Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Jak Messi wyjdzie z grupy na drugim miejscu to potem czeka go 10-0 od PSG.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jak Messi wyjdzie z grupy na drugim miejscu to potem czeka go 10-0 od PSG.
![]()
Można to oglądać w telewizji? Nie mam pakietów sportowych jakby co.
Jak wyjdzie z grupy to potem złota piłka dla MessiegoJak Messi wyjdzie z grupy na drugim miejscu to potem czeka go 10-0 od PSG.
![]()

PSG właśnie przejebało z Botafago, co tam się odpierdala na tym turnieju.Luis Enrique na to nie pozwoli, nawet pewnie jakis honorowy karny będzie żeby wpierdolu za mocnego nie dostali.
A w sumie to wyjdą z pierwszego, więc mecz z materacami. A może jak Simeone zobaczy Messiego to mu się włączy automatycznie syndrom barceloński i się rozłożą.
No właśnie na pakietach sportowych tego też nie ma, tylko na zajebanym DAZN. Liczyłem, że C+ to pokaże albo chociaż Polszmat a tu nic.
Nie wiem w czym masz problem. DAZN za darmo śmiga bez problemów, zero zawieszek, a jakość jest jaka jest. Na mega plus komentatorzy. Nowa krew i wreszcie można fajnie posłuchać mecz Realu, a nie przeciwnika Barcelony jak mamy w polskich TV.No właśnie na pakietach sportowych tego też nie ma, tylko na zajebanym DAZN. Liczyłem, że C+ to pokaże albo chociaż Polszmat a tu nic.
No jak to co, PSG strollowalo materace i teraz patetico jest w czarnej dupie.PSG właśnie przejebało z Botafago, co tam się odpierdala na tym turnieju.

flamengo pod trenerem felipe luisem wygrało więcej pucharów/ mistrzostw niż przegrało meczów w ogóle.Chelsea też się podłożyło? Dostali właśnie w tyłek od Flamengo.
![]()

DAZN za darmo śmiga bez problemów
W sensie na TV z apka DAZN na andkaW sensie na strumyku czy jak xd?

W sensie na TV z apka DAZN na andka![]()
?!
ten chłopak w efemie, to steal.Deco FM widzę grany![]()

kiedyś już była podobna weryfikacja:Ja rozumiem że najlepszą reprezentacja bab na świecie przegrała sromotnie z mężczyznami z okręgówki.
Ale żeby reprezentacja kraju dostała w dupę od 15 letnich chlopaczków którzy kopią sobie piłkę po szkole to jest już wyższy poziom absurdu.
#kobiecySport
![]()
Kobieca reprezentacja Szwajcarii przegrała z piętnastoletnimi chłopakami 1:7
Spotkanie to miało być tajemnicą. Niestety, sprawa się wydała, gdy jeden z chłopaków podzielił się informacją w mediach społecznościowych. Szwajcarska federacja piłkarska nie zamierzała ujawniać wyniku ani nawet faktu rozegrania tego meczu – nie było kibiców, a szczegóły miały pozostać...boop.pl