Piłka nożna

Zjeb totalny z Fraudizio.
:windu:
najgorsze jest to, że ludzie piszący artykuły w necie o piłce angielskiej traktują to jako pewnik.
otwierasz jakąś treść, wydaje się że źródłem powinien być komunikat z klubu sprzedającego/ kupującego, ale nie.
"jak donosi niezawodny fabrizio..."

celowo napisałem- ludzie piszący, bo dziennikarstwem tego nazwać raczej nie można.

FC Pokrzywdzona, Izrael piłki nożnej i siła wyższa* :antonio:

*Siła wyższa to zatrudnienie na czarno roboli do stadionu, łamanie praw pracowniczych, używanie najgorszej jakości materiałów i nielegalne zmuszanie pracowników do pracy w niedzielę.
Laporta stoi z batem bad biednymi robolami :antonio:

Gość to jest ewenement i jakiś cheat mode. Transfer dekady.

kaczy%C5%84ski-calma.gif

Grają z nami w dziada, taka prawda. Nawet piłki im nie możemy zabrać. Slisz to pewniak jako defensywny pomocnik? To niech choć zrobi jeden wjazd w Holendra żeby zaznaczyć obecność. Nawet stary Krychowiak wymusiłby faul wystawieniem zadu.

Ale chłopaki próbują kąsać, niektóre kontry z potencjałem, brakuje kropki nad i, dokładnego podania, niemniej - jesteśmy w stanie strzelić holendrom dzisiaj.

Oj Lewandowski schodzi co my poczniemy bez niego. Może chuja zagrał i nic nie strzelił, ale pewnie odbije sobie z Maltą albo innym Gibraltarem

Back