D
Deleted member 13171
Guest
Kurła, ile radości musi dawać taki Karabach, wyobraźcie sobie ze Polski klub wygrywa na Benfice, ni chuja, ale spoko, mamy swój puchar, niech zbierają te punkty i nie dają pośmiewisk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dopóki nie wprowadzą zasady, że każda ręka nie przy ciele jest gwizdana to będzie burdelTo ja tylko dodam, że dzisiaj szanowny komentator na C+ stwierdził, że dzisiejsza "ręka" Militao to kontrowersja i przypomina mu tą Cucurelli z EURO.
Tak dla porównania:
View attachment 129761
![]()
![]()
No jednak z tą Benfiką trochę poleciałeś. W czasie ostatnich 10 lat tak zdominowali ligę że aż 4 razy zdobyli mistrzostwo

Nie śledziłem, serio Dembele wygrał złota piłkę?
![]()
• Kosztował Barce 148mln €
• Spędził 6 lat będąc kontuzjowanym i grając na konsoli, zarabiając 108mln
• Odszedł za frytki
• Zaraz po odejściu strzela Barcelonie i celebruje jak szaleniec
• Eliminuje Barce w LM i się uśmiecha
• Zabrał Yamalowi ZP
Legenda.
Ta baba to kurwa wogole jak trans od macrona wyglądała, nawet bym jej się na klatę nie zesral gdybym był arabemTroche kukłem z ciekawości. Śmieszna ta gala. Prowadzą jakaś stara pizda wywaliła taki dekolt że stare obwisłe cyce eksponowała, nie fajnie to wyglądało.
Dembele ? A huj tam niech ma. Lige mistrzów wygrali.
Yamal ? On tam coś sapał dziś w mediach społecznościowych że nie wygrał ? Jeżeli tak to niech zamknie morde ciapaty smark bo ma większe ego niż jest piłkarzem. Dobry jest ale trochę pokory. Zaczyna mnie wkurwiać mimo że za Barcą jestem. Do Messiego i Ronaldo mu daleko i nigdy im nie dorówna.
Pedri powinien być znacznie wyżej.
Ewa Pajor coś tam też wygrała. Brawo. Ale niech zmieni tego co jej kreację dobrał bo wyglądała jak barczysty chłop.
Akcja roku to jakaś też śmieszna nagroda. Jest tyle meczów że nie da się wybrać akcji roku.
Coraz gorsze te gale i nagrody...
ligi narodów

Proste, jak nie przedłuży na warunkach Realu to kasa w pysku od Arabów i nara.@Gambit Jak zapatrujesz się na sytuację Viniciusa w Realu Madryt?
W sumie to pasuje do filozofii Realu, "Nikt nie jest ważniejszy niż klub". Rzeczywiście, odkąd Xabi Alonso (notabene były piłkarz Królewskich) został trenerem, ich gra wygląda dobrzeProste, jak nie przedłuży na warunkach Realu to kasa w pysku od Arabów i nara.
Przyszedł Xabi i wreszcie skończyły się święte krowy. Vini miał robić 10 razy więcej, a zachował się jak pierwszy lepszy murzyn. Perez nie takich grajków ustawiał do pionu.