Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Gyokeres tyle samo goli w lidze co Ekitike.
Robi się ciekawie.
Robi się ciekawie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Bardzo słaby mecz Oskara.Pietuszewski dobry występ, asysta i teraz by zaliczył asystę 2 stopnia ale był na minimalnym spalonym i bramka anulowana, ogólnie dobry występ, 50 minuta.
A według flasha, trzeci najlepszy w drużynie xD zdania są podzielone ale jednak kret oglądał ten mecz.Bardzo słaby mecz Oskara.
Media nie pozostawiają złudzeń miał tylko artystę, dużo strat oraz niecelne podania piłki. Bardzo mizerny występ.
Dobry troll krecie
Grał jak pizda oceny na poziomie 5/ 10A według flasha, trzeci najlepszy w drużynie xD zdania są podzielone ale jednak kret oglądał ten mecz.
Jest potencjał.Grał jak pizda oceny na poziomie 5/ 10
6/10
Lipa
No tak jeśli jedna zmiana trenera na ileś przypadków poskutkuje to wtedy się mówi o efektcie nowej miotły ignorując resztę przypadków gdzie zmiana trenera nic nie daje. Ma to sensPrzecież tłumaczyłem że to nie zawsze działa bo gdyby działało to by zmieniali trenerów co 3 mecze ale taki efekt występuje![]()

Zazwyczaj tak się mówi jak są sygnały że drużyna ma konflikt z trenerem i gra przeciw niemu, albo są już nim na tyle zmęczeni że nie chcą dalej współpracować, wtedy przychodzi nowy trener a oni za tydzień grają jak nowo narodzeni, a przecież przez tydzień gość nie zdąży nic zmienić na dobrą sprawę, wprowadzi tylko świeżą energię.No tak jeśli jedna zmiana trenera na ileś przypadków poskutkuje to wtedy się mówi o efektcie nowej miotły ignorując resztę przypadków gdzie zmiana trenera nic nie daje. Ma to sens![]()
Ja wiem co to w zamierzeniu ma oznaczać, ale jakoś nie widzę wiele przykładów w piłce które miałyby pasować do tego terminu, a nawet jeśli to jest to jakiś bardzo niski % gdzie przychodzi trener wygrywa np 3-4 mecze i po tym okresie wracają do punktu wyjścia grając taką samą padlinę jak za zwolnionego trenera. Możesz rzucić kilka przykładów, jeśli to takie powszechne zjawisko to napewno znajdziesz bez problemu@JosueEstebanez internet potwierdza i w sumie jest tutaj dokładnie to co tłumaczyłem a w sumie definicji nigdy nie czytałem.
#Expert
Tak, efekt nowej miotły w piłce nożnej istnieje, ale jest zazwyczaj zjawiskiem krótkotrwałym, opartym głównie na pracy motywacyjnej i psychicznym luzie zawodników. Zmiana trenera często przynosi natychmiastową poprawę wyników (tzw. miesiąc miodowy), jednak po kilku meczach efekty te często zanikają.
New Level Sport
New Level Sport
+1
Oto kluczowe wnioski na temat efektu nowej miotły:
Krótkoterminowy zryw: Nowy szkoleniowiec często wyzwala w drużynie „psychiczny luz” i chęć udowodnienia swojej wartości, co skutkuje lepszą grą w pierwszych 2-3 meczach.
Znikomy wpływ długofalowy: Statystyki pokazują, że w dłuższej perspektywie wielu trenerów nie poprawia wyników, a czasem wręcz je obniża, co oznacza, że „nowa miotła” nie gwarantuje stałej poprawy formy.
Efekt psychologiczny: Piłkarze traktują nowego trenera jako „wybawcę” od poprzedniego, z którym współpraca się nie układała.
New Level Sport
New Level Sport
+2
Chociaż zmiana trenera bywa szansą na przełamanie kryzysu, to w wielu przypadkach o trwałej poprawie wyników decyduje nie tyle sama zmiana, co warsztat nowego szkoleniowca widoczny dopiero po kilku miesiącach.

Nie siedzę w statystykachJa wiem co to w zamierzeniu ma oznaczać, ale jakoś nie widzę wiele przykładów w piłce które miałyby pasować do tego terminu, a nawet jeśli to jest to jakiś bardzo niski % gdzie przychodzi trener wygrywa np 3-4 mecze i po tym okresie wracają do punktu wyjścia grając taką samą padlinę jak za zwolnionego trenera. Możesz rzucić kilka przykładów, jeśli to takie powszechne zjawisko to napewno znajdziesz bez problemu![]()

Na pewno tak było w Chelsea za Villasa Boasa, po którym przyszedł Di Matteo. Pisałem tu kiedyś szerzej o tym. Jako kibic The Blues oraz trener jestem tego pewien.Ja wiem co to w zamierzeniu ma oznaczać, ale jakoś nie widzę wiele przykładów w piłce które miałyby pasować do tego terminu, a nawet jeśli to jest to jakiś bardzo niski % gdzie przychodzi trener wygrywa np 3-4 mecze i po tym okresie wracają do punktu wyjścia grając taką samą padlinę jak za zwolnionego trenera. Możesz rzucić kilka przykładów, jeśli to takie powszechne zjawisko to napewno znajdziesz bez problemu![]()
No, ale to nie jest przykład krótkotrwałego polepszenia wyników i zaraz dramatycznego spadku formy bo on nawet po 4 miesiącach pracy potrafił wygrać z City czy Newcastle na wyjeździe więc on polepszył grę Chelsea na przestrzeni całego sezonu, a że oczekiwania Romana były większe to go wypierdolili. Już pomijam fakt, że zaczął od remisu i w piątym meczu w PL przegrał już z UnitedNa pewno tak było w Chelsea za Villasa Boasa, po którym przyszedł Di Matteo. Pisałem tu kiedyś szerzej o tym. Jako kibic The Blues oraz trener jestem tego pewien.
Mnie bardziej chodziło o to, że piłkarze grali na zwolnienie Villasa Boasa i jestem absolutnie przekonany, że tak było. Gra poprawiła się w zasadzie od razu. Nie wnikam już tak bardzo w pozostałe kwestie tej definicji i jak szeroko to występuje. Od statystyk jest inny ekspertNo, ale to nie jest przykład krótkotrwałego polepszenia wyników i zaraz dramatycznego spadku formy bo on nawet po 4 miesiącach pracy potrafił wygrać z City czy Newcastle na wyjeździe więc on polepszył grę Chelsea na przestrzeni całego sezonu, a że oczekiwania Romana były większe to go wypierdolili. Już pomijam fakt, że zaczął od remisu i w piątym meczu w PL przegrał już z United

Oj chyba nieNo ciekawe czy Inter ogarnie