Piłka nożna

Paczcie, mamy nowy sport do kibicowania, w dodatku same sukcesy, a Polska jest na trzecim miejscu na świecie :suchykarol:

To nadal piłka nożna... I nie dzieci czy młodzicy.

Redaktor Real Madryt.pl odkrył, że jakość pilki noznej spadła.

Ja wiedzący o tym od kilku lat :corn:

Last edited:
A że debile myślą że będą całe życie gralitaktyką pepa czyli 1.55 na napadzie i zawsze będzie szło, to już jest ich problem.

Ogólnie to jebać Barcelonę, frajerski klub.
Problem w tym, oprócz tego że kibicuję jednemu ukochanemu klubowi z Polski to po troszku jestem też od bajtla za Barceloną. Ale obecnie mnie wkurwiają.
Dziś może się skończyć na wpierdolu od Atletico. Panowie co za Realem, za kim jesteście w takim meczu jak dziś ? Bez spiny pytam.

Choć jako fan AFC w Anglii powinienem z tego powodu być zadowolony gdyby ktoś mi powiedział z 7 lat temu że chłopakiem z 4 ligi brazylijskiej , Saką i Havertzem można ugrac 3 razy wicemistrza Anglii z rzędu, a teraz znów powtórka lub sam mistrz to bym go wyśmiał, ale przy dzisiejszym dość kiepskim poziomie w piłce można osiągnąć wszystko :cool:

@Drzewo

Jak na dzisiejsze standardy to o dziwo Anglia ma sporo białych - Harry Kane, Foden, Palmer,Maguire, Pickford, Declan Rice i jeszcze spokojnie z 5-6 innych.
Za to taka na przykład Francja już jest stracona Tam chyba już tylko z 2- 3 białych biega- Rabiot, Griezmann

@Drzewo

Jak na dzisiejsze standardy to o dziwo Anglia ma sporo białych - Harry Kane, Foden, Palmer,Maguire, Pickford, Declan Rice i jeszcze spokojnie z 5-6 innych.
Za to taka na przykład Francja już jest stracona Tam chyba już tylko z 2- 3 białych biega- Rabiot, Griezmann
7+4-5 =11/12... Wszyscy są biali? :gdzie:

To brytole te pontony zupełnie niepotrzebnie we Francji niszczą, wandale... :neildegrassewhoa:

7+4-5 =11/12... Wszyscy są biali? :gdzie:

To brytole te pontony zupełnie niepotrzebnie we Francji niszczą, wandale... :neildegrassewhoa:

W piłce masz kadry nawet ponad 20 osobowe. Oczywiście, że nie. Jest masa czarnoskórych choćby Saka, dziś uważany u ekspertów nawet za top 3-5 skrzydłowego świata. Z dekadę temu to maksymalnie byłby 20:lol:

W piłce masz kadry nawet ponad 20 osobowe. Oczywiście, że nie. Jest masa czarnoskórych choćby Saka, dziś uważany u ekspertów nawet za top 3-5 skrzydłowego świata. Z dekadę temu to maksymalnie byłby 20:lol:
Ciekawe, ile czasu im potrzeba na całkowicie białą kadrę... :neildegrassewhoa:

• W poniedziałek, 1 grudnia 2025 roku, media poinformowały o aresztowaniu zawodnika Radomiaka, Ibrahimy C., na trzy miesiące.
  • Prokuratura Okręgowa w Radomiu potwierdziła, że piłkarz usłyszał zarzut zgwałcenia kobiety.
  • Do zdarzenia miało dojść 29 listopada 2025 roku (w sobotę), czyli po piątkowym meczu Radomiaka z Górnikiem Zabrze.

Myślę że to był ostatni karny w jego wydaniu. Na trzy ostatnie próby bodajże dwa razy nie trafił w bramkę, a raz ledwo po rękach wpadło.

Ale strzelanina w meczu City. 9 bramek

A ktoś mnie tutaj kilka miesięcy temu przekonywał że premier league to chujowa Liga bo tam nawet klasyki są często nudne albo po 1:0 xD

Co się zrobiło z defensywa City w tym sezonie, że co mecz drżą o wynik meczu do 90 minuty. Jak AFC nie wygra mistrza w tym sezonie to już chyba nigdy. Mają wszystkie karty na stole.

Poziom spadł, ale na pocieszenie jest Erling.Najprawdopodobniej przyszły najlepszy strzelec LM i Premier League w historii jako nie skusi go Real.
Gdzie ten kosmita ma sufit.

1764731684002.jpeg

Tak z ciekawości kto dla Was jest najlepsza nominalna 9 po Erlingu z nowej fali. Dla mnie chyba na dziś Lautaro Martinez. Pamiętam jak Isak w Newcastle często był podawany na twitterach, ale teraz przez 2 gole dla lfc już latają take'i , ze jest przereklamowany i tak naprawdę wypalił tylko Newcastle/ kocham chwiejność opinii w sporcie/ Przyznam, że tak słabo z tym jest, że nie wiem czy nr 3 u mnie nie jest dziś ktoś z grupy Juan Alvarez,Ferran Torres, Nicolas Jackson, Vlahovic lub Osimhen, ale szczerze żaden mi tylka nie urywa by pisać o nim, że to nr 3 świata.

Tak z ciekawości kto dla Was jest najlepsza nominalna 9 po Erlingu z nowej fali. Dla mnie chyba na dziś Lautaro Martinez. Pamiętam jak Isak w Newcastle często był podawany na twitterach, ale teraz przez 2 gole dla lfc już latają take'i , ze jest przereklamowany i tak naprawdę wypalił tylko Newcastle/ kocham chwiejność opinii w sporcie/ Przyznam, że tak słabo z tym jest, że nie wiem czy nr 3 u mnie nie jest dziś ktoś z grupy Juan Alvarez,Ferran Torres, Nicolas Jackson, Vlahovic lub Osimhen, ale szczerze żaden mi tylka nie urywa by pisać o nim, że to nr 3 świata.
Żelazny, a kane to kurwa gdzie jest? Połowa tych, których wymieniłeś nawet nie jest typową 9.

Żelazny, a kane to kurwa gdzie jest? Połowa tych, których wymieniłeś nawet nie jest typową 9.

Nie jestem zelazny. Nowej fali kolego. Kane w 26 ma 33 urodziny.

,,Połowa która wymieniłeś to nie nominalne 9"

Od 5 lat czytam ten take na usprawiedliwienie jak dziś okropnie słaba jest obecnie ta pozycja w piłce. Kogo by nie wymienić to nie 9, bo w piłce ta pozycja już nie istnieje. Ile ja się tego naczytałem. Czekam już niedługo na ten sam take na skrzydłach za parę lat aby wytłumaczyc kolejną pozycję czemu jest słaba, bo oprócz dziś z 5 nazwisk to też wieje marnością.

Last edited:
Kroupi jr

Ostatnio zdałem sobie sprawę, że pilka ma farta, że narodziła się rywalizacja Haaland vs Mbappe bo gdyby ich nie było to mielibyśmy jakąś rywalicje typu Saka vs Dembele czy Lautaro Martinez vs Vlahovic, przecież to jest trochę poziom rywalizacji Pedro vs Bojan Krikic itp. Ta dwójką uratowała marketingowo piłkę, bo poza nimi jest wielka dziura.

Vinicus jr już podobno 2 miesiące bez gola. Kiedys myślałem że będzie bez problemu nr 3 po Mbappe i Erlingu w dzisiejszej piłce. Teraz już taki pewien nie jestem.

Back