Piłka nożna

To wygląda jak obrona Evertonu czy innego West Hamu (pzdr @Yaas ), a te pokraki kosztowały ponad ... 200 milinów euro (bez bramkarza pzdr @Siedem ). Totalna mielizna panie Pep.
1000012839.png

Wychodzi na to że nie tylko Chelsea wydaje chujowo pieniądze, widzę że City ich bije na głowę.
Wszystko jebło gdy Pep zaczął rozwodzić się z żoną ... Cały mastermind poszedł w pizdu :beczka:

Zajebiste są te hity w Anglii, gdyby nie telefon to usnałbym już że dwa razy podczas LVL-ARS.

Last edited:
O jak zwykle, hit superligi premier league to kit, a nie hit. Jak od lat, kawał gówna. Nie sprawdzam statystyk, ale pewnie nie było nawet celnego strzału na bramkę w ciągu 45 minut, a łącznie strzałów to pewnie było poniżej 4? Bo oglądałem to prasując ciuchy, drugiej połowy nie włączam, odpalam Jagiellonie, bo tam to przynajmniej coś ciekawego można zobaczyć.

Zajebiste są te hity w Anglii, gdyby nie telefon to usnałbym już że dwa razy podczas LVL-ARS.
mistrz jeszcze śpi, a arsenal jest bardzo niefajnym przeciwnikiem.
ta obrona działa dość dobrze jako system- nawet zejście najlepszego gracza tej formacji tego zbytnio nie zmieniła.
może się ruszy po przerwie.

To wygląda jak obrona Evertonu czy innego West Hamu (pzdr @Yaas ), a te pokraki kosztowały ponad ... 200 milinów euro (bez bramkarza pzdr @Siedem ). Totalna mielizna panie Pep.
obrona evertonu wstydu raczej nie będzie przynosić.
jest tam pewien pan, który jest mistrzem w graniu brzydkiej, często bardzo defensywnej piłki.
wczoraj jednak nie mieli wielkiego dnia, a mogło być gorzej, bo nie grał najlepszy norweski napastnik.

west ham- tu sprawa jest trochę bardziej złożona.
dziś potter zagrał czwórką i to zdało egzamin.

we wcześniejszych meczach trójką + wahadła i to nie działało.
max kilman się w tym nie odnajduje (40 mln).
todibo, o którego podobno biły się bogatsze kluby też nie przekonuje (40+ mln).

środek pola często nie nadąża i tutaj zostają duże dziury.
gra obronna do poprawy.
jedyny pozytyw to mój ulubiony nowy murzynek- diouf.
młody chłopak, wybiegany, z ciągiem na bramkę.

zobaczymy jak to będzie wyglądać po przerwach na repy i z perspektywy trybuny.
mam już bilety na mecze z tottenhamem i crystal palace, to wtedy może będę coś więcej powiedzieć.

napisałem może, bo zapowiada się protest kibiców i nie zamierzam przejść obok.
także istnieje możliwość obejrzenia niepełnego meczu.
bilety tanie nie są w przeliczeniu na złotówki, ale pieniądze nie są najważniejsze w życiu, a nikt nie jest większy niż klub.
nawet kiedy posiadasz większościowy pakiet, jako właściciel.
nikt- nawet pan, panie sullivan.

co do pepa g.
zmienił ludzi w sztabie, ponieważ uznał, jak czytałem w prasie, że "nie jest zbyt dobry".
musi coś zmienić, piłka, taktyka rozwija się.

każda formuła kiedyś się wyczerpuje.
ile razy ten chłop wymyślił proch?
dwa, trzy- to nie może trwać w nieskończoność.

jego drużyny nigdy nie kończyły ligi poniżej 3 miejsca.
dwa razy trzecie miejsce z city, to jego najgorsze pozycje ligowe, jeżeli czegoś nie pominąłem.
pamięć coraz słabsza...

Ja pierdole, co jak co, ale jak Jadze może nie być wstyd jechać z taką murawą w Europę? Mam nadzieję, że dostaną za rok jakąś popierdoloną dyrektywę unijną że muszą to wymienić inaczej wypierdalać z pucharów xD

Patrzeć na to nie mogę.

przełącz na gol szoboszlaia.
:brainoverload:

E tam, gol jakiegoś prawego obrońcy... :mamed:

Wirtz póki co flop straszny, ale oby odpalił z czasem, ogólnie cała czołówka BPL posysa, myślałem, że Liverpool będzie wymiatał bo nie grał na KMŚ jak City, ale są słabi pomimo dorobku punktowego. Arsenal gra na zero z tyłu, City posysa. Jeszcze odszczekam to jak naszemu @Siedem pisałem, że Chelsea to będzie walczyć o awans do LM a nie o mistrzostwo xD

E tam, gol jakiegoś prawego obrońcy... :mamed:

Wirtz póki co flop straszny, ale oby odpalił z czasem, ogólnie cała czołówka BPL posysa, myślałem, że Liverpool będzie wymiatał bo nie grał na KMŚ jak City, ale są słabi pomimo dorobku punktowego. Arsenal gra na zero z tyłu, City posysa. Jeszcze odszczekam to jak naszemu @Siedem pisałem, że Chelsea to będzie walczyć o awans do LM a nie o mistrzostwo xD
Jak Chelsea zdobędzie mistrzostwo to założysz sobie Krecika na awatara :) wtedy będzie wybaczone twoje bluźnierstwo.

Panowie kaj obejrze Rayo-Barcelona ? Na tym nowym strumyku się gubie i nie umiem znaleźć tego meczu. Zjebali strumyk, było fajnie przejrzyście a jest jakoś hujowo teraz.

Liverpool popierdoliło z tymi transferami?

:beczka:

Jeśli plan "The Reds" zostanie zrealizowany, to wydadzą oni przeszło 530 milionów euro w jedno okienko. Większość tej kwoty pochłoną Guehi, Isak, Florian Wirtz, Hugo Ekitike, Milos Kerkez, Jeremie Frimpong oraz Giovanni Leoni.

:damjan:

Zauważyłem, że wrzucacie tutaj osiągnięcia Interu Majami. Warto wrzucić też akcje z ich ostatniego spotkania, gdzie Suarez opluł 72letniego członka sztabu drużyny przeciwnej, a Busi jebnął z piąchy w twarz jakiegoś 20latka. #valores

Zauważyłem, że wrzucacie tutaj osiągnięcia Interu Majami. Warto wrzucić też akcje z ich ostatniego spotkania, gdzie Suarez opluł 72letniego członka sztabu drużyny przeciwnej, a Busi jebnął z piąchy w twarz jakiegoś 20latka. #valores

Busquets do mma! ma chłop pierdolnięcie :werdum:

Suarez zmiękł na starość, myślałem że chłopa pogryzie.

:fjedzia:

bardzo wylewni nie byli w tym oświadczeniu i dobrze.
szkoda, że sprzedali go teraz.
mogli potrzymać do stycznia albo cały sezon w drużynie rezerwowej.
stać ich było na to.

nikt nie jest większy niż klub.

czy są jakieś statystyki ilu piłkarzy w tym oknie pan romano sprzedał już jakiemuś klubowi, a potem trzeba było kasować wiadomość?
:muttley:

Back