Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Mordo, żyjesz w bańce. Nie jest.Ja wiem jedno, że Real jest w stanie to odwrócić. Jebną bramkę na Santiago w początkowej fazie meczu, później dołożą dwie i wyszarpią to w dogrywce.
Spokojnie po sezonie przyjdzie Trent, wtedy to dopiero będzie dramat w obronie ;)Jebanoutki... Ale zasłużony. Może porażka na wszystkich trzech frontach będzie sygnałem dla Florks że czas się obudzic i nie wzmacnianie kluczowych pozycji to zły plan. Byle ktoś sensowny przyszedł za Carlo bo ponoć Xabi zostaje w Niemczech
Pierdolisz.Mordo, żyjesz w bańce. Nie jest.

Ten Hag jest nadal dostępnyJebanoutki... Ale zasłużony. Może porażka na wszystkich trzech frontach będzie sygnałem dla Florks że czas się obudzic i nie wzmacnianie kluczowych pozycji to zły plan. Byle ktoś sensowny przyszedł za Carlo bo ponoć Xabi zostaje w Niemczech
3-ka w plecy, a i tak najlepszym zawodnikiem RM był Courtois. Gdyby nie Thibaut nie byłoby co zbierać
View attachment 125196

To bardziej syndrom Valverde, a te wszystkie wpierdole w Europie mają twarz pewnego sympatycznego nazisty, który stał między słupkamiRozjebani jak gnój po polu.
Dobrze, że to nie jest Barca czasów Messiego i spółki. Rewanże, które miały być formalnością bywały przykre

Ty sobie wyobraź Lamala za dwa lata po odejściu chemika z HeidelberguAle machinę zbudował Flick...
![]()