Piłka nożna

Mam nadzieję, Trenta w obronie Bissaka wciąga nosem

Ja powiem Ci szczerze, że obroną to ja za bardzo nigdy w piłce nie żyłem tak jak parterem w MMA, ale przyznam że Kante i jego defensywa była tak zajebista, że to jeden z nielicznych przypadków gdzie mówiłem wow o aspektach obronnych.

Z wczorajszego meczu United.
Przecież jakby Casemiro taki wślizg zrobił to od razu wyleciałby z czerwoną, a tu newet żółtej nie dał :siara:

Lewy przypomniał o podobnie kiedyś wykonanym karnym :lol:
dcc5fed9fe5ce8ccc8d2bf217d29fc7a.gif
Pamiętam ten strzał Ramosa, trochę memów się posypało

[
Z wczorajszego meczu United.
Przecież jakby Casemiro taki wślizg zrobił to od razu wyleciałby z czerwoną, a tu newet żółtej nie dał :siara:

PL ładnie spłaszczona. 1/3 sezonu za nami a praktycznie nic niewiadomo. Sredni piłkarze spowodowali, że już nie ma tak dużej różnicy jak to było kiedys i dziś nawet takie Sunderlandy czy Brendfordy mogą latać koło LM.

Ale bez sens to losowanie chuj wie kto do jakiej grupy idzie, pomijając to to jak się uda awansować jest szansa wyjść z grupy

Ale bez sens to losowanie chuj wie kto do jakiej grupy idzie, pomijając to to jak się uda awansować jest szansa wyjść z grupy
Moim zdaniem grupa niewygodna w chuj.
Samuraje nas zabiegają, a Holendrzy pewnie ograją. O ile wogole uda się awansować

United ładnie się sfrajerzyli oddając go za grosze przez jakąś aferę obyczajową,tym ruchem zapoczątkowali gówno w którym się znajdują obecnie, a chlopak zaraz wyląduje w Bayernie, Interze albo Barcelonie i każdej z tych ekip podniesie poziom z miejsca. On teraz w Chelsea czy jakimś Arsenalu miałby wartość na poziome 150mln funa

[
United ładnie się sfrajerzyli oddając go za grosze przez jakąś aferę obyczajową,tym ruchem zapoczątkowali gówno w którym się znajdują obecnie, a chlopak zaraz wyląduje w Bayernie, Interze albo Barcelonie i każdej z tych ekip podniesie poziom z miejsca. On teraz w Chelsea czy jakimś Arsenalu miałby wartość na poziome 150mln funa

Zapoczątkowali? United już z dobre 10 lat to bardziej klub środka tabeli czasem nawet dołu tabeli niż top 4.

No tak bo wtedy Rashford miał formę na wygranie ZP, ale pisałem o całej dekadzie?

Gdzie ty masz te mocne United?
Ale co ty pierdolisz o jakiejś dekadzie? Napisałem, że odejście Greenwooda zapoczątkowało gówno w którym obecnie się znajdują bo rok przed jego odejściem mieli 2 miejsce w lidze i szli w dobrym kierunku, więc co Ty pierdolisz o jakimś środku tabeli?

Last edited:
Ale co ty pierdolisz o jakiejś dekadzie? Napisałem, że odejście Greenwooda zapoczątkowało gówno w którym obecnie się znajdują bo rok przed jego odejściem mieli 2 miejsce w lidze i szli w dobrym kierunku, więc co Ty pierdolisz o jakimś środku tabeli?

Tu masz po angielsku jak po polsku niepaniemajesz

A cóż to była za afera z udziałem Greenwooda?

A cóż to była za afera z udziałem Greenwooda?
Wyszło, że miał tam jakieś pato akcje ze swoją dziewczyną za małolata, ona wrzuciła fotki na neta jak jej krew leci z nosa i że Mason ją uderzył i chciał zgwałcić gdy byli ze soba w związku, po chwili wycofała zeznania bo Mason miał sprawę karną w UK z urzędu, teraz żyją razem we Francji i maja dziecko :fjedzia:

Back