Honey Badger
Jungle Fight Lightweight
Frajerstwo dekady oddać takiego gościa za sprawy pozaboiskowe![]()
To już wreszcie wiadomo czy zgwałcił/pobił tą Goldiggerke czy nie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Frajerstwo dekady oddać takiego gościa za sprawy pozaboiskowe![]()
To już wreszcie wiadomo czy zgwałcił/pobił tą Goldiggerke czy nie?
Wiadomo tyle, że dalej są razem mają i dziecko, a United oddali lekką ręką grajka wartego 150mln funaTo już wreszcie wiadomo czy zgwałcił/pobił tą Goldiggerke czy nie?

Brawo Legia
![]()

Mordo, ja się pokuszę o przepowiednię - z Tunezją będzie mecz o honorMoim zdaniem grupa niewygodna w chuj.
Samuraje nas zabiegają, a Holendrzy pewnie ograją. O ile wogole uda się awansować

3 mln€ za niego zapłacili![]()
A 15 tysięcy to za DUŻOChuja zapłacili nie 3 mln !! Tak powiedzieli tylko !! Niech pokażą papier !! Ten drewniak kosztował z bonusami max 1,5 mln
!!

Nawet 1,5 jak dali to te 4 mln za Palme które musi dać Lech to jak promocjaChuja zapłacili nie 3 mln !! Tak powiedzieli tylko !! Niech pokażą papier !! Ten drewniak kosztował z bonusami max 1,5 mln
!!
Palma by musiałby być jebniety żeby zostać w Polsce !!Nawet 1,5 jak dali to te 4 mln za Palme które musi dać Lech to jak promocja
Mordo, ja się pokuszę o przepowiednię - z Tunezją będzie mecz o honor![]()

Zostanie, co na zmieniać jak dobrze się wkomponował w drużynę i w pucharach grać będą za rok znowu. Pewnie pogra jeszcze rok maks 2 i go sprzedadzą za 6-7 mln€Palma by musiałby być jebniety żeby zostać w Polsce !!
Ciekawe gdzie City i Real byłyby bez Haalanda i Mbappe w tym sezonie.

Staty słabe póki co, ale z gry nie jest tak źle ogólnie noi przysłużył się mocno do wygranej na Anfield to ma duży kredyt zaufania.Cunha bramkę strzelił
13 mecz to był w PL, 941' na boisku i już drugi gol. Wymiata![]()

Cunha bramkę strzelił
13 mecz to był w PL, 941' na boisku i już drugi gol. Wymiata![]()
Jak wygląda w ogóle gra Wirtza? Punktów w kanadyjce nie robi, ale na boisku chociaż jakoś to wygląda ?Staty słabe póki co, ale z gry nie jest tak źle ogólnie noi przysłużył się mocno do wygranej na Anfield to ma duży kredyt zaufania.
Poza tym to i tak ciągle więcej niż Isak i Wirtz razem wzięci![]()
Najlepiej, żeby ktoś kto ich mecze ogląda się wypowiedział, ja tam jak jakieś urywki widziałem to najgorszy na boisku nie był, ale szału nie robi. Pierwszy sezon dopiero to może sie rozkręci, ale na razie chyba nic na to nie wskazujeJak wygląda w ogóle gra Wirtza? Punktów w kanadyjce nie robi, ale na boisku chociaż jakoś to wygląda ?
Jak wygląda w ogóle gra Wirtza? Punktów w kanadyjce nie robi, ale na boisku chociaż jakoś to wygląda ?