Endrju Golara
WSOF Light Heavyweight
W sensie, że gorsze statystyki do sprawdzania?Ale dziś słabe marketingowe mecze w LM.
Newcastle - Qarabag
Olympiacos- Bayer L
Atletico-Brugge
Bodo-Inter

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W sensie, że gorsze statystyki do sprawdzania?Ale dziś słabe marketingowe mecze w LM.
Newcastle - Qarabag
Olympiacos- Bayer L
Atletico-Brugge
Bodo-Inter

Dobry jesteś mordo, słowo vs słowo. wiadomo, że malpa, ale teraz wierzymy w oświadczenie gościa który zakrywał usta koszulka bo pewnie miał katar ;)Od razu wiadomo było że małpiSzon będzie grał kartą rasizmu jak to zwykle bywa w jego przypadku, wyjątkowej klasy podludź![]()
Piłkarz Benfiki wydał oświadczenie po skandalu. Tyle ma do powiedzenia o ataku na Viniciusa
Gianluca Prestianni został oskarżony o użycie rasistowskiego sformułowania pod adresem Viniciusa Juniora. Piłkarz Benfiki odpowiedział na te zarzuty w mediach społecznościowych. Prestianni miał nazwać Viniciusa "małpą". Brazylijczyk poinformował o tym sędziego Francoisa Letexiera, który wdrożył...www.meczyki.pl
Tak bo to nie pierwsza sytuacja gdzie czarnuch oskarża wszystkich wokół o zachowania rasistowskie samemu takie niejednokrotnie prezentując. Wiecznie jego tylko wyzywają mimo tego, że w innych drużynach też pełno czarnych to wiecznie tylko Vinicjusza wyzywająDobry jesteś mordo, słowo vs słowo. wiadomo, że malpa, ale teraz wierzymy w oświadczenie gościa który zakrywał usta koszulka bo pewnie miał katar ;)

Ja Cię rozumiem i mam wywalone na czarnego malpiszona, ale argentyńska pchla że strachu się zesrała i napisała "oświadczenie" bo wie, że nikt nie udowodni co było prawda, a Ty napisałeś to tak jakbyś wierzył mu bezgranicznie;)Tak bo to nie pierwsza sytuacja gdzie czarnuch oskarża wszystkich wokół o zachowania rasistowskie samemu takie niejednokrotnie prezentując. Wiecznie jego tylko wyzywają mimo tego, że w innych drużynach też pełno czarnych to wiecznie tylko Vinicjusza wyzywają
Zakrywanie ust koszulką/ręką nie ma nic do rzeczy bo to powszechne zachowanie w tych czasach
Czarnuch co chwilę robi z siebie ofiarę i gra kartą rasizmu więc nie mam powodów by nie wierzyć Argentyńczykowi, że po raz kolejny Vinicjusz robi to samoJa Cię rozumiem i mam wywalone na czarnego malpiszona, ale argentyńska pchla że strachu się zesrała i napisała "oświadczenie" bo wie, że nikt nie udowodni co było prawda, a Ty napisałeś to tak jakbyś wierzył mu bezgranicznie;)

W sensie, że gorsze statystyki do sprawdzania?![]()

Ja Cię rozumiem i mam wywalone na czarnego malpiszona, ale argentyńska pchla że strachu się zesrała i napisała "oświadczenie" bo wie, że nikt nie udowodni co było prawda, a Ty napisałeś to tak jakbyś wierzył mu bezgranicznie;)
Czarnuch co chwilę robi z siebie ofiarę i gra kartą rasizmu więc nie mam powodów by nie wierzyć Argentyńczykowi, że po raz kolejny Vinicjusz robi to samo![]()

A wcześniej Wdowik 2 minuty przed tym przyjebal w słupek z wolnegoWsadził z wolnego pięknie, ale wyglądało jakby mur trochę źle ustawił bramkarz Jagi
Dwie bramki z dupy straciliA wcześniej Wdowik 2 minuty przed tym przyjebal w słupek z wolnego
Jakby był lepszy wynik to może i fajnie by się oglądało, a tak to w sumie Jaga oprócz słupka to zabardzo okazji na bramkę nie mieli. Takie Badoo sobie jedzie z Interem u siebie i strzelają 3 fajne bramki po szybkiej grze, a tu Jaga coś pograła w środku pola niby mecz pod kontrolą, a bramki strzelała FiorentinaNo i chuj no i cześć, ale chociaż fajnie się wreszcie ogląda Polskie drużyny z jakimiś "markami" a nie jak jeszcze nie dawno, co odpadali z jakimiś mistrzami Bułgarii, teraz dzięki lidze konferencji co roku jest chociaż mecz właśnie z jakimś Betisem, Fiorentiną czy Chelsea, i dobrze.
A Siemieńcowi się słowa z konferencji czkawką odbiją ;)
No ale to prawda, te dwie bramki w sumie takie z dupy, no bramka z wolnego to wiadomo że nie z dupy, ale 0:3 to taki w chuj niesprawiedliwy wynik z perspektywy Jagielloni i ogólnego obrazu meczu.
O chorych liczbach Palmera i Fodena niech świadczy fakt, że Yaya Toure strzelił w całej karierze dla City 82 gole. Wtedy mówiło się, że to chory wynik i tylko Messi jest lepszy pod kątem nawalania goli ze środka.
No widzisz, jakbyś nie śledził samych statystyk, to wiedziałbyś że Yaya Toure to zupełnie inny profil zawodnika, o innych zadaniach i nawet pozycji niż Palmer oraz Foden.
No tyle, że te "chore liczby" prędzej wykręci Palmer lub Foden niż Yaya Toure. To tak jakbyś porównał liczby Kante do np. Lamparda.Tak był na papierze defensywnym pomocnikiem i co to zmienia w tej dyskusji?
No tyle, że te "chore liczby" prędzej wykręci Palmer lub Foden niż Yaya Toure. To tak jakbyś porównał liczby Kante do np. Lamparda.
Może to być dla ciebie szok, ale w piłce nożnej defensywni pomocnicy nie mają zakazu strzelania goli.
Albo to masz i strzelić 8 w całej karierze albo jak Yaya Toure ponad 100.
o czym ty piszesz chłopie? Bramkarz w sumie też nie ma zakazu, to porównaj chore liczby Lewego do Majdana.o czym ty piszesz chłopie? Bramkarz w sumie też nie ma zakazu, to porównaj chore liczby Lewego do Majdana.