Piłka nożna

Senegal gol, ale zajebal.
Byla kamera z minute przed golem na Brahima, wygladal jakby mial isc na line po meczu.

Dobra znalazłem i jest przerwa w dogrywce to teraz mam pytanie, po tym co piszecie, czy z tego meczu będzie międzynarodowy skandal? Czy poprostu sędzia dał kilka razy dupy co się wszędzie zdarza?

Dobra znalazłem i jest przerwa w dogrywce to teraz mam pytanie, po tym co piszecie, czy z tego meczu będzie międzynarodowy skandal? Czy poprostu sędzia dał kilka razy dupy co się wszędzie zdarza?
Nic nie będzie i pójdzie w zapomnienie bo i tak Senegal mimo dużych starań bambusa to wygra. Błąd jakich wiele w ostatnim czasie.
Skandal może by był jakby Senegal faktycznie do gry nie wrócił po tym jak zeszli do szatni

Będzie głośno jutro o tym meczu i tych sytuacjach. Napewno będzie międzynarodowa beka z karnego Brahima hehe

Ale to widać kurwa jak te murzyny mają przekręcone papiery, Mane niby 33 a tak naprawdę już jakiś czas temu zjechał do bazy bo tak naprawdę to ma 44 lata xD japierdole.

Widział ktoś kiedyś dobrego murzyna po 35 roku życia który grał na poziomie? No nie, bo jak ma o dychę cofnięty akt urodzenia to później poprostu fizycznie nie daje rady i kończy w wieku 32 lat :beczka:

Ale to widać kurwa jak te murzyny mają przekręcone papiery, Mane niby 33 a tak naprawdę już jakiś czas temu zjechał do bazy bo tak naprawdę to ma 44 lata xD japierdole.

Widział ktoś kiedyś dobrego murzyna po 35 roku życia który grał na poziomie? No nie, bo jak ma o dychę cofnięty akt urodzenia to później poprostu fizycznie nie daje rady i kończy w wieku 32 lat :beczka:
Ta, taka wydolność w wieku 44 lat:mamed:

Seedorf, Davids, Kante, Makelele, Lilian Thuram to tak na szybko

Seedorf, Davids, Kante, Makelele, Lilian Thuram to tak na szybko
Nigolo Kante, ale to mamy ich 10, a murzynow w piłce masz setki, kręcą papiery i się nie kłóć.

No i najważniejsze, oni pochodzą z cywilizowanych krajów(ci których wymieniłeś), a nie murzyńskich gdzie za paczkę fajek kupujesz sobie akt urodzenia. Co to A porównanie jak tu samych Europejczyków a nie Afrykanów wymieniłeś hehe

Nie no wiadomo, murzyny u18 wyglądają bardziej dojrzałe niż Polak co ma 30 lat i mają już gęsty twardy zarost jak 40 letni członek bad kompany haha

Przecież wiesz kurwa, że kręcą i murzynow papiery ;)
Kręcą, ale to są skrajne przypadki i nikt poważny z kręconym licznikiem nie zaistniał w poważnej piłce raczej

Nie no wiadomo, murzyny u18 wyglądają bardziej dojrzałe niż Polak co ma 30 lat i mają już gęsty twardy zarost jak 40 letni członek bad kompany haha

Przecież wiesz kurwa, że kręcą i murzynow papiery ;)
Kiedyś Boguś Baniak co robił lata w Afryce mówił, że tam jak masz parę dolarów to se możesz załatwić datę urodzenia jaka tylko kurwa chcesz !!!

Kręcą, ale to są skrajne przypadki i nikt poważny z kręconym licznikiem nie zaistniał w poważnej piłce raczej
Zaistniał, tylko to nie wypłynęło na światło dzienne, w wieku 20 lat kręcił karierę w juniorach, tylko że on miał 30, jak przeszedł do seniorów to pograł do 31 roku życia i się zawinął bo już zdziadziały organizm nie pozwalał mu ośmieszać nastolatków ;)

Wiesz o co chodzi.

Jak taki murzyn jest Kozak w u21 a później w wieku 30 lat kończy karierę, no to kurwa, nie ma kręconego licznika? Proste że ma.

Back