że spadnie razem z tym Wolfsburgiem dlatego zawsze mnie śmieszyło jak ktoś stawiał go wyżej od Skorupskiego który już x lat broni na stałym wysokim poziomie

1775059920495.png

Na Mś dziką kartę za zastępstwo Iranu ma dostać drużyna która miała pokolei najlepsze wyniki w historii a nie weszła . za fifa.com

Kto Waszym faworytem w dwumeczu Baya- Real?

Oczywiście że Bayern. Real nawet po ostatniej zwyżce formy nie jest tutaj faworytem, a dodatkowo jak ostatnio Królewscy byli w formie to wrócił Bellingham i wszystko się posrało. Teraz też wraca :boystop:

Oczywiście że Bayern. Real nawet po ostatniej zwyżce formy nie jest tutaj faworytem, a dodatkowo jak ostatnio Królewscy byli w formie to wrócił Bellingham i wszystko się posrało. Teraz też wraca :boystop:
Co z tym mbappe? on cały sezon przeleci na kontuzjach?

Widać jakaś przerwa w odbywaniu leczenia wjechała :korwinlaugh:
Ten chłop na 99,9 % jak ktoś tu wielokrotnie już pisał faktycznie jest rencistą i siedzi w domu.Widać to choćby po wpisach o każdej porze dnia i nocy. Nic dziwnego że internet to całe jego życie. Ja już przestałem mu ciupać chociąz irytuje w opór.
Najlepiej wrzucić w ignora i tyle.

Allison wypada do końca sezonu. Czyli LFC już oficjalnie bez LM w nowym sezonie. Ciekawe czy Szobo podpisze nowy kontrakt.

Ten chłop na 99,9 % jak ktoś tu wielokrotnie już pisał faktycznie jest rencistą i siedzi w domu.Widać to choćby po wpisach o każdej porze dnia i nocy. Nic dziwnego że internet to całe jego życie. Ja już przestałem mu ciupać chociąz irytuje w opór.
Najlepiej wrzucić w ignora i tyle.
No różni ludzie są na świecie i może to też jakaś część terapii dla chłopa to trzeba zrozumieć

:pociesznymirek:
Najlepsze, że to było 20 lat temu, a wszystkie te pytania można przypisać do tych ,,nowoczesnych" dziennikarzy którzy zadają te same pytania teraz :DC:

Back