Piłka nożna

Pewnie pijesz do Pietuszewskiego - zobacz sobie co w Portugalii, również w barwach Porto, robił 20 lat temy gość, który nazywał się Anderson i jak się potoczyła ta kariera :beczka:

Do nikogo nie bije po nazwiskach. Tylko do zdania, że nie ma tragedii.

Tu to bym jeszcze poczekal czy za jakiś czas Polska w jakiś elimkach nie będzie na ostatnim miejscu w grupie :beczka:

O ile w ostatnich latach głównie wkurwiał, o tyle bez Lewusa to na euro 2016, 2020 czy WC 2018 by nas w ogóle nie było, więc już skończmy pierdolić te populistyczne frazesy
Ja tam więcej oczekuje od takiego grajka niż strzelanie bramek Armeniom czy innyn Wyspom Owczym w większośći ważnych meczów zawsze irytował bo wszystko pod niego ustawiane i chuja to dawało, a ważne mecze w których strzelał decydujące bramki można policzyć na palcach jednej ręki przez te 10 lat jego grania w kadrze. Ja tam jestem zdania, że naszej kadrze to na dobre wyjdzie

Nigdy nie byłem fanem Lewego, ale pisanie przy tak miernej reprezentacji, że jego odejście zrobi tej kadrze dobrze to fajna abstrakcja :beczka:

dramatyzujemy, że nie awansowaliśmy do fazy grupowej, w której pewnie wdupilibysmy brakiem awansu, a co co mają powiedzieć Włosi, którzy nie zagrają od 2014 roku na wielkiej imprezie Mś
Zespół z aspiracjami na wielkie rzeczy

Dania w płaczu

dramatyzujemy, że nie awansowaliśmy do fazy grupowej, w której pewnie wdupilibysmy brakiem awansu, a co co mają powiedzieć Włosi, którzy nie zagrają od 2014 roku na wielkiej imprezie Mś
Zespół z aspiracjami na wielkie rzeczy

Dania w płaczu
Przecież to, że się skompromitują było wiadome w momencie, gdy zatrudnili Gattuso na selekcjonera

Szwecja która w elimancjach MS zdobyła 2 punkty wywala Polskę z Mundialu.

Mecz na noże z Albania nie był przypadkiem.

Dlatego dziwię się głosom, że tą repre czeka swietlana przyszłość skoro era Lewego i jego przyjaciół to była taka sobie przeciętna era.

Jestem z pokolenia wielkie pilki włoskiej

Smutno mi

Ja również, półfinał z nazistami, gdzie Alex i Grosso skarcili te szwabskie kurwy na zawsze w moim serduszku.
Ta drużyna Włoch obecnie nawet nie stoi obok europejskiej czołówki. Jedynie goście z topowego poziomu to bramkarz, Bastoni, Dimarco i Barella, reszta to wyrobnicy pokroju paradysty Cristante, Manciniego czy Keana.
Dodaj do tego wuefistę Gattuso, który byl fajny jako piłkarz, bo zapierdalał, ale trenerem jest marnym i już wiesz dlaczego czekają na mundial 12 lat

Dekady pokazały, że Holandia i Włochy najsłabiej przeszły zmiany pokoleniowe z wielkiego topu.

Anglia,Francja,Hiszpania, Niemcy ciągle są w topce.

Szwecja która w elimancjach MS zdobyła 2 punkty wywala Polskę z Mundialu.

Mecz na noże z Albania nie był przypadkiem.

Dlatego dziwię się głosom, że tą repre czeka swietlana przyszłość skoro era Lewego i jego przyjaciół to była taka sobie przeciętna era.
Daj tym chłopakom pograć w piłkę na poważnym poziomie. Nasza U21 gra świetny futbol, jak choćby część z nich przebije się do poważnego grania na zachodzie to tak źle nie będzie.
I pisząc tego posta właśnie dotarło do mnie, ze jest duże prawdopodobieństwo, że odpisuję Żelaznej xD

Ja również, półfinał z nazistami, gdzie Alex i Grosso skarcili te szwabskie kurwy na zawsze w moim serduszku.
Ta drużyna Włoch obecnie nawet nie stoi obok europejskiej czołówki. Jedynie goście z topowego poziomu to bramkarz, Bastoni, Dimarco i Barella, reszta to wyrobnicy pokroju paradysty Cristante, Manciniego czy Keana.
Dodaj do tego wuefistę Gattuso, który byl fajny jako piłkarz, bo zapierdalał, ale trenerem jest marnym i już wiesz dlaczego czekają na mundial 12 lat

20 lat a ja mam dalej ciary

Tonali z Barela na papierze dobrze wygląda taki środek, jeszcze Calafiori można wyróżnić. Coś tam by ulepili z tego

Tonali z Barela na papierze dobrze wygląda taki środek, jeszcze Calafiori można wyróżnić. Coś tam by ulepili z tego
Calafiori to zapchajdziura bez zdefiniowanej pozycji, a ile znaczy Tonali bez Bruno obok to pokazał ostatni wpierdol jaki Srokom zafundowała Barcelona

Jak gardziłem tym jebanym Catenaccio od małego, tak zarówno przeciwko nazistom jak i żabojadom kciuki trzymane za Włochów. To i późniejsza dominacja Hiszpanii to imho peak piłeczki reprezentacyjnej.

Od młodego miałem słabość do Włochów i ich piłki i jej wielkości
Tak tu ludzku mi smutno

Jestem z pokolenia wielkie pilki włoskiej

Smutno mi

Jebać wlochow za ten finał z 2006. Zizu tam grał turniej życia i szefował w finale to jebany materazzi mu rodzinę obrażał. Dobre że mu z barana zajebał, szkoda że tak słabo i nie wykluczył go z gry, no ale huj. Gorsza drużyna wygrała i to nie pierwszy i nie ostatni raz w piłce.

Jebać wlochow za ten finał z 2006. Zizu tam grał turniej życia i szefował w finale to jebany materazzi mu rodzinę obrażał. Dobre że mu z barana zajebał, szkoda że tak słabo i nie wykluczył go z gry, no ale huj. Gorsza drużyna wygrała i to nie pierwszy i nie ostatni raz w piłce.
Za rozjebanie helmutów i komentarz do tego meczu (zarówno Darka jak i oryginalny włoski) to dziejową niesprawiedliwością byłby inny mistrz świata.

I jedna bardzo ważna rzecz w kwestii reprezentacji- przestańmy szukać kwadratowych jaj i grajmy jak ludzie czwórką z tyłu. Kompletnie nie rozumiem tego hajpu na 3 ŚO i wahadła, bo my zwyczajnie nie mamy do tego ludzi ani pomysłu

Komu?

Jestem dżejson. Dziś założyłem tu konto pierwszy raz. :lol:
spit.gif

Za rozjebanie helmutów i komentarz do tego meczu (zarówno Darka jak i oryginalny włoski) to dziejową niesprawiedliwością byłby inny mistrz świata.
Sorry ale nie. Francji za rozjebanie Brazyli należał się ten tytuł. Widać słabo pamiętasz ten turniej i jak grał tam Zidane.

Sorry ale nie. Francji za rozjebanie Brazyli należał się ten tytuł. Widać słabo pamiętasz ten turniej i jak grał tam Zidane.
Akurat oamietam ten turniej bardzo dobrze. :)
Ja nie mówię, że sie nie należał, po prostu od finału w 98 nienawidzę żabojadów i jak zbierają na łeb to za każdym razem sie cieszę :fjedzia:
To samo z Zidanem, o ile zawsze będę go szanował za to jak dobrze kopał piłkę, tak za grę w dwóch drużynach, których szczerze nie cierpię to ciężko mi o jakąkolwiek sympatię :beczka:

Back