Piłka nożna

Kurła, ile radości musi dawać taki Karabach, wyobraźcie sobie ze Polski klub wygrywa na Benfice, ni chuja, ale spoko, mamy swój puchar, niech zbierają te punkty i nie dają pośmiewisk

To ja tylko dodam, że dzisiaj szanowny komentator na C+ stwierdził, że dzisiejsza "ręka" Militao to kontrowersja i przypomina mu tą Cucurelli z EURO.
Tak dla porównania:
View attachment 129761
images

:DC:
Dopóki nie wprowadzą zasady, że każda ręka nie przy ciele jest gwizdana to będzie burdel

No jednak z tą Benfiką trochę poleciałeś. W czasie ostatnich 10 lat tak zdominowali ligę że aż 4 razy zdobyli mistrzostwo

No, a wiesz, że w historii tej ligi tylko wygrały dwa inne kluby niż wielka trójka Porto, Benfica i Sporting?

Idąc tym tokiem to Real też ma wyrównaną konkurencję w całej lidze, bo w lidze wygrał 4 mistrzostwa na ostatnie 13 :)

A idąc dalej, bo nie zrozumiałeś chyba sensu mojej odpowiedzi, to najbardziej jednostronna jest BPL, bo tam ponad połowę trofeów w ostatnich 10 latach podnosiło City.

Btw, bo wszedłem tu napisać co innego: jebane materace wyszły dwa razy ze swojej połowy i remisują 2-2...

Który debil jest trenerem Chelsea? Przecież wystawianie Jamesa na defensywnym pomocniku i wrzucanie do składu Gusto żeby się dublowali to jest kurwa istny sabotaż.

Liverpool to jest kosmos, któryś mecz z rzędu ładują bramkę w praktycznie ostatniej akcji meczu

Łabojko z bramką kolejki :penn: najpierw odzyskał piłkę wślizgiem po rzucie różnym, sekundę później zapierdolił Rogala w okienko.

Pedri i Fabian Ruiz poza pierwszą 10 ZP :beczka:
Ten plebiscyt z roku na rok staje się beka. Zero przejrzystości czy kryteriów oceny. Ruiz pięć tytułów i czołowa postać drużyny, która zdobyła CL i nagle nikogo już nie interesuje czy jest dobrym chłopcem jak Rodri :DC:

Troche kukłem z ciekawości. Śmieszna ta gala. Prowadzą jakaś stara pizda wywaliła taki dekolt że stare obwisłe cyce eksponowała, nie fajnie to wyglądało.

Dembele ? A huj tam niech ma. Lige mistrzów wygrali.

Yamal ? On tam coś sapał dziś w mediach społecznościowych że nie wygrał ? Jeżeli tak to niech zamknie morde ciapaty smark bo ma większe ego niż jest piłkarzem. Dobry jest ale trochę pokory. Zaczyna mnie wkurwiać mimo że za Barcą jestem. Do Messiego i Ronaldo mu daleko i nigdy im nie dorówna.

Pedri powinien być znacznie wyżej.

Ewa Pajor coś tam też wygrała. Brawo. Ale niech zmieni tego co jej kreację dobrał bo wyglądała jak barczysty chłop.

Akcja roku to jakaś też śmieszna nagroda. Jest tyle meczów że nie da się wybrać akcji roku.

Coraz gorsze te gale i nagrody...

Najgorzej ze czarny jak smoła
Ten plebiscyt jest juz śmieszny, zerknijcie jak głosowali idioci z egzotycznych krajów, Pedri to jest maestro, wstyd ze tak nisko, oddajcie Lewemu złota piłkę skurwysyny pierdolone, a tfu

Yamal 2 miejsce, jeszcze chłopak wygra i to nie raz, na pocieszenie, 2x z rzędu najlepszy grajek u21

Nie śledziłem, serio Dembele wygrał złota piłkę?
tenor.gif

• Kosztował Barce 148mln €
• Spędził 6 lat będąc kontuzjowanym i grając na konsoli, zarabiając 108mln
• Odszedł za frytki
• Zaraz po odejściu strzela Barcelonie i celebruje jak szaleniec
• Eliminuje Barce w LM i się uśmiecha
• Zabrał Yamalowi ZP

Legenda.

tenor.gif

• Kosztował Barce 148mln €
• Spędził 6 lat będąc kontuzjowanym i grając na konsoli, zarabiając 108mln
• Odszedł za frytki
• Zaraz po odejściu strzela Barcelonie i celebruje jak szaleniec
• Eliminuje Barce w LM i się uśmiecha
• Zabrał Yamalowi ZP

Legenda.

Enrique go ogarnal i efekt
Kontuzje też go omijały
Jeśli ja miałbym wybierać to Raphinia, ale wiadomo Paryż zgarnął LM, tylko Barca grała kosmiczna piłkę, złota Piłka to juz jest od kilku lat Le Cabaret

Się kłócą między Dembele, a Yamalem, gdzie tak naprawdę Złota Piłkę powinien dostać Vitinha, bo miał większy wpływ na grę PSG gdzie wygrał wszystko to co Usman, plus dołożył sukces z reprezentacją w postaci wygranej ligi narodów.

No ale wiadomo, jest biały to go rasiści nie wybrali..

Troche kukłem z ciekawości. Śmieszna ta gala. Prowadzą jakaś stara pizda wywaliła taki dekolt że stare obwisłe cyce eksponowała, nie fajnie to wyglądało.

Dembele ? A huj tam niech ma. Lige mistrzów wygrali.

Yamal ? On tam coś sapał dziś w mediach społecznościowych że nie wygrał ? Jeżeli tak to niech zamknie morde ciapaty smark bo ma większe ego niż jest piłkarzem. Dobry jest ale trochę pokory. Zaczyna mnie wkurwiać mimo że za Barcą jestem. Do Messiego i Ronaldo mu daleko i nigdy im nie dorówna.

Pedri powinien być znacznie wyżej.

Ewa Pajor coś tam też wygrała. Brawo. Ale niech zmieni tego co jej kreację dobrał bo wyglądała jak barczysty chłop.

Akcja roku to jakaś też śmieszna nagroda. Jest tyle meczów że nie da się wybrać akcji roku.

Coraz gorsze te gale i nagrody...
Ta baba to kurwa wogole jak trans od macrona wyglądała, nawet bym jej się na klatę nie zesral gdybym był arabem

A Ewa jajor? No cóż, ma aparycję ziemniaka i tego nie zmieni.

Proste, jak nie przedłuży na warunkach Realu to kasa w pysku od Arabów i nara.
Przyszedł Xabi i wreszcie skończyły się święte krowy. Vini miał robić 10 razy więcej, a zachował się jak pierwszy lepszy murzyn. Perez nie takich grajków ustawiał do pionu.
W sumie to pasuje do filozofii Realu, "Nikt nie jest ważniejszy niż klub". Rzeczywiście, odkąd Xabi Alonso (notabene były piłkarz Królewskich) został trenerem, ich gra wygląda dobrze

Już niedlugo w Dębicy Mega Wydarzenie, transmitowane na Kanale Sportowym - All Stars

Stay Tuned

Back