Piłka nożna

On nawet w mls jakichś poważnych cyfr nie robił, naprawdę za taki hajs to mogli ściągnąć jakiegoś młodszego zawodnika z topowej ligi co się nie łapie do składu, kurwa 5 baniek.
5 mln euro! Do tego pewnie miesięcznie kontrakt na poziomie 50 tys euro.
A to tylko jeden z ich nowych nabytków w tym okienku transferowym.
Ale kto bogatemu zabroni :werdum:

Chelsea oddała Lewisa Hall'a do Newcastle za 32m kupiła drożej tego kalekę Hato a teraz Lewis odgrywa bardzo dobre spotkanie właśnie z meczu z Chelsea. Gratulacje, i to jeszcze młody Anglik z perspektywą na a wzrost ceny.

Woltemade w Bundeslidze- 70 spotkań , 14 goli
Woltemade w Premier League- 13 spotkań, 7 goli

Ciekawe czy fani angielskiej nadal będą pisać, że BL to farmerska liga :beczka:

Patrząc na obecną biedę na 9, Ekitike i Woltemade to mogą być ciekawe 9 na kolejne lata. Nie widać u nich tej bezjajecznosci jak u 90 procent innych grajkach na tej pozycji. Ciekawe kto się zgłosi po blondyna w lato. Kolejka moze być długa.

Chodzą plotki, że Isak wypada nawet na kilka miesięcy po golu na 1-0 z Tottkami.

Last edited:
Wg Romano Semenyo będzie piłkarzem City lub United. Jak wybierze City to oni tej lidze odskoczą na 20 pkt, bo to już nie te czasy gdzie giga Salah będzie gonił.

Isak oficjalnie po operacji kostki. Podobno na luzie out na 2-3 miesiące.

Jako, że on zawsze był szklany nie zaskoczy mnie jak to będzie jego koniec dużej kariery w dłuższej perspektywie.

Sebastian Hertner, były piłkarz 2 ligowych zespołów w Niemczech nie żyje. 34 latek spadł z wyciągu krzesełkowego w Czarnogórze.

1766540082059.jpeg

Odegaard w ostatnich 15 meczach -2 gole i 1 asysta.

Afc to taka drużyna, która może będzie 4 raz z rzędu wicemistrzem Anglii, ale póki nie będzie tam gamechangera typu Erling czy Salah nigdy pewnego poziomu nie przeskoczą. Tam właśnie większość ma takie przeciętne statystyki w większości. Tak się nie da wygrać LM i PL.

Pasowałby tam teraz Aubameyang prime.

Na jakiej pozycji ustawiany jest Nico Paz ?
Chyba środkowy pomocnik, ale od 2 lat w ogóle nie śledzę Seria A, więc pewności nie mam.

Bruno w najnowszym wywiadzie zdradził, że gdyby nie prezes Sportingu pół roku przed transferem do United byłby piłkarzem Tottków.

Son-Bruno-Kane ech żałuję, że nie mogłem tego zobaczyć :jon:

Z całym szacunkiem, ale w obecnym United Bruno nawet nie był blisko w posiadaniu tak jakościowych partnerów.

To jest jeden z tych grajków, gdzie będę żałował, że nie miał lepszych grajków obok siebie w całej karierze.

Last edited:
Bruno niezły terminator. Przed obecna kontuzją opuścił tylko 3 mecze United.

Zobaczymy co United ugra bez niego, a warto sprawdzić, bo istnieje duża szansa, ze po sezonie odejdzie.

Zmarnował sobie kilka lat kariery na siedzeniu w United.

Coś jak Belingham
Czyli będzie kolejny piłkarz, z którym nie będzie wiadomo, gdzie go ustawić. Rozumiem, że chciałby dołączyć do obecnego Realu, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby dużo grał. Siedzenie na ławie go czeka moim zdaniem.

Back