Siedem
NoLife FC
Nie wygra!Betis wygra 2-1 / 3-1 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wygra!Betis wygra 2-1 / 3-1 :)
Nie wygra!
Oby nie, Frank Lampard Król! O reszcie z tamtych czasów nie wspomnę.Obyś się mylił :P

Arajuo zaliczył nura z formą dwa lata temu, od tego czasu dostał sporo szans i nie bez powodu Flick wolał stawiać na 17 latka w jego miejscu.Jeszcze półtora roku temu najlepszy obrońca na świecie i z potencjałem na najlepszego w historii, teraz sraczka że trzeba się go koniecznie pozbyć xD Cubarsiego też za dwa lata tak będziecie jebać?
Kurwa miałem identyczną sytuację tylko że u mnie skończyło się pękniętą stopą a rywal zrobił fikołka i skończył ze złamanym ochraniaczem. Trener mi zmroził i mówił żebym spróbował rozbiegać, niestety już buta nie założyłem, a tamten chuj sobie grał dalej :(
Talent to tam ma królewski, to jest temat rzeka, a i ja fanem nie jestem, nie jestem fanem żadnego zespołu, lubię piłkę.Aż przypomniał mi się faul Witsela na Wasylu.
Nie jestem fanem Wisły, ale tak spierdolić całą rundę to trzeba mieć talent. To też pokazuje, jak niewygodną ligą jest Betclic 1. Liga i trzeba naprawdę się wyróżnić, by zanotować awans.
W sensie żadnego Polskiego klubu, tak to Chelsea.Talent to tam ma królewski, to jest temat rzeka, a i ja fanem nie jestem, nie jestem fanem żadnego zespołu, lubię piłkę.
Ja jestem ogólnie za Wisłą, ale cieszę się że to akurat mój kuzyn ich wyjebał dzisiaj z baraży xDAż przypomniał mi się faul Witsela na Wasylu.
Nie jestem fanem Wisły, ale tak spierdolić całą rundę to trzeba mieć talent. To też pokazuje, jak niewygodną ligą jest Betclic 1. Liga i trzeba naprawdę się wyróżnić, by zanotować awans.