Piłka nożna

W Anglii też się bawią. "Żółtko"
1000011317.jpg

Kolejny kryminał w Anglii, nawet żółtej nie było, najlepiej jakby mu połamał nogi... number 1 bullshit

Od czego te kurwy mają VAR? Teraz powinno to wyglądać tak, że siada komisja ligi zawiesza sędziego do końca sezonu i cały zespół VAR, dodatkowo Tarkowski 8 meczów zawieszenia. I tyle, może wtedy ruszą mózgiem.
Ale wiadomo, że tego nie zrobią. Chyba że Tarkowski nazwał go gejem po tym wejściu, to może wtedy..

Valencia jaki prezent Barcelonie zrobiła. Dziś odskakują i już na spokojnie te 8 kolejek do końca sezonu dowiozą.

Wkurwił się chlopaczyna !! Już w Leeds odpierdalał w szatni niezłe akcje !!!
Odepchnął piłkarza Betisu, odepchnął swojego trenera, odepchnął swojego kapitana i wyzwał sędziego od skurwysynów, ale o tym w polskich mediach nie przeczytasz. Gdyby to był fawelarz z Madrytu wczoraj i dzisiaj byłoby grzanie tematu.

Odepchnął piłkarza Betisu, odepchnął swojego trenera, odepchnął swojego kapitana i wyzwał sędziego od skurwysynów, ale o tym w polskich mediach nie przeczytasz. Gdyby to był fawelarz z Madrytu wczoraj i dzisiaj byłoby grzanie tematu.

W Polsce Barcelona od kiedy pamiętam była święta, ale teraz odkąd gra tam Lewy to w samej Katalonii jest większe przyzwolenie na krytykę klubu niż w naszych mediach :) Nawet Lewego można cisnąć, ale samej Barcelony nie :crazy:

Co tam los negros dziś ? Mistrzostwo Hiszpanii papa :jon:.
Pozwolę sobie sam odpisać :
Nie chwal dnia przed zachodem słońca.

Blaugrana też się nie popisała delikatnie mówiąć. Jamal zaczyna bawić się w aktorzenie. Jak mnie takie coś wkurwia. To jest sport kontaktowy, a nie spacer po linie. Tak jak uwielbam oglądać bale, tak wybitnie wkurwiają mnie te udawane upadki po delikatnych kontaktach. Powinno być to piętnowane kartkami niezależnie jaki pilkarz z jakiego klubu.

Raphinia następny. Odpierdala mu już też na dekiel widać. Bez kar się pewnie nie obejdzie, a Flick również powienien cos z tym zrobić. Takie zachowanie do swojego trenera jest nieakceptowalne.

Ale mnie wkurwili. Dobrze że Wojtek klasa.

Przecież grzany jest ten temat na wszystkich mediach sportowych.

Fawelarz z Madrytu czy Barcelony, jeden chuj. Wszyscy brazole maja coś z deklem.

Przecież grzany jest ten temat na wszystkich mediach sportowych.
Mordo, zasięgi. Widziałeś aby meczyki napisały coś o tym na twitterze? Zresztą co tu gadać jak, taki Fraudizio Romano robi to samo. Jak jest akcja z Winicjuszem to jedziemy w opór, a teraz cisza.
1000011361.jpg

1000011362.jpg

Mordo jakie zasięgi ? o czy Ty do mnie ? Ja jestem zwykłym użytkownikiem neta. Nie posiadam twiter, facekook ani żadnych innych tego typu.
Słucham muzyki na yutube, czytam Cohones i mmarocks, używam źródełka i torrenta i czasami jakieś portale informacyjno sportowe. to cały mój internet.
Mimo tego, że neta mało używam oprócz wyżej wymienionych to jak przeglądałem dziś portale z wiadomościami sportowymi to na każdym opisywali tą sytuację.
Może na twiterach i facekukach jest inaczej ale nie wiem, nie moja działka.
Pewnie jestem zacofany ale do sprawdzania wyników meczy lig europejskich używam od lat telegazety.
Zdrówko Cohones przy niedzieli :conorsalute:

Back