D
Deleted member 13171
Guest
Gość daje za to czerwo
View attachment 129597
Jeszcze temu mega talentowi, kozak grajek, ci sędziowie wszyscy do wymiany ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gość daje za to czerwo
View attachment 129597
Juve 4-3 Inter. Smaczku dodaje fakt że po bramce dla każdej z drużyn strzelił jeden z braci Thuram. Dla Juve Khéphren a dla Interu Marcus, a wszystko z wysokości trybum oglądał papa Lilian
Jebana kurwa sędziowska hesus gej majzano
Jak można dać za to czerwo.
Po jakiego wała mi to piszesz? Gdzie tam masz sam na sam? Gość nawet nie jest pierwszy do bramkarza i nie potrafi opanować piłkiMożna, w takich sytuacjach gdzie zawodnik wychodzi sam na sam, nie ważne czy to na polowie boiska, czy na 25 metrze, czerwona kartka według przepisów się należy. Żółta kartka i odgwizdanie faulu w tej części boiska nic nie daje drużynie atakującej, możliwe że w okolicach 30 metra by dostał żółtą kartkę bo byłby "bonus" w postaci groźnego rzutu wolnego, a w tym przypadku jedyne czym zespołowi atakującemu arbiter mógł zrekompensować utratę sytuacji bramkowej to właśnie czerwona kartka.
I tu nie chodzi o to czy ten faul był brutalny czy było to ciągnięcie za koszulkę, chodzi o to że gość wychodził od połowy boiska sam na sam, ja tam nie widzę kontrowersji.

A jakby był przy przeciwnej linii bocznej boiska to też byś napisał że ten na dole nie wychodził sam na sam bo tamten u góry był pół metra przed nim?Po jakiego wała mi to piszesz? Gdzie tam masz sam na sam? Gość nawet nie jest pierwszy do bramkarza i nie potrafi opanować piłki
To nie jest kontrowersja to jest chujowe sędziowanie geja majzano, który gwiżdże to z takiej perspektywy.
View attachment 129619
Nie wiem co gorsze, właśnie taka decyzja czy twoja opinia, w stylu nie wiem, ale się wypowiem, bo się znam, ale tak naprawdę to się nie znam
Kontrowersja jest to, że dostajesz obraz spalonego po 10 minutach od sytuacji. W lidze gdzie jest tzw. półautomatyczny spalony, a moment z klatką podania wybiera jakiś spocony Juan w koszulce z LM10 na plecach.
View attachment 129618

Piszesz jakby przepisy były czarno-białe, a przy DOGSO(jak nie wiesz to sobie sprawdź co to panie ekspercie) są jasno określone kryteria: kierunek ataku, odległość, pozycja obrońców i kontrola piłki. I właśnie na tym polega cała kontrowersja – Militao był wystarczająco blisko, żeby zdążyć, a piłka nie była jeszcze pod pełną kontrolą napastnika. To nie jest czyjeś widzimisię tylko oficjalne wytyczne.A jakby był przy przeciwnej linii bocznej boiska to też byś napisał że ten na dole nie wychodził sam na sam bo tamten u góry był pół metra przed nim?
Właśnie kurwa widać kto się nie zna, ty płaczesz bo ci sędzia gwizda ukochanej drużynie, ja ci wyjaśniam o co w tym chodzi bo najwidoczniej nie masz zielonego pojęcia a ty wyskakujesz z argumentem że ten pół metra przed nim 10 metrów wyżej by włączył nitro i jeszcze go dogonił i twoja ukochana drużyna pokrzywdzona, nie potrafi opanować piłki? A na chuj ma ją kleić na połowie boiska jak idą na sprintem? W tej sytuacji piłka przy nodze by mu tylko przeszkadzała, a opanować to on by ją opanował znacznie bliżej 16 jak już by wygrał "wyścig" ty serio nigdy w piłkę nie grałeś skoro piszesz bzdury że typ nie potrafi opanować piłki w sytuacji w której jest to kompletnie nieistotne a jak już wspomniałem piłka przy nodze w sprincie by mu tylko przeszkadzała, wyłącz fife kup sobie piłkę i idź pobiegaj za nią na boisku to może zrozumiesz dlaczego w pełnym biegu nawet nie próbował jej "opanować" tylko miał w zamiarze puścić sobie ją dalej.
Nie chce mi się więcej z tobą dyskutować bo mam dziwne przeczucie graniczące z pewnością że jesteś ekspertem kanapowym z boilerem na brzuchu i puszką piwa w dłoni a murawę to wąchałeś jak jak wyszedłeś z psem na spacer i spierdolił ci na płytę wiejskiej drużyny z ligi okręgowej, widać że piłkę nożną znasz tylko sprzed ekranu telewizora.
I nie odpisuj mi nawet na to, idź popłacz w poduszkę że ci skrzywdzili ukochany Real i zwal sobie konia do żółwia ninja.
![]()

View attachment 129634
![]()
Most Chances Created This Season In Europe Top 5 Leagues | StatMuse
Bruno Fernandes has created the most chances in Europe's top five leagues this season, with 133 chances created in the Premier League.www.statmuse.com

Spoko, będę cię oznaczał przy każdym golu i asyście byś sobie ulżył

To ja będę oznaczał ciebie za każdym razem jak Hato da dupy albo nie wstanie z ławki.Spoko, będę cię oznaczał przy każdym golu i asyście byś sobie ulżył![]()
Na razie co oglądam "hit" angielskiej to jest męczenie buły. Przydałby się jakiś rozrywkowy meczyk.Oby derby Manchesteru dowiozły widowisko
Kupili już jakiegoś BelgaMU w przyszłym sezonie ściąga bułkę, Grabare albo Majeckiego![]()
Kupili już jakiegoś Belga