Piłka nożna

Drugi raz kolego, drugi raz tebasy się obsrały waszych pismaków

A teraz was napierdalamy i bon voyage

No faktycznie się obsrały... Wjebali sędziego który wydrukował kilka klasyków, teraz zbytnio nie mogą bo VAR i Real się zesrał w mediach i nagle się obsrali.
Chociaż w sumie jak mają kopertę od Negreiry to już powinni gwizdać, a nie odpierdalają xD

No faktycznie się obsrały... Wjebali sędziego który wydrukował kilka klasyków, teraz zbytnio nie mogą bo VAR i Real się zesrał w mediach i nagle się obsrali.
Chociaż w sumie jak mają kopertę od Negreiry to już powinni gwizdać, a nie odpierdalają xD
Pokaż kolego gdzie wydrukował i w którą stronę

Też bym tego karnego nie gwizdnął, ale na upadku Ferrana var powinien zareagować i tam odgwizdać jedenastkę.

Pokaż kolego gdzie wydrukował i w którą stronę

Może bardziej robił co mógł żeby wydrukować.
Superpuchar, 1-3 na Camp Nou dla Realu. Ale mecz zaczyna się od karnego po padolino Suareza, czerwona dla Cristiano za to że był faulowany, tyle że Real i tak wtedy Was dojechał, bo Asensio zajebał na 3-1 jak Real grał w dziesięciu.
Innym razem siedząc na VAR nie gwizdnął ewidentnych karnych dla Realu, w tym ewidentnego fronta Lengleta na nogę Varane.

@HubiSSJ3 , szybki research w 20 minut :awesome:

Poszedłem się wysrać, akurat wtedy nie siedziałem na cohones :)

Fakt, że potem zdałem sobie sprawę, że się pomyliłem z jedną rzeczą, bo zakładałem, że to jest ten chuj co wtedy co dwóch karnych Realowi nie podyktował, a Suarez strzelił gola po tym jak skopał Varane, ale to był inny mecz. Ale to co wtedy odjebał z CR7 pamiętam doskonale :)

Może bardziej robił co mógł żeby wydrukować.
Superpuchar, 1-3 na Camp Nou dla Realu. Ale mecz zaczyna się od karnego po padolino Suareza, czerwona dla Cristiano za to że był faulowany, tyle że Real i tak wtedy Was dojechał, bo Asensio zajebał na 3-1 jak Real grał w dziesięciu.
Innym razem siedząc na VAR nie gwizdnął ewidentnych karnych dla Realu, w tym ewidentnego fronta Lengleta na nogę Varane.
Jutro poszukam sobie argumentów drugiej strony, bo obecnie piję, ale rzuciłeś tutaj dwa argumenty, które zostały zrównoważone dwoma nieopodyktowanymi karnymi dzisiaj :beczka:

Jutro poszukam sobie argumentów drugiej strony, bo obecnie piję, ale rzuciłeś tutaj dwa argumenty, które zostały zrównoważone dwoma nieopodyktowanymi karnymi dzisiaj :beczka:

Obydwa obalę, żebyś nie musiał się męczyć na kacu.

Ręka? Ja bym to gwizdał, ale w samym tym sezonie wrzucałem z podobnych 5 sytuacji i pisałem, że dla mnie to karny i przepisy są zjebane to nie reagowaliście. Karma wraca.

A druga sytuacja: zajebał w ryj dla Rudigera przed tym faulem, więc w pierwszej kolejności wypadałoby tę wyprostowaną rękę na twarzy Rudniggera odgwizdać.

Meczyk super, fajnie się to oglądało. Szkoda, że ci opaleni piłkarze Realu ostatnio tak bardzo nie trzymają ciśnienia. Liczę na podobne emocje 11 maja.

Bardzo mi zależało na transferze Kounde do Barcelony, to jest terminator. Gra wszystko od deski do deski i ratuje tyłek w tylu meczach.

:kis:Obydwa obalę, żebyś nie musiał się męczyć na kacu.

Ręka? Ja bym to gwizdał, ale w samym tym sezonie wrzucałem z podobnych 5 sytuacji i pisałem, że dla mnie to karny i przepisy są zjebane to nie reagowaliście. Karma wraca.

A druga sytuacja: zajebał w ryj dla Rudigera przed tym faulem, więc w pierwszej kolejności wypadałoby tę wyprostowaną rękę na twarzy Rudniggera odgwizdać.
Coś ci się chyba pojebało, ponieważ ja zawsze pisałem, że ręka to ręka i nie ma czegoś takiego jak za blisko :beczka:
Przy ciele - owszem, to jestem w stanie zrozumieć, ale nie kurwa takie cudowanie jak przy tym wślizgu.

Zesrał, a nie zajebał, ta małpa prowokowała od początku i gdyby to była Serie A to makaka już dawno by nie było na boisku.

Chuj z wami, szkoda strzępić klawiatury, Fede super gość :kis:

Tak to jest byczki, wszystkiego dobrego :gabi_much_love:

Back