JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
Kuziemka właśnie na 2 1 ogląda ktoś? Ładny skauting Wisły co wypatrzyli Kuziemke za grosze, a kawał grajka z niego będzie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Brzęczek robi robotę, gdyby nie Lewandowski pała to dalej by był przy kadrze seniorówAle młodzi jadą, ale będziemy mieli pociechy tak jak pisałem![]()

Przecież jakby taką akcję co zrobił Faberski przy bramce na 1 1 zrobił jakiś Brazylijczyk albo Francuz to pół Europy by się jutro zachwycało, a że to Polak to pewnie przejdzie bez wiekszego echa![]()
Ło kurwa ale już pomijając jak go tam minął, to jak pięknie zawalczył. Kurwa żeby mu to zostało na później, bo jakoś zawsze z wiekiem się robią miękkie faje.
O kurwa ale będzie obrona CzęstochowyOdważnie Urban, jak myślicie Ziółkowski błyśnie, czy zawali minimum 1 bramkę? Ja stawiam na drugą opcję niestety

Ja myślę, że Lewandowski tam będzie przeszkadzałOdważnie Urban, jak myślicie Ziółkowski błyśnie, czy zawali minimum 1 bramkę? Ja stawiam na drugą opcję niestety
Tam Skóraś ma być na wahadełku xDCo to za popierdolone ustawienie?
Przy założeniu nawet że Cash i Zalewski jako wahadła i gramy na trójkę stoperów to nikogo w środku pola kto ogarnia defensywę? Kamiński, Skóraś i Szymański typowo ofensywni zawodnicy, Zieliński też raczej tytanem w odbiorze nie jest, Urban robi przysługę koledze Kowalowi, bo Pjoter znowu będzie grał na 30 metrze od bramki cały mecz i będzie można go grillować że nic nie stworzył i nic nie potrafi?
Dobre ustawienie tylko ten Lewandowski wkurwiaCo to za popierdolone ustawienie?
Przy założeniu nawet że Cash i Zalewski jako wahadła i gramy na trójkę stoperów to nikogo w środku pola kto ogarnia defensywę? Kamiński, Skóraś i Szymański typowo ofensywni zawodnicy, Zieliński też raczej tytanem w odbiorze nie jest, Urban robi przysługę koledze Kowalowi, bo Pjoter znowu będzie grał na 30 metrze od bramki cały mecz i będzie można go grillować że nic nie stworzył i nic nie potrafi?

Już przez 13 minut go nie widać, od wejścia na boisko.Mc Kapi wchodzi do gry
mówiłeś coś?Lewandowski oczywiście zero pożytku z chłopa w defensywnej fazie meczu, żeby to się nie zemściło, że braknie tam zawodnika przy straconej bramce
1-0 dla naszychPowiedziałbym, że nawet bardzo dobrze. Inaczej się to ogląda w porównaniu do marazmu w ostatnich latach.Całkiem nieźle grają w pierwszej połowie.
Czasem mu coś wyjdzie, a to że podał piłkę prosto to też nie jest coś niesamowitego na tym poziomiemówiłeś coś?![]()

Urban może poukłada to towarzystwo bo nikt chyba nie powie, że mamy słabych piłkarzy skoro większość składu gra w topowych ligachPowiedziałbym, że nawet bardzo dobrze. Inaczej się to ogląda w porównaniu do marazmu w ostatnich latach.