Piłka nożna

Kurwa niedobrze, Chelsea jest w trybie meczu ligowego, w to jest kurwa finał pucharu!

Maresca podpadasz mi, jak żeś ich nastawił!

TY JEBANA KURWO WYCIĄGNIJ TE DESKI Z GETR NOŁNEJMIE PIERDOLONY

NIE NO KURWA NA POWTÓRCE WIDAC ZE ON SE PIŁKĘ Z PREZESA PROWADZI, JAPIERDOLE I TAKI SMIEC... A JUZ NIE CHCE MI SIE KURWIĆ.

images

:cry::płacz: wzruszający moment

Panowie z Betisu też wielka klasa, nie ściągają tych medali jakby to było chuj wie co.
:applause:

Jeden burak zdjął który w życiu nic nie wygrał, świadczy o nim.

Jeszcze półtora roku temu najlepszy obrońca na świecie i z potencjałem na najlepszego w historii, teraz sraczka że trzeba się go koniecznie pozbyć xD Cubarsiego też za dwa lata tak będziecie jebać?
Arajuo zaliczył nura z formą dwa lata temu, od tego czasu dostał sporo szans i nie bez powodu Flick wolał stawiać na 17 latka w jego miejscu.

Przyznam się bez bicia, że pomyliłem się co do De Jonga, ale Arajuo już nie mam zamiaru dalej bronić.

Kurwa miałem identyczną sytuację tylko że u mnie skończyło się pękniętą stopą a rywal zrobił fikołka i skończył ze złamanym ochraniaczem. Trener mi zmroził i mówił żebym spróbował rozbiegać, niestety już buta nie założyłem, a tamten chuj sobie grał dalej :(

Kurwa miałem identyczną sytuację tylko że u mnie skończyło się pękniętą stopą a rywal zrobił fikołka i skończył ze złamanym ochraniaczem. Trener mi zmroził i mówił żebym spróbował rozbiegać, niestety już buta nie założyłem, a tamten chuj sobie grał dalej :(

Aż przypomniał mi się faul Witsela na Wasylu.

Nie jestem fanem Wisły, ale tak spierdolić całą rundę to trzeba mieć talent. To też pokazuje, jak niewygodną ligą jest Betclic 1. Liga i trzeba naprawdę się wyróżnić, by zanotować awans.

Nie jestem fanem Wisły, ale tak spierdolić całą rundę to trzeba mieć talent. To też pokazuje, jak niewygodną ligą jest Betclic 1. Liga i trzeba naprawdę się wyróżnić, by zanotować awans.
Talent to tam ma królewski, to jest temat rzeka, a i ja fanem nie jestem, nie jestem fanem żadnego zespołu, lubię piłkę.

Talent to tam ma królewski, to jest temat rzeka, a i ja fanem nie jestem, nie jestem fanem żadnego zespołu, lubię piłkę.
W sensie żadnego Polskiego klubu, tak to Chelsea.

A że do jednego bliżej do innego mniej z e klapy, to pewnie każdy tak ma.

Ja jestem ogólnie za Wisłą, ale cieszę się że to akurat mój kuzyn ich wyjebał dzisiaj z baraży xD

Back