D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Zgadzam się, trzeba ich lać prętem po jajachZagraniczny z metalem,

felix magath.Zagraniczny z metalem, podejściem psychologicznym i zbudowaniem pewności siebie

Nie spełnia wymogów uefy na fazę grupowąAle Fejowi się opłacało odejść z Legii hahahaha. Ligue 2 wita.
Swoją drogą, wie ktoś dlaczego Raków w Europie nie może grać na swoim stadioniku tylko będą dymac do Sosnowca w razie awansu?
A wiesz konkretnie jakich nie spełnia? Jest to śmieszne że jedną rundę mogą grać na tym boisku, a drugiej już nie mogą bo nie spełnia wymogów, ciekawi mnie to, o co tam chodzi konkretnie z tymi wymogami? Boisko jest? Jest, wystarczy do rozegrania meczu :)Nie spełnia wym
Nie spełnia wymogów uefy na fazę grupową
Tzn elimicjacje u siebie , ale ewentualna faza ligowa już gdzieś indziej, a z Sosnowcem podpisali wtedy na trzy lata umowę i wciąż obowiązuje.
A wiesz konkretnie jakich nie spełnia? Jest to śmieszne że jedną rundę mogą grać na tym boisku, a drugiej już nie mogą bo nie spełnia wymogów, ciekawi mnie to, o co tam chodzi konkretnie z tymi wymogami? Boisko jest? Jest, wystarczy do rozegrania meczu :)
Primadonny jebane.
Byłem przekonany że tam jest z 12k miejsc przynajmniej, najgorszy stadion ligi? Podobna półka co Niepołomice czy Nieciecza?Minimum 8tys miejsc siedzących, na Rakowie jest 5500. Plus masa innych wymogów, tutaj możesz sobie posprawdzać co trzeba mieć na mecze LM:
Kategorie stadionów UEFA – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.wikipedia.org
Kategoria 4. Podejrzewam, że kryterium miejsc to nie jedyne którego nie spełnia Raków.
A przecież Rakowowi mieli stadion budować, było klepane o tym przez dziennikarzy typu Borek mniej więcej wtedy gdy Raków zdobył mistrza, i co?
Co do tej ostatniej kwestii, to naprawdę mnie dziwi, bo wchodzi taki arab co wyłoży siano za jeden sezon gry Ronaldo, i ma mistrza na 5 lat, niby przez kibiców, ale przecież taki arab w swoim arabowie miałby wyjebane na kibiców. To musi być konkretne bagno że tutaj pieniądze nie idą. Bo w skali światowej w Polski klub naprawdę wystarczy włożyć "grosze" żeby grać co sezon w Europie i sprzedawać zawodników.Podobno nic z tego nie będzie, bo chodzą głosy, że w sumie Świerczewski ma dość dokładania do tego biznesu i jak każdy w czasach kryzysu zacznie oszczędzać, więc może wycofać się z dokładania do kasy Rakowa, a że nie jesteśmy poważną ligą, to żaden Arab tego nie zasypie.
Co do tej ostatniej kwestii, to naprawdę mnie dziwi, bo wchodzi taki arab co wyłoży siano za jeden sezon gry Ronaldo, i ma mistrza na 5 lat, niby przez kibiców, ale przecież taki arab w swoim arabowie miałby wyjebane na kibiców. To musi być konkretne bagno że tutaj pieniądze nie idą. Bo w skali światowej w Polski klub naprawdę wystarczy włożyć "grosze" żeby grać co sezon w Europie i sprzedawać zawodników.
E: przecież nasze kluby są w całości tyle warte co pensja za rok gry poważnego zawodnika z tej najwyższej półki, czyli tyle co nic.
No ale to jak wyjaśnisz to że inwestują w jakiś austriacki klub które ma takie same szanse na ten sukces jak Polski klub? J a myślę że tam jest konkretny syf i dlatego wolą inwestować w inne rynki, bo to jest zbyt banalne by nie było czegoś grubszego na rzeczy. A co do arabskiej kasy, czy ja wiem? Z poważnym hajsem jakikolwiek Polski klub z czołówki by się wbił do top 5 ligi francuskiej, a tam to już się autostrada otwiera. Zresztą wyniki Polskich klubów z takim betisem ( tak wiem że niby grali o pietruszkę) pokazują doskonale to że taka Legia czy Lech by wcale nie grali o utrzymanie w La Liga, jednej z najpotężniejszych lig świata, o angielskiej nie wspominam, bo tam mieliby problem by osiągnąć sukces w championship.Ale z Polski nie ma żadnego sportwashingu :) My się nie rzucimy w oczy kompletnie, to nie pójdzie świat, chyba że by doszło do abstrakcji typu polski klub w półfinale LM co nawet z arabską kasą jest nierealne. Więc tylko o to chodzi, te zjawisko potrzebuje dużych miast, nazwisk i otoczenia.
Z czego się cieszysz?
Porto przegrało z oldboysami Barcelony.Z czego się cieszysz?
Z czego się cieszysz?
To jakiś sparing był, czy se swirujecie z tymi oldbojami?
Można to oglądać w telewizji? Nie mam pakietów sportowych jakby co.Klubowe MŚ są :)