Piłka nożna

Wstaw do Realu Zalewskiego to będzie za sezon wyceniany na 60 milionów. Bo na pozycjach ofensywnych, ciężko jest coś spierdolić jak 10 chłopa gra swoje. Za 3 lata albo 3 sezony się widzimy, buzia.

E: jeden mecz na poziomie i kocurro, turecki Messi :fjedzia:

Ogólnie, to ja chuja się znam, a ci którzy tak twierdzą albo nie brali udziału w typowaniu albo zostali daleko za moimi plecami.

Zelipapą, @Gienek dawaj nową ligę mistrzów czarnuchu bo trzeba wyjaśnić kilku chłopców.

Wstaw do Realu Zalewskiego to będzie za sezon wyceniany na 60 milionów. Bo na pozycjach ofensywnych, ciężko jest coś spierdolić jak 10 chłopa gra swoje. Za 3 lata albo 3 sezony się widzimy, buzia.

E: jeden mecz na poziomie i kocurro, turecki Messi :fjedzia:
Przecież on nie gra w ofensywie, ale spoko, fajnie się ciebie czyta
:gabi_much_love:

Przecież on nie gra w ofensywie, ale spoko, fajnie się ciebie czyta
:gabi_much_love:
Na forze( drugi stoper bo pewnie nie wiesz co to jest) gra, cieszę się że tobie dobrze się mnie czyta, tylko pamiętaj, ja pierdole tak samo barcelone jak i real. Mam wyjebane na te kluby i zobaczysz kurwa że wyjdzie na moje, bo zawsze wychodzi, 7 chuja się zna a później jest na podium, mordo...

Na forze( drugi stoper bo pewnie nie wiesz co to jest) gra, cieszę się że tobie dobrze się mnie czyta, tylko pamiętaj, ja pierdole tak samo barcelone jak i real. Mam wyjebane na te kluby i zobaczysz kurwa że wyjdzie na moje, bo zawsze wychodzi, 7 chuja się zna a później jest na podium, mordo...
No właśnie o to chodzi mordo, masz wyjebane i chuja się znasz w temacie tych klubów, ale musisz się wypowiedzieć :awesome:

Kajrat Ałmaty w fazie grupowej LM. Celtic spadł już tak nisko, że przez 210 minut nie mógł im strzelić choć jednego gola :lol:

Na tę chwilę ktoś wierzy, że Mbeumo, Cunha i Sesko odpalą w ManU ? Jeśli będą w pierwszej 10 PL, to będzie sukces.

Jak Sesko nie dostaje w ogóle dobrych podań to z czego ma strzelać? Podobny problem co z Hojlundem. W tej drużynie teraz to i Ronaldo Nazario by miał ciężko o ile sam by czegoś nie wyczarował. Nie widać żadnego progresu za Amorima i nie sądzę, żeby trzymanie się usilnie ustawienia 343/532 miało przynieść jakieś skutki. No wczoraj grali z jakimś Grimsby, a w pierwszym składzie wychodzi 5 obrońców :siara: Fernandes cofnięty traci wszystkie swoje atuty i jest podatny na straty, a na tej pozycji strata piłki to proszenie się o kontrę i kłopoty

Jak Sesko nie dostaje w ogóle dobrych podań to z czego ma strzelać? Podobny problem co z Hojlundem. W tej drużynie teraz to i Ronaldo Nazario by miał ciężko o ile sam by czegoś nie wyczarował. Nie widać żadnego progresu za Amorima i nie sądzę, żeby trzymanie się usilnie ustawienia 343/532 miało przynieść jakieś skutki. No wczoraj grali z jakimś Grimsby, a w pierwszym składzie wychodzi 5 obrońców :siara: Fernandes cofnięty traci wszystkie swoje atuty i jest podatny na straty, a na tej pozycji strata piłki to proszenie się o kontrę i kłopoty
Czerwone Diabły chyba jak nikt potrafią przepłacać za piłkarzy, i przy tym nie osiągając żadnych sukcesów i jednocześnie nie mieć jakiś dużych perspektyw na poprawę. Niby Sir Alex jeszcze działa w strukturach klubu ale jest już trochę wiekowy. Gdzie te czasy gdy jeszcze korkiem z wkrętami potrafił Beckham odwinoć :gabi_much_love:

Ruszamy na dniach
Jak się nie mylę to dziś losowanie. Więc niedługo ruszamy.

Czytam, że z Barcy do Chelsea może przejść Fermin Lopez. Jak myślicie, dobry krok ze stron Barcy ? Ja lubiałem gościa i troche mi szkoda go będzie. Wiadomo młody i gorąca głowa ale zazwyczaj jak wchodził to dawał z siebie wszystko, potrafi strzelić, potrafi dobrze podać, ma serducho do gry i do Barcelony. Uważam że jak wchodził to przeważnie dawał dobre zmiany. Taki młody dzik. No i jest biały :penn:.

Jak się nie mylę to dziś losowanie. Więc niedługo ruszamy.

Czytam, że z Barcy do Chelsea może przejść Fermin Lopez. Jak myślicie, dobry krok ze stron Barcy ? Ja lubiałem gościa i troche mi szkoda go będzie. Wiadomo młody i gorąca głowa ale zazwyczaj jak wchodził to dawał z siebie wszystko, potrafi strzelić, potrafi dobrze podać, ma serducho do gry i do Barcelony. Uważam że jak wchodził to przeważnie dawał dobre zmiany. Taki młody dzik. No i jest biały :penn:.
W Barcy chyba jednak szukają trochę dzięgów żeby zarejestrować innych zawodników, no i też chyba sytuacja z Gavim też ma duże znaczenie. Z drugiej strony Chelsea jak kupi go za jakieś 50-60 mln mając propblemy z Financial Fair to znowu odpieninczy jakiś kontrakt dla niego na 10 lat.

Newcastle, PSG i Chelsea.

Wielka trójca petrodolarów na horyzoncie, liczyłem na starcie z City, ale oni jak zawsze muszą grać na Real.

:frankapprove:

19/20 - City
20/21 - Liverpool
21/22 - City, Liverpool
22/23 - Liverpool, City
23/24 - City
24/25 - Liverpool, City
25/26 - City, Liverpool

+ wyjazd na jakiś wypizdów...
1000012759.jpg

tenor.gif

Last edited:
No to piłkarze Realu będą mieli okazje zobaczyć góry Tienszanu. Po chuju wyjazd. Ciekawe, ile godzin zajmie podróż od wyjścia z autokaru na lotnisku w Kazachstanie do wejścia do autokaru w Madrycie ? Na pewno dwucyfrowy wynik będzie.

Legia :waldeklaugh:

To taki chytry plan żeby skupić się na Ekstraklasie i nie musieć grać co trzy dni?

EDIT: Może jednak się nie powiedzie? Chociaż jak w regulaminowym przegrają to dzisiaj i tak punktów nie dołożą..

Legia :waldeklaugh:

To taki chytry plan żeby skupić się na Ekstraklasie i nie musieć grać co trzy dni?

EDIT: Może jednak się nie powiedzie? Chociaż jak w regulaminowym przegrają to dzisiaj i tak punktów nie dołożą..
A to nie jest tak, że w przypadku dogrywki liczy się wynik po dogrywce?

Edit: dobra, doczytałem przy karnych punkty zgarniają Szkoci, jak Legia wciśnie tu jeszcze jedną i wygra to wtedy punkty dla Polski

west ham potrzebuje nowego trenera i nowych zawodników w drugiej linii- to fakt.

słucham sobie podcastu jednego z anglików, który tam w miarę szybko ma sensowne wiadomości i tam padają słowa: xavi hernandez....

tak, ten xavi hernandez.

zastanawiam się: czy on na trenera, czy na boisko do drugiej linii, a może oba na raz?

west ham potrzebuje nowego trenera i nowych zawodników w drugiej linii- to fakt.

słucham sobie podcastu jednego z anglików, który tam w miarę szybko ma sensowne wiadomości i tam padają słowa: xavi hernandez....

tak, ten xavi hernandez.

zastanawiam się: czy on na trenera, czy na boisko do drugiej linii, a może oba na raz?
Może Amorima by wzięli z United :korwinlaugh:

Back