Piłka nożna

Mbappe dzisiaj to jest stratosfera. Najlepszy piłkarz na planecie.
Pierwsza połowa Gulera to też kosmos - sposób poruszania, stwarzanie zagrożenia z przodu, świetne stałe fragmenty gry, kreatywność ostatnim podaniem.
Xabi zrobił z niego titulara i teraz będzie szukanie miejsca dla Juda.

Last edited:
Taki sobie skład skompletowałem w eFootball 2026, wszystko U-21 coby za łatwo nie było, 4 grajków z Madrytu

Screenshot_20250913_171335.jpg

No i co Panowie, Hato zajebisty występ, znów wychodzi na to że ten Krecik coś się zna na piłce kopanej i miał rację że to pieniądze wyrzucone w błoto i to jakie pieniądze.....

Dobrze że Cucurella jeszcze trochę pogra bo ten młokos to żadna alternatywa, bez Hiszpana lewa strona nie istnieje, a ten Holender w połowie albo po sezonie pójdzie na wypożyczenie do bundesligi.

Jebana kurwa sędziowska hesus gej majzano :burnit:

Jak można dać za to czerwo.

Można, w takich sytuacjach gdzie zawodnik wychodzi sam na sam, nie ważne czy to na polowie boiska, czy na 25 metrze, czerwona kartka według przepisów się należy. Żółta kartka i odgwizdanie faulu w tej części boiska nic nie daje drużynie atakującej, możliwe że w okolicach 30 metra by dostał żółtą kartkę bo byłby "bonus" w postaci groźnego rzutu wolnego, a w tym przypadku jedyne czym zespołowi atakującemu arbiter mógł zrekompensować utratę sytuacji bramkowej to właśnie czerwona kartka.

I tu nie chodzi o to czy ten faul był brutalny czy było to ciągnięcie za koszulkę, chodzi o to że gość wychodził od połowy boiska sam na sam, ja tam nie widzę kontrowersji.

Można, w takich sytuacjach gdzie zawodnik wychodzi sam na sam, nie ważne czy to na polowie boiska, czy na 25 metrze, czerwona kartka według przepisów się należy. Żółta kartka i odgwizdanie faulu w tej części boiska nic nie daje drużynie atakującej, możliwe że w okolicach 30 metra by dostał żółtą kartkę bo byłby "bonus" w postaci groźnego rzutu wolnego, a w tym przypadku jedyne czym zespołowi atakującemu arbiter mógł zrekompensować utratę sytuacji bramkowej to właśnie czerwona kartka.

I tu nie chodzi o to czy ten faul był brutalny czy było to ciągnięcie za koszulkę, chodzi o to że gość wychodził od połowy boiska sam na sam, ja tam nie widzę kontrowersji.
Po jakiego wała mi to piszesz? Gdzie tam masz sam na sam? Gość nawet nie jest pierwszy do bramkarza i nie potrafi opanować piłki :beczka:
To nie jest kontrowersja to jest chujowe sędziowanie geja majzano, który gwiżdże to z takiej perspektywy.
1000013030.jpg

Nie wiem co gorsze, właśnie taka decyzja czy twoja opinia, w stylu nie wiem, ale się wypowiem, bo się znam, ale tak naprawdę to się nie znam:gabi_much_love:
Kontrowersja jest to, że dostajesz obraz spalonego po 10 minutach od sytuacji. W lidze gdzie jest tzw. półautomatyczny spalony, a moment z klatką podania wybiera jakiś spocony Juan w koszulce z LM10 na plecach.
1000013029.jpg

Po jakiego wała mi to piszesz? Gdzie tam masz sam na sam? Gość nawet nie jest pierwszy do bramkarza i nie potrafi opanować piłki :beczka:
To nie jest kontrowersja to jest chujowe sędziowanie geja majzano, który gwiżdże to z takiej perspektywy.
View attachment 129619
Nie wiem co gorsze, właśnie taka decyzja czy twoja opinia, w stylu nie wiem, ale się wypowiem, bo się znam, ale tak naprawdę to się nie znam:gabi_much_love:
Kontrowersja jest to, że dostajesz obraz spalonego po 10 minutach od sytuacji. W lidze gdzie jest tzw. półautomatyczny spalony, a moment z klatką podania wybiera jakiś spocony Juan w koszulce z LM10 na plecach.
View attachment 129618
A jakby był przy przeciwnej linii bocznej boiska to też byś napisał że ten na dole nie wychodził sam na sam bo tamten u góry był pół metra przed nim?

Właśnie kurwa widać kto się nie zna, ty płaczesz bo ci sędzia gwizda ukochanej drużynie, ja ci wyjaśniam o co w tym chodzi bo najwidoczniej nie masz zielonego pojęcia a ty wyskakujesz z argumentem że ten pół metra przed nim 10 metrów wyżej by włączył nitro i jeszcze go dogonił i twoja ukochana drużyna pokrzywdzona, nie potrafi opanować piłki? A na chuj ma ją kleić na połowie boiska jak idą na sprintem? W tej sytuacji piłka przy nodze by mu tylko przeszkadzała, a opanować to on by ją opanował znacznie bliżej 16 jak już by wygrał "wyścig" ty serio nigdy w piłkę nie grałeś skoro piszesz bzdury że typ nie potrafi opanować piłki w sytuacji w której jest to kompletnie nieistotne a jak już wspomniałem piłka przy nodze w sprincie by mu tylko przeszkadzała, wyłącz fife kup sobie piłkę i idź pobiegaj za nią na boisku to może zrozumiesz dlaczego w pełnym biegu nawet nie próbował jej "opanować" tylko miał w zamiarze puścić sobie ją dalej.

Nie chce mi się więcej z tobą dyskutować bo mam dziwne przeczucie graniczące z pewnością że jesteś ekspertem kanapowym z boilerem na brzuchu i puszką piwa w dłoni a murawę to wąchałeś jak jak wyszedłeś z psem na spacer i spierdolił ci na płytę wiejskiej drużyny z ligi okręgowej, widać że piłkę nożną znasz tylko sprzed ekranu telewizora.

I nie odpisuj mi nawet na to, idź popłacz w poduszkę że ci skrzywdzili ukochany Real i zwal sobie konia do żółwia ninja.
:kis:

Na chuj ten gej majzano to gwizdał, i to jeszcze z takiej perspektywy!!!!! :DC:

Może dlatego kanapowy ekspercie? Ty byś pewnie laskę na swojego bocznego wyłożył?

:stevecarell:

Biedny Real, gej majzano,kutas przekupiony! :arielcry:
IMG_20250913_234641.jpg

PS: jakbyś nie wiedział, to kręcenie flagą przez bocznego oznacza przewinienie, nara.

PS2: a wiesz że jak jesteś przed linią środkową boiska w momencie w którym następuje podanie, to nie ma spalonego? Nie wiem wogole co ma ta Stopklatka wspólnego z sytuacją z tweeta ale chuj z tym, no i na przyszłość tylko jedno, świat się nie kreci w koło realu i barcelony, szczam na jeden i drugi klub i się nie ekscytuje szukając wszędzie kontrowersji jak idzie nie po myśli "mojego" zespołu, a hiszpańska Liga to Liga dla cipek zawsze była jest i będzie, najwięcej płaczków i lalusiów gra właśnie tam.

Last edited:
@Siedem , nie zmieniaj się krótki zapłonie. Każdy pierdoli, że błąd sędziego, nawet ci tzw. "eksperci" a ty nadal w zaparte nie potrafisz przyznać się do błędu :DC:
W chuj mam twoje zdanie, nawet nie wywoływałem Cię z piwnicy ::jondance::

A jakby był przy przeciwnej linii bocznej boiska to też byś napisał że ten na dole nie wychodził sam na sam bo tamten u góry był pół metra przed nim?

Właśnie kurwa widać kto się nie zna, ty płaczesz bo ci sędzia gwizda ukochanej drużynie, ja ci wyjaśniam o co w tym chodzi bo najwidoczniej nie masz zielonego pojęcia a ty wyskakujesz z argumentem że ten pół metra przed nim 10 metrów wyżej by włączył nitro i jeszcze go dogonił i twoja ukochana drużyna pokrzywdzona, nie potrafi opanować piłki? A na chuj ma ją kleić na połowie boiska jak idą na sprintem? W tej sytuacji piłka przy nodze by mu tylko przeszkadzała, a opanować to on by ją opanował znacznie bliżej 16 jak już by wygrał "wyścig" ty serio nigdy w piłkę nie grałeś skoro piszesz bzdury że typ nie potrafi opanować piłki w sytuacji w której jest to kompletnie nieistotne a jak już wspomniałem piłka przy nodze w sprincie by mu tylko przeszkadzała, wyłącz fife kup sobie piłkę i idź pobiegaj za nią na boisku to może zrozumiesz dlaczego w pełnym biegu nawet nie próbował jej "opanować" tylko miał w zamiarze puścić sobie ją dalej.

Nie chce mi się więcej z tobą dyskutować bo mam dziwne przeczucie graniczące z pewnością że jesteś ekspertem kanapowym z boilerem na brzuchu i puszką piwa w dłoni a murawę to wąchałeś jak jak wyszedłeś z psem na spacer i spierdolił ci na płytę wiejskiej drużyny z ligi okręgowej, widać że piłkę nożną znasz tylko sprzed ekranu telewizora.

I nie odpisuj mi nawet na to, idź popłacz w poduszkę że ci skrzywdzili ukochany Real i zwal sobie konia do żółwia ninja.
Piszesz jakby przepisy były czarno-białe, a przy DOGSO(jak nie wiesz to sobie sprawdź co to panie ekspercie) są jasno określone kryteria: kierunek ataku, odległość, pozycja obrońców i kontrola piłki. I właśnie na tym polega cała kontrowersja – Militao był wystarczająco blisko, żeby zdążyć, a piłka nie była jeszcze pod pełną kontrolą napastnika. To nie jest czyjeś widzimisię tylko oficjalne wytyczne.

A ty, wielki piłkarzu z ego większym niż dorobek w okręgówce, wymądrzasz się, że „po co mu piłka przy nodze w sprincie”. Serio? Właśnie kontrola piłki jest jednym z kluczowych punktów oceny, czy to w ogóle była klarowna sytuacja. Więc jak chcesz udawać profesora futbolu, to najpierw doczytaj przepisy i nie opowiadaj bajek.

I jeszcze ten argument na poziomie podwórka, który już pokazał z kim mamy do czynienia – „nie grałeś w piłkę, to się nie znasz” to poziom debilny jak przystało na typowego piłkarza.
Eksperci sędziowscy mają inne zdanie niż ty, więc chyba oni też nie grali w piłkę, prawda?

Także mniej wymądrzania, więcej znajomości przepisów – bo na razie to robisz z siebie profesora futbolu, a gubisz się w podstawach i wychodzisz na zwykłego głupka.
Jak ja czegoś nie wiem, albo nie jestem pewny to daje się wypowiedzieć komuś mądrzejszemu kto wie co mówi, a nie udaje że wiem i pierdolę bzdury, polecam to samo.

United to jest dramat
Po odejściu Sir Alexa, nie ważne kto gra, kto trenuje, a najlepsze wyniki mial The Special One, wczoraj City robiło co chce, koronkowe akcje i mają kozackiego bramkarza, Gigi to na prawde kocur

Back