Piłka nożna

Jak Messi wyjdzie z grupy na drugim miejscu to potem czeka go 10-0 od PSG.

:fjedzia:

Luis Enrique na to nie pozwoli, nawet pewnie jakis honorowy karny będzie żeby wpierdolu za mocnego nie dostali.

A w sumie to wyjdą z pierwszego, więc mecz z materacami. A może jak Simeone zobaczy Messiego to mu się włączy automatycznie syndrom barceloński i się rozłożą.

Można to oglądać w telewizji? Nie mam pakietów sportowych jakby co.

No właśnie na pakietach sportowych tego też nie ma, tylko na zajebanym DAZN. Liczyłem, że C+ to pokaże albo chociaż Polszmat a tu nic.

Luis Enrique na to nie pozwoli, nawet pewnie jakis honorowy karny będzie żeby wpierdolu za mocnego nie dostali.

A w sumie to wyjdą z pierwszego, więc mecz z materacami. A może jak Simeone zobaczy Messiego to mu się włączy automatycznie syndrom barceloński i się rozłożą.

No właśnie na pakietach sportowych tego też nie ma, tylko na zajebanym DAZN. Liczyłem, że C+ to pokaże albo chociaż Polszmat a tu nic.
PSG właśnie przejebało z Botafago, co tam się odpierdala na tym turnieju.

Nie wiem w czym masz problem. DAZN za darmo śmiga bez problemów, zero zawieszek, a jakość jest jaka jest. Na mega plus komentatorzy. Nowa krew i wreszcie można fajnie posłuchać mecz Realu, a nie przeciwnika Barcelony jak mamy w polskich TV.

Chelsea też się podłożyło? Dostali właśnie w tyłek od Flamengo.

:waldeklaugh:
flamengo pod trenerem felipe luisem wygrało więcej pucharów/ mistrzostw niż przegrało meczów w ogóle.
:jarolaugh:

dwa: trener felipe luis przyznaje się do naszego pochodzenia i podobno, coś nawet powiedzieć umie.
trzy: jeżeli coś tam powiedzieć umie, to sam powie prezesowi- nie!
:lol:

Jeżu, ale ten biały Chujsen to jest upgrade. Pięknie będzie rozrzucał murzynków u Xabiego :antonio:

1000012076.jpg

6-5 po dogrywce w półfinale ME U19, postrzelali sobie chłopaki.

Btw jeszcze chwila i Atletico arrivederci, bo nawet jak wygrają 1-0 to z racji na najsłabszy stosunek bramek z trójki PSG, Materace i Botafogo to chyba oni żegnają się z turniejem?
Musieli by wygrać 2-0.

Ja rozumiem że najlepszą reprezentacja bab na świecie przegrała sromotnie z mężczyznami z okręgówki.

Ale żeby reprezentacja kraju dostała w dupę od 15 letnich chlopaczków którzy kopią sobie piłkę po szkole to jest już wyższy poziom absurdu.

#kobiecySport :mjsmile:

Ja rozumiem że najlepszą reprezentacja bab na świecie przegrała sromotnie z mężczyznami z okręgówki.

Ale żeby reprezentacja kraju dostała w dupę od 15 letnich chlopaczków którzy kopią sobie piłkę po szkole to jest już wyższy poziom absurdu.

#kobiecySport :mjsmile:

kiedyś już była podobna weryfikacja:

Xabi kilka treningów ze zmęczonym sezonem zespołem, a i tak grają najlepsza połowę niż w jakikolwiek innym meczu w 2024/2025. Real pressuje :o o: Nawet Fran Garcia wygląda jak piłkarz.
1fbGMWFDakSQWv9QRjLLR4hkfwgrueen.jpg

Kulesza ty kurwa parówo bita jak nie masz pomysłu to na chuj się trzymasz stołka prezesa? Wypierdalać z diskopolowcami!

Jeżeli z Brzeczkiem to prawda, jest to nic innego jak gra na alibi, bo przecież Boniek też go zatrudnił.

Jebane kurwy zapijaczone u stołków, wracamy do czasów Laty. Bo nie pamiętam czy taki syf był za Listkiewicza.

Kulesza!
Co?
Ty Kurwo!

Chciałeś być lepszy od Bońka? Będziesz kurwa gorszy niż lato pajacu festynowy

Back