JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
#UrbanOut
Ale pewnie się nie wydarzy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem Byku! Choć wtedy repra Francji była biała teraz to wyjątkiAkurat oamietam ten turniej bardzo dobrze. :)
Ja nie mówię, że sie nie należał, po prostu od finału w 98 nienawidzę żabojadów i jak zbierają na łeb to za każdym razem sie cieszę
To samo z Zidanem, o ile zawsze będę go szanował za to jak dobrze kopał piłkę, tak za grę w dwóch drużynach, których szczerze nie cierpię to ciężko mi o jakąkolwiek sympatię![]()

Daj spokój, tak to my możemy zmieniać w kółko. Dać Urbanowi jeszcze jedne eliminacje, a prędzej czy później i tak selekcjonerem zostanie Siemieniec.#UrbanOut
Cel miał dostać się na Mundial i go nie zrealizował, a jeśli chłop przy powołaniach kieruje się prywatnymi sprawami i tym czy ktoś telefon odebrał kiedyś czy nie to też srednio o nim świadczy, dziś brakowało dobrych zmian pod koniec bo co najmniej jeden środkowy obrońca był do zmiany by wprowadzić kogoś świeżego i dołożyć sił na końcówkę meczu z tyłu i taki Walukiewicz by się przydał na pewno, a jedną zmianę jaką zrobił to ściągnął dobrze grającego Świderskiego. Jakoś mnie on nie przekonujeDaj spokój, tak to my możemy zmieniać w kółko. Dać Urbanowi jeszcze jedne eliminacje, a prędzej czy później i tak selekcjonerem zostanie Siemieniec.
Przecież te eliminacje zajebał Probierz. Wystarczyło nie skompromitować sie w Helsinkach i w meczu z Holandią można bylo pokusić się o więcej, a tak już było wiadomo, ze jest chujnia i różnica bramek nie do zniwelowaniaCel miał dostać się na Mundial i go nie zrealizował, a jeśli chłop przy powołaniach kieruje się prywatnymi sprawami i tym czy ktoś telefon odebrał kiedyś czy nie to też srednio o nim świadczy, dziś brakowało dobrych zmian pod koniec bo co najmniej jeden środkowy obrońca był do zmiany by wprowadzić kogoś świeżego i dołożyć sił na końcówkę meczu z tyłu i taki Walukiewicz by się przydał na pewno, a jedną zmianę jaką zrobił to ściągnął dobrze grającego Świderskiego. Jakoś mnie on nie przekonuje
I tak nikt raczej nie sądził, że wyjdziemy z pierwszego miejsca i po losowaniu już byliśmy skazani na baraże, a Probierz do dzisiejszego meczu nic nie ma bo to personalne decyzje Urbana miały duży wpływ na to jak to dziś wyglądało i Szwedzi byli spokojnie do jebnięciaPrzecież te eliminacje zajebał Probierz. Wystarczyło nie skompromitować sie w Helsinkach i w meczu z Holandią można bylo pokusić się o więcej, a tak już było wiadomo, ze jest chujnia i różnica bramek nie do zniwelowania
I jedna bardzo ważna rzecz w kwestii reprezentacji- przestańmy szukać kwadratowych jaj i grajmy jak ludzie czwórką z tyłu. Kompletnie nie rozumiem tego hajpu na 3 ŚO i wahadła, bo my zwyczajnie nie mamy do tego ludzi ani pomysłu
Przecież te eliminacje zajebał Probierz. Wystarczyło nie skompromitować sie w Helsinkach i w meczu z Holandią można bylo pokusić się o więcej, a tak już było wiadomo, ze jest chujnia i różnica bramek nie do zniwelowania

i bilet do stanów zapewnia im gość nazwiskiem hussein…Boliwia 16-1 w rożnych, Irak jeden celny strzał na bramke w II połowie ale to wystarczyło do wygranej 2-1.

Od młodego miałem słabość do Włochów
i bilet do stanów zapewnia im gość nazwiskiem hussein…
).Psujesz mi narrację za dwa lajki![]()
Zidan to jeden z moich ulubionych piłkarzy ever. Pamiętam ten turniej i grę Zidana tamJebać wlochow za ten finał z 2006. Zizu tam grał turniej życia i szefował w finale to jebany materazzi mu rodzinę obrażał. Dobre że mu z barana zajebał, szkoda że tak słabo i nie wykluczył go z gry, no ale huj. Gorsza drużyna wygrała i to nie pierwszy i nie ostatni raz w piłce.
. W ogóle nie wiem czy to przez sentyment czy na prawdę był taki dobry poziom, ale uważam że to najlepszy mundial jaki oglądałemmnie tam osobiście każda porażku żabojadów i Zizu cieszyłaJebać wlochow za ten finał z 2006. Zizu tam grał turniej życia i szefował w finale to jebany materazzi mu rodzinę obrażał. Dobre że mu z barana zajebał, szkoda że tak słabo i nie wykluczył go z gry, no ale huj. Gorsza drużyna wygrała i to nie pierwszy i nie ostatni raz w piłce.

mnie tam osobiście każda porażku żabojadów i Zizu cieszyła
i to się nie zmieniło, wciąż cieszy

Obstawiam, że zostanie na kolejny rok na ławkę w Blaugranie.United podobno chce dać roczny kontrakt Lewemu. Ciekawe czy się zgodzi czy USA weźmie górę.![]()