Piłka nożna

Robi robi, tylko Jude musiałby siąść na ławce a to sie nie wydarzy więc pojdzie do Arabii albo United będzie mu musiało dać 350kola euro na tydzień żeby został
No nie robi ;)
W całej historii klubu (ponad 120 lat) było tylko 11 transferów zawodników powyżej 30lat.
Ostatnim był Ricardo Carvalho i miał miejsce w 2009 roku. Trzy lata wcześniej wzięli Ruuda z ManUtd.

No nie robi ;)
W całej historii klubu (ponad 120 lat) było tylko 11 transferów zawodników powyżej 30lat.
Ostatnim był Ricardo Carvalho i miał miejsce w 2009 roku. Trzy lata wcześniej wzięli Ruuda z ManUtd.
A jednym z nich było jeszcze sprowadzenie Puskasa w roku 1958, który później strzelił dla Realu ponad 240 bramek w ponad 260-ciu meczach

No nie robi ;)
Za 58 mln€ powinniście go brać bo spokojnie 3 lata by tam jeszcze grał na poziomie

No nie robi ;)

Był jeszcze ten Pan ;)

CgAGVWY8fOaAKI0cAAFg9U3zPzI654.jpg.webp

Ja wiem, że formalnie to było wypożyczenie z opcją wykupu, ale jako że miał wspaniały sezon wtedy i dał tyle radości to traktować go trzeba jako pełnoprawnego członka zespołu.

Był jeszcze ten Pan ;)

CgAGVWY8fOaAKI0cAAFg9U3zPzI654.jpg.webp

Ja wiem, że formalnie to było wypożyczenie z opcją wykupu, ale jako że miał wspaniały sezon wtedy i dał tyle radości to traktować go trzeba jako pełnoprawnego członka zespołu.

Si.

Wirtz wrócił do żywych chyba w najlepszym możliwym momencie, bo jak każdy zawodnik z kadry przestał być w formie (może poza Eklektyką) to on zaczął grać i dzięki niemu Liverpool będzie się bił o TOP4 do końca.

Btw Salah ósmy mecz z rzędu z asystą w meczach z Newcastle :o o:

Dobra chyba po bardzo mrocznych czasach po Erlingu Haaland będą wreszcie porządne 9 w PL.

Joao Pedro i Ekitike na takich wyglądają. To po prostu czujesz.

Teraz jestem ciekawy co z Sesko i Gyokeresem, bo tu jeszcze trzeba poczekać.

Back