Rododendron
UFC Light Heavyweight
Drugi raz kolego, drugi raz tebasy się obsrały waszych pismakówTo weźcie jeszcze ten puchar niewaszego króla i pocałuj mnie w dupę
A teraz was napierdalamy i bon voyage
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Drugi raz kolego, drugi raz tebasy się obsrały waszych pismakówTo weźcie jeszcze ten puchar niewaszego króla i pocałuj mnie w dupę
Owszem, karny powinien być 2 minuty wcześniejPsycha siadła![]()
Drugi raz kolego, drugi raz tebasy się obsrały waszych pismaków
A teraz was napierdalamy i bon voyage
Pokaż kolego gdzie wydrukował i w którą stronęNo faktycznie się obsrały... Wjebali sędziego który wydrukował kilka klasyków, teraz zbytnio nie mogą bo VAR i Real się zesrał w mediach i nagle się obsrali.
Chociaż w sumie jak mają kopertę od Negreiry to już powinni gwizdać, a nie odpierdalają xD
Normalnie, do okulisty idź.Jak kurwa nie ma karnego
Karny był, a i owszem, ale dwie minuty wcześniej na FerranieJak kurwa nie ma karnego
Ty mi nie mów do jakiego lekarza mam iść.Normalnie, do okulisty idź.
Zaprzeczenie jest nieświadomym mechanizmem obronnym.Ty mi nie mów do jakiego lekarza mam iść.
Pokaż kolego gdzie wydrukował i w którą stronę
@HubiSSJ3 , szybki research w 20 minut![]()

Jutro poszukam sobie argumentów drugiej strony, bo obecnie piję, ale rzuciłeś tutaj dwa argumenty, które zostały zrównoważone dwoma nieopodyktowanymi karnymi dzisiajMoże bardziej robił co mógł żeby wydrukować.
Superpuchar, 1-3 na Camp Nou dla Realu. Ale mecz zaczyna się od karnego po padolino Suareza, czerwona dla Cristiano za to że był faulowany, tyle że Real i tak wtedy Was dojechał, bo Asensio zajebał na 3-1 jak Real grał w dziesięciu.
Innym razem siedząc na VAR nie gwizdnął ewidentnych karnych dla Realu, w tym ewidentnego fronta Lengleta na nogę Varane.

Jutro poszukam sobie argumentów drugiej strony, bo obecnie piję, ale rzuciłeś tutaj dwa argumenty, które zostały zrównoważone dwoma nieopodyktowanymi karnymi dzisiaj![]()
Przeca on już blady jak ściana, skoro Carlo nie da mu odpocząć to musiał wziąć sprawy w swoje ręceJak długi będzie ban dla dzbana Rudigera?

Coś ci się chyba pojebało, ponieważ ja zawsze pisałem, że ręka to ręka i nie ma czegoś takiego jak za bliskoObydwa obalę, żebyś nie musiał się męczyć na kacu.
Ręka? Ja bym to gwizdał, ale w samym tym sezonie wrzucałem z podobnych 5 sytuacji i pisałem, że dla mnie to karny i przepisy są zjebane to nie reagowaliście. Karma wraca.
A druga sytuacja: zajebał w ryj dla Rudigera przed tym faulem, więc w pierwszej kolejności wypadałoby tę wyprostowaną rękę na twarzy Rudniggera odgwizdać.