Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

To bym Tobie PolskooGdybym jeszcze raz, miał urodzić sie!
Jestem tak wkurwiony że już mi się super sajan odpalił.
oddał życie sweO le ole!To bym Tobie Polskoooddał życie swe

ja stawiam, że za tyle to on nie wstanie z kanapy, ale mogę się mylićTen Haga dawno nie ma, a dalej pośrednio im mecze przepierdala i najlepsze, że ten Malacia pewnie zarabia z 50tys funtów na tydzień![]()
Chyba więcej jak 100 to nie ma, chociaż chuj wie bo on przyszedł jeszcze jak prowadzili starą polityke dotyczącą wynagrodzeń i przepłacania zawodników to też niczego wykluczyć nie możnaja stawiam, że za tyle to on nie wstanie z kanapy, ale mogę się mylić

z ciekawości sprawdziłem.Chyba więcej jak 100 to nie ma, chociaż chuj wie bo on przyszedł jeszcze jak prowadzili starą polityke dotyczącą wynagrodzeń i przepłacania zawodników to też niczego wykluczyć nie można![]()

Pewnie wszyscy widzieli tą bramkę, ale z tej perspektywy pierwszy raz ją widzę

A po tym jak ktoś z korony dostał w łeb od kibica Radomiaka nlostatnio to Bór nawoływał o zamknięcie stadionuA co znowu potężny Bór z Dębicy pierdolnął tym razem? Może mu kolega który zna się na dragach z rodzinnego miasta coś podrzuca![]()

Ale będzie cyrk we Wrocławiu

Pan Ojrzyński to jest gośćZagłębie na majstra!