Piłka nożna

Dobrze, że Yamal wpadł na pomysł przyklejenia sobie zupki chińskiej na głowę, bo jeszcze mógłbym zacząć go lubić, a tak skutecznie od tego odwodzi.

Ale mecze w tej Lidze Narodów. Zespoły grają swoimi mocnymi składami, ale bez kija w dupie jak na Euro i się to zajebiście ogląda.
Oby finał też dowiózł.

Ale mecze w tej Lidze Narodów. Zespoły grają swoimi mocnymi składami, ale bez kija w dupie jak na Euro i się to zajebiście ogląda.
Oby finał też dowiózł.
Jeszcze w takim gówno turnieju musisz mieć mecz o 3 miejsce, bo przecież mało grają ...

Franco, dlaczego? :childcry:

Jak go nie zakiszą tak jak Paza, to Madrytczoki będą miały 10 na lata, a i ostatnio w River gra po prawej stronie w trójce.

Last edited:
Z Arda to chyba była bardziej walizka dla ojca xD
Znowu wyhodował jaja
tenor.gif

Nie wiem do czego tym memem nawiązujesz, ja w tym okienku kupiłbym tylko Garcię i kogoś na ławkę do rotacji z Balde. A jeśli się upierają na skrzydłowym to tylko Nico, Diaz jest zdecydowanie za drogi, a Rashford to kot w worku.

Nie do Ciebie, a do klubu :) Który rok temu próbował w butny sposób przejąć Nico, okazało się że ani Athletic ani Nico nie są napaleni na ten transfer, to Barcelona uznała, że wstyd bo przecież każdy powinien chcieć dla nich grać i teraz zachowują się jak obrażona dziewczyna, że to niby oni nie byli zainteresowani.

Też uważam, że przy takich skrzydłach (Yamal i Raphinha) to obecnie transfer skrzydłowego za 80mln to głupota, szczególnie w sytuacji finansowej Barcy. Lepiej jakiegoś młodego nieoczywistego gracza spróbować albo kogoś kto potrafi grać na obu skrzydłach lub też po prostu dobrego zawodnika który zaakceptuje swoją rolę jako skrzydłowego drugiego wyboru.

Nie wiem do czego tym memem nawiązujesz, ja w tym okienku kupiłbym tylko Garcię i kogoś na ławkę do rotacji z Balde. A jeśli się upierają na skrzydłowym to tylko Nico, Diaz jest zdecydowanie za drogi, a Rashford to kot w worku.
Poczekaj, bo ja czytałem przez pół sezonu, że szwagry dały ciała i Barca ma za krótka ławkę, a wystarczy Wam czwarty bramkarz i LO :boystop:

Poczekaj, bo ja czytałem przez pół sezonu, że szwagry dały ciała i Barca ma za krótka ławkę, a wystarczy Wam czwarty bramkarz i LO :boystop:
Przez chwilę była plaga kontuzji i faktycznie były braki, ale teraz jest kim rotować. Okazało się, że Eric Garcia jest w stanie grać na trzech pozycjach, a Ferran u Flicka nie jest tak chujowy jak wcześniej.

Grosik przez 30 minut zrobił więcej niż cała drużyna, jacy my jesteśmy nędzni, a pierdolenia Probierza już nie da się słuchać, w czape od Finlandii i niech spierdala

No to Probierz pomógł wykreować Kuleszy kontrkandydata w wyborach, bo nikt się nie zgłaszał i by czereśniak by nadal był prezesem, a tak wybiorą kogoś innego może.

Lewy musiał odejść z kadry, ale jako taka legenda to jednak fajnie byłoby mu to dać zrobić z klasą... Żenada.

A ten znowu się spłakał, niech on już spierdala i sobie ciabatę tańczy i flagami macha. Który to już selekcjoner do którego nie ma zaufania albo jakieś pretensje od Nawałki? KURWA KAŻDY POZA SOUZĄ

Kreuje się na jakiegoś lidera i mentora, a jest pizda a nie skoczek. Przy aferze premiowej już się pokazał jaki z niego szef jak jedyne co zrobił to się spłakał i nabrał wody w usta. Poza jednym wywiadem ze swoim naczelnym dupolizem Święcickim nie potrafił się określić, a i tam każde pytanie było skrojone pod niego. Poza tym w każdym jebanym razem w wywiadach ciągle cyniczne uśmiechy, jakieś milczenia, a na boisku w reprezentacji głównie bryluje w grymasach, frustracji, machaniu ręką. Piłkarsko w reprezentacji poza jednymi eliminacjami nie pokazał się nawet w połowie tak dobrze jak potrafi grać w klubach. Pomijając to, że poza pożegnaniem jednego z jego przyjaciół kadrowych to teraz mamy najważniejszy mecz tych eliminacji z Finlandią na wyjeździe, a jego nie ma nawet po to żeby posiedział na ławce. I to nie jest pierwsza taka sytuacja, bo kilka lat temu była podobna sytuacja z Węgrami.

Jak już taki biedny Robercik pokrzywdzony to niech sobie przypomni co było jak opaskę Błaszczykowskiemu zabierali. Osobną kwestią jest to, że Zielek nie powinien być kapitanem bo też nie ma mentalu na tę funkcję.

Osobną kwestią jest to, że Zielek nie powinien być kapitanem bo też nie ma mentalu na tę funkcję.

Przecież w tej kadrze nie ma nikogo z mentalem na tę funkcję, to nie czasy Glika i Kuby. Kto by tam miał być? Betoniarek? Z nich wszystkich chyba właśnie on się nadaje najbardziej z racji na doświadczenie.

Back