Piłka nożna

Kulesza ty kurwa parówo bita jak nie masz pomysłu to na chuj się trzymasz stołka prezesa? Wypierdalać z diskopolowcami!

Jeżeli z Brzeczkiem to prawda, jest to nic innego jak gra na alibi, bo przecież Boniek też go zatrudnił.

Jebane kurwy zapijaczone u stołków, wracamy do czasów Laty. Bo nie pamiętam czy taki syf był za Listkiewicza.

Kulesza!
Co?
Ty Kurwo!

Chciałeś być lepszy od Bońka? Będziesz kurwa gorszy niż lato pajacu festynowy
Najlepszy postulat od czasów euro i orłów Nawałki

Miej dostęp do praktycznie nieograniczonej liczby wolnych lasek na tym świecie w większości przypadków bez większego starania z racji na status i to że jest masa potencjalnych WAGs- wybierz ruchanie transa :siara:

Myślisz że każda wolna laska na tym świecie marzy o murzynie kurduplu z furą kasy?

:lol:

Piłkarze to takie frędzle...

Nie ma to jak wrzucić fejkniusa :boystop:
1000012154.jpg

Miej dostęp do praktycznie nieograniczonej liczby wolnych lasek na tym świecie w większości przypadków bez większego starania z racji na status i to że jest masa potencjalnych WAGs- wybierz ruchanie transa :siara:
Ja w to nie wierzę, już kilka miesięcy temu nie wierzyłem jak mi to mignelo, to jest jakaś zaplanowana akcja przez lewaków.

Nie wiem, z transem pewnie się dogaduje jak z kumplem, bo to w końcu fizyczny chłop, no ale kurwa.

Ja w to nie wierzę, już kilka miesięcy temu nie wierzyłem jak mi to mignelo, to jest jakaś zaplanowana akcja przez lewaków.

Lewaki chcą zdyskredytować francuskiego Murzyna czy pokazać że nawet piłkarzyk z furą kasy może być LGBT friendly?

Lewaki chcą zdyskredytować francuskiego Murzyna czy pokazać że nawet piłkarzyk z furą kasy może być LGBT friendly?
Na plecach murzynka który jest znany na całym świecie chcą promować zidiociałą lewacką ideologię, Mbappe nigdy nie był moim przyjacielem ale to jest grubymi nićmi szyte, człowieku... Byłem w szatni piłkarskiej, wiem jaka tam musi lecieć szydera, zwłaszcza pod prysznicem. Napewno mu jadą że się gapi na kiełbasy, chyba że jest pod ochroną, ale to i tak nic nie zmienia.
Śmieją się z niego na 100% jak nie otwarcie w pysk, to między sobą.

Na plecach murzynka który jest znany na całym świecie chcą promować zidiociałą lewacką ideologię, Mbappe nigdy nie był moim przyjacielem ale to jest grubymi nićmi szyte, człowieku... Byłem w szatni piłkarskiej, wiem jaka tam musi lecieć szydera, zwłaszcza pod prysznicem. Napewno mu jadą że się gapi na kiełbasy, chyba że jest pod ochroną, ale to i tak nic nie zmienia.
Śmieją się z niego na 100% jak nie otwarcie w pysk, to między sobą.
Byłeś we francuskiej czy hiszpańskiej szatni? Przecież tam mają sprane mózgi. Takie coś może się dziać w Polsce, a nie w tych pojebanych krajach.

Myślisz że każda wolna laska na tym świecie marzy o murzynie kurduplu z furą kasy?

:lol:

Patrząc na to że europejki potrafią zdradzać swoich białych chłopaków z kurduplami z bangladeszu pracującymi w kebabach na korfu to jest to możliwe :)

Bardziej mi chodziło o środowisko tych wszystkich modelek, influencerek, które robią wszystko żeby gdzieś się pokazać albo po prostu dać dupy bogatemu albo rozpoznawalnemu żeby podlansować swoje sociale :)

Nie wiem, z transem pewnie się dogaduje jak z kumplem, bo to w końcu fizyczny chłop, no ale kurwa.
To ani chłop, ani baba.

Jak sobie wyobrażasz być facetem bez dyndola i jąder, produkujących najważniejszą substancję, która określa bycie facetem?

To zwyczajnie niemożliwe. :śmiech:

Co ten lajonel?

Jemu to chuj w dupę od zawsze na zawsze, sterydziarz pierdolony, tfu. Nigdy nie będzie nawet w top5 wszechczasów i tylko fanboje mogą go propsowac. Karty mu się ułożyły w Barcy, jak Jankowi przy okazji pasa, poszedł do śmiesznej francuskiej ligi i dawał dupy a to naprawdę mówi wiele, taki Ronaldo to się sprawdził wszędzie, Anglia, Hiszpania, Włochy, Portugalia. Lessiego by połamali w premier league.

Jemu to chuj w dupę od zawsze na zawsze, sterydziarz pierdolony, tfu. Nigdy nie będzie nawet w top5 wszechczasów i tylko fanboje mogą go propsowac. Karty mu się ułożyły w Barcy, jak Jankowi przy okazji pasa, poszedł do śmiesznej francuskiej ligi i dawał dupy a to naprawdę mówi wiele, taki Ronaldo to się sprawdził wszędzie, Anglia, Hiszpania, Włochy, Portugalia. Lessiego by połamali w premier league.
Warto w tym miejscu wspomnieć również o Stochu, który nie spełnił pokładanych w nim nadziei i był pizda, a nie skoczek :mamed:

Back