Piłka nożna

Jeszcze niech Jagiellonia odpierdoli gangsterke w wygranym meczu i będzie kurwa bingo

Kurwa mać na chuj ja to oglądam

Jeszcze niech Jagiellonia odpierdoli gangsterke w wygranym meczu i będzie kurwa bingo

Kurwa mać na chuj ja to oglądam

Szkoda nerwów, jeszcze Raków o 21 gra, a Legia się wytlumaczy, ze Cypr, duchota i gorąco

Co ten kurwa Chińczyk odjebał kurwa mać tam deskę przystawiasz i to wpada, kurwa!

Wyjebał kurwa w podłogę kurwa

Przejrzałem wyrywkowo meczyki i ks, wszędzie zwalają na pogodę, w przypadku Legii, ten AEK był po prostu lepszy, dupa boli

:juanlaugh:

Jagiellonia ratuje honor, najmniej oczywista drużyna z naszych 4

Swoją Drogą, ale te Araby robią transfery, 3 kluby top, a reszta jakieś gowno, przykra sprawa, no ale płacą kosmiczne kwoty
Miałbym kasę za darmo jak te palanty to też bym płacił, nie szanuje się pieniędzy, których nie zarobiłeś.

Nie ma tygodnia bez dram w Barcelonie, już widzę cały sezon z Arajuo, który przejebał dwa razy ligę mistrzów, czyli puchar który będzie teraz największym priorytetem. Daj Boże, żeby Christensen był zdrowy.

Nie ma tygodnia bez dram w Barcelonie, już widzę cały sezon z Arajuo, który przejebał dwa razy ligę mistrzów, czyli puchar który będzie teraz największym priorytetem. Daj Boże, żeby Christensen był zdrowy.
A już w Barcelonie wszystko miało do normalności zmierzać. Ale znając życie to nagle jakiegoś 18 latka z La manisi wyciągną i Laporta ogłosi że taki bym plan

Last edited:
Przy takich jazdach, w tamtym sezonie 3 trofea i półfinał LM

:lesnarhappy:

529716892_1173870071435079_2200868169077767994_n.jpg

Loże VIP warte 100 milinów :antonio:

No to są chyba jakieś zwykle nakładki na te krzesełka xD

W ogóle, ja pamiętam, że Lapcio coś pieprzył, że Turki za każdy dzień opóźnienia z Camp Nou mają płacić bańkę euro :beczka:
Chyba jednak te ustalenia są inne xD

Ładnie chcieli przekręcić Palace, przecież tam był ewidentny karny za zagranie ręką MacAlistera, a w konkursie karnych Alisson nie stał na linii przy jednym ze strzałów Palace. Dobrze, że i tak to nic nie dało :pudziaonicbyniedao:

czy wydatki w premier do końca okna dojdą do 3 miliarda euro?
:brainoverload:

trójka beniaminków- ponad 300 mln funta...

Last edited:
Kurwa kogo xD?

I ponoć za 112mln, przecież to jest jakieś pranie pieniędzy, jakiegoś czereśniaka za taką kasę xD
Gdyby nie cena to pół Europy by go chciało u siebie, to jest topowy pomocnik super wychodzi spod pressingu, umie się utrzymać przy piłce jest szybki z dobrym podaniem, a i strzelić z dystansu potrafi. 112 nie dadzą za niego, ale pewnie zaoferują kogoś na wymiane (nie zdziwię sie jak zaoferują Mainoo)+ jakieś 60-70 mln funa. To jest lepsza wersja Caicedo, a ten kosztował coś koło 112. Super wzmocnienie jakby do tego doszło, ale daleka droga do tego jeszcze

Back