Endrju Golara
WSOF Light Heavyweight
Porobili ich ładnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bodo też nie ma co ujmować bo te dwa mecze zagrali dobrą piłkę i nie ma mowy o jakimś farcie bo oba mecze mieli pod kontrolą, ciekawy jestem czy powtórzą takie granie w dalszej fazie bo jeśli będą w stanie tak grać to wszyscy będą mieli z nimi ciężarySerie A to już ledwo czwarta liga w Top 5. I bliżej im do Ligue 1. Nieprzypadkowo kadra Italii też dołuje od paru lat, to wygrane Euro faktycznie było odbiciem zdechłego kota.

Ładnie lecisz ostatnio

Pożycz 5 dyszek
czysty fart, ale włoskie drużynki lubią sobie przepierdolić w LMŁadnie lecisz ostatnio![]()
No nie odjebie bo jest zawieszony, chyba że na parkingu po meczuMourinho weź tam dziś coś odjebaj i zrób porządek. Wiem że czytasz.

Wiem wiem. Liczę na to wykurwi z tej swojej strefy i coś tam odjebie hehe.No nie odjebie bo jest zawieszony, chyba że na parkingu po meczu![]()
.małpee nie zagra to może się Benfice uda coś odjebać
btw
czikago frajer
View attachment 141362
Po drugiej stronie barykady stanął natomiast kontrowersyjny były paragwajski bramkarz Jose Luis Chilavert, który wsparł Argentyńczyka i przy okazji sam obraził Viniego, wypowiadając takie słowa:
"Solidaryzuję się z Prestiannim, bo Vinicius jako pierwszy obraża wszystkich. Jeśli spojrzeć na kamerę, wcześniej mówi do niego 'tchórzu'. Pierwsza obelga padła ze strony małpy, Viniciusa. O ciemnej skórze".
View attachment 141364
jebany boss
"Problem jest bardzo głęboki: świat, w którym dziś żyjemy, ma krótką pamięć. Był mecz Brazylii z Hiszpanią, podczas którego kamera Netflixa filmowała Viniciusa, a on płakał i mówił, że chciałby, aby czarnoskórzy mogli lepiej żyć w futbolu. Sam wtedy dyskryminował. Czy chce, żeby biali żyli gorzej?" – kontynuował.
To przeszło w homofobiczny i transfobiczny wywód: "Piłka nożna to prostokąt, na którym grają mężczyźni i kiedyś mówiliśmy sobie wszystko. Odkąd pojawiły się mikrofony i wideo, wszystko się zniewieściało" – stwierdził Chilavert, nie kryjąc emocji.
"Dlaczego mają ukarać Prestianniego? To by doprowadziło do tego, że społeczność gejowska, lesbijek i reszta stałaby się wzorem do naśladowania" – dodał, dolewając oliwy do ognia.
Najmocniejsze słowa padły jednak na końcu, gdy Chilavert wysunął zupełnie nie na miejscu oskarżenia dotyczące życia prywatnego Kyliana Mbappe, który bronił Viniciusa zarówno na boisku, jak i poza nim: "Co on może powiedzieć? Mbappé mówi o wartościach i tym podobnych rzeczach, ale mieszka z transwestytą. To nie jest normalne. Każdy może robić, co chce, ale nie jest normalne, żeby mężczyzna mieszkał z transwestytą. Najlepsze, co można mieć obok siebie, to kobieta" – podsumował Paragwajczyk.
![]()

Ja od 60 minuty. Niesamowita końcówka.Ogląda ktoś Atalantę?![]()
Sztos mecz, zasłużone zwycięstwo.Ja od 60 minuty. Niesamowita końcówka.

Zajebisty mecz i jako fan Milanu szacun dla Juventusu za walkę i cieszy awans Atalanty.Ale meczyk w turynie japierdole, Juve w dychę zaczęło dominować.
@Dzihados możesz dać mu wreszcie bana na ten temat? Niech sobie założy własny i tam wypisuje swoje bzdurne mądrości.Anglia,Real,Barca, Bayern i PSG
Dla reszty nie ma dziś zawodników do podziału. Nawet dla tamtych jest już ciężko podzielić się dobrymi grajkami.
Nie zaskoczy mnie jak Włochy za 2-3 lata nie beda sie wiele różnić od ligi holenderskiej, belgijskiej czy tureckiej.
Już teraz w te wieczory LM wiele osób pisało na wszelakich forach , ze zna 2-3 twarze z Interu i Juve.