Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wychodzi na to że nie tylko Chelsea wydaje chujowo pieniądze, widzę że City ich bije na głowę.To wygląda jak obrona Evertonu czy innego West Hamu (pzdr @Yaas ), a te pokraki kosztowały ponad ... 200 milinów euro (bez bramkarza pzdr @Siedem ). Totalna mielizna panie Pep.
View attachment 129003
Wszystko jebło gdy Pep zaczął rozwodzić się z żoną ... Cały mastermind poszedł w pizduWychodzi na to że nie tylko Chelsea wydaje chujowo pieniądze, widzę że City ich bije na głowę.

mistrz jeszcze śpi, a arsenal jest bardzo niefajnym przeciwnikiem.Zajebiste są te hity w Anglii, gdyby nie telefon to usnałbym już że dwa razy podczas LVL-ARS.
obrona evertonu wstydu raczej nie będzie przynosić.To wygląda jak obrona Evertonu czy innego West Hamu (pzdr @Yaas ), a te pokraki kosztowały ponad ... 200 milinów euro (bez bramkarza pzdr @Siedem ). Totalna mielizna panie Pep.
przełącz na gol szoboszlaia.
![]()

Jak Chelsea zdobędzie mistrzostwo to założysz sobie Krecika na awatara :) wtedy będzie wybaczone twoje bluźnierstwo.E tam, gol jakiegoś prawego obrońcy...
Wirtz póki co flop straszny, ale oby odpalił z czasem, ogólnie cała czołówka BPL posysa, myślałem, że Liverpool będzie wymiatał bo nie grał na KMŚ jak City, ale są słabi pomimo dorobku punktowego. Arsenal gra na zero z tyłu, City posysa. Jeszcze odszczekam to jak naszemu @Siedem pisałem, że Chelsea to będzie walczyć o awans do LM a nie o mistrzostwo xD
kaj obejrze Rayo-Barcelona ?

Nie oglądam hiszpańskiej ale dla ciebie zerknąłem i znalazłem.Panowie kaj obejrze Rayo-Barcelona ? Na tym nowym strumyku się gubie i nie umiem znaleźć tego meczu. Zjebali strumyk, było fajnie przejrzyście a jest jakoś hujowo teraz.

Liverpool popierdoliło z tymi transferami?
![]()

Zauważyłem, że wrzucacie tutaj osiągnięcia Interu Majami. Warto wrzucić też akcje z ich ostatniego spotkania, gdzie Suarez opluł 72letniego członka sztabu drużyny przeciwnej, a Busi jebnął z piąchy w twarz jakiegoś 20latka. #valores

W Uśmiechniętej Polsce mogliby liczyć na dofinasowanie w ramach KPOFajnie się tam
A w Hiszpanii Getafe nie stać na Piątkowskiego![]()

Zauważyłem, że wrzucacie tutaj osiągnięcia Interu Majami. Warto wrzucić też akcje z ich ostatniego spotkania, gdzie Suarez opluł 72letniego członka sztabu drużyny przeciwnej, a Busi jebnął z piąchy w twarz jakiegoś 20latka. #valores