Słaby
ONE FC Middleweight
Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy :)Jakiś kolo z ameryki udławił się pierogiem kurwa a miał w Wisłę zainwestować hajs![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy :)Jakiś kolo z ameryki udławił się pierogiem kurwa a miał w Wisłę zainwestować hajs![]()
Coś bym wkleił w tym temacie, ale zrobią ze mnie antysemitęDobrze, że Yamal wpadł na pomysł przyklejenia sobie zupki chińskiej na głowę, bo jeszcze mógłbym zacząć go lubić, a tak skutecznie od tego odwodzi.

Jeszcze w takim gówno turnieju musisz mieć mecz o 3 miejsce, bo przecież mało grają ...Ale mecze w tej Lidze Narodów. Zespoły grają swoimi mocnymi składami, ale bez kija w dupie jak na Euro i się to zajebiście ogląda.
Oby finał też dowiózł.

Telefon od Xabiego i PSG na lodzie jak było z Arda i Barca ;)Franco, dlaczego?
Jak go nie zakiszą tak jak Paza, to Madrytczoki będą miały 10 na lata, a i ostatnio w River gra po prawej stronie w trójce.
Z Arda to chyba była bardziej walizka dla ojca xDTelefon od Xabiego i PSG na lodzie jak było z Arda i Barca ;)
Znowu wyhodował jajaZ Arda to chyba była bardziej walizka dla ojca xD
Franco, dlaczego?
Jak go nie zakiszą tak jak Paza, to Madrytczoki będą miały 10 na lata, a i ostatnio w River gra po prawej stronie w trójce.
Nie wiem do czego tym memem nawiązujesz, ja w tym okienku kupiłbym tylko Garcię i kogoś na ławkę do rotacji z Balde. A jeśli się upierają na skrzydłowym to tylko Nico, Diaz jest zdecydowanie za drogi, a Rashford to kot w worku.
Nie wiem do czego tym memem nawiązujesz, ja w tym okienku kupiłbym tylko Garcię i kogoś na ławkę do rotacji z Balde. A jeśli się upierają na skrzydłowym to tylko Nico, Diaz jest zdecydowanie za drogi, a Rashford to kot w worku.
Poczekaj, bo ja czytałem przez pół sezonu, że szwagry dały ciała i Barca ma za krótka ławkę, a wystarczy Wam czwarty bramkarz i LONie wiem do czego tym memem nawiązujesz, ja w tym okienku kupiłbym tylko Garcię i kogoś na ławkę do rotacji z Balde. A jeśli się upierają na skrzydłowym to tylko Nico, Diaz jest zdecydowanie za drogi, a Rashford to kot w worku.

Przez chwilę była plaga kontuzji i faktycznie były braki, ale teraz jest kim rotować. Okazało się, że Eric Garcia jest w stanie grać na trzech pozycjach, a Ferran u Flicka nie jest tak chujowy jak wcześniej.Poczekaj, bo ja czytałem przez pół sezonu, że szwagry dały ciała i Barca ma za krótka ławkę, a wystarczy Wam czwarty bramkarz i LO![]()

Osobną kwestią jest to, że Zielek nie powinien być kapitanem bo też nie ma mentalu na tę funkcję.