Gambit
UFC Middleweight
Dobre miejsce by razem z Rodrim oglądać futbol wielkiego WinicjuszaView attachment 121037View attachment 121038View attachment 121039
Było wykurwiście, super meczyk do oglądania.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobre miejsce by razem z Rodrim oglądać futbol wielkiego WinicjuszaView attachment 121037View attachment 121038View attachment 121039
Było wykurwiście, super meczyk do oglądania.

Spokojnie tam, na razie jesteście mistrzami października ;)Zazdroszczę Realowi, że trafił na City. Wyszliby wysoką linią na Flicka to by się skończyło pogromem.
Spokojnie tam, na razie jesteście mistrzami października ;)
A tak poważnie, to coś tam delikatnie nie trybi.
Szwagry podgrzeją kulki i dostaniemy Benficę/MonacoDembele właduje hat-tricka po czerwonej kartce Arajuo.
Skurwiel gra teraz lepiej od żółwia.

SpierdalajOgląda ktoś tu na bieżąco Premier League? Akurat w tym roku rzuciłem piłkę kompletnie, a ciekawi mnie jak to jest, że Notttingam Forest jest w grze o wicemistrza Anglii. Trochę tych grajków z ofensywy znam tam i to w większości były mega przeciętniaki jak to jest możliwe? Tam Hudsonowi Odoi włączył się tryb ZP czy coś? Opiszę ktoś z grubsza.

Spierdalaj![]()
Nottingham Forest to dwukrotny zdobywca ligi mistrzów.Jak masz tak pisać to się w ogóle nie odzywaj.
Nottingham Forest to dwukrotny zdobywca ligi mistrzów.
Jest. Forma wróciła.No fajnie, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie.
Jest. Forma wróciła.
56678903Ma ktoś z Was kod inpostu dający możliwość zakupu biletów na mecz z Maltą i go nie wykorzysta?
No i po chuj takie rzeczy robisz?56678903
Oczywiście masz rację. Jakbym obstawił 14-15 to tez bym dostał 3pkt a Ty za 1-3 tylko 2pkt. Różnice bramek zalicza za 3pkt.@Gienek @Halba ten typer jest zjebany, mi brakowało jednej bramki do słusznego wyniku, wam po dwie, a macie więcej punktów za mecz realu z city niż ja. Rozumiem że tu chodzi o różnice bramek, jednak do prawidłowego wyniku to było bliżej mi, nie wam.
Trzeba coś nowego ogarnąć, bo to tak średnio liczy, średnio sprawiedliwie.
View attachment 121119
Smutna lekcja dla Gruzina i wielu wielu innych chcących iść za pieniędzmi, bo jednak co to za różnica czy zarabiasz 15 czy 18mln euro za sezon, pazerny 2 razy traci.
Pod tym postem autor wkleił jeszcze 3 komentarze które też warto przeczytać.

A to nie wiedziałem że to bajka, dlaczego tak uważasz?A Ty duży chłop a w bajki wierzysz![]()
szkoda że nie zdecydował się na powrót do Hiszpanii, bo mam wrażenie że czuł się tam jak ryba w wodzie, i ta kariera lepiej by się potoczyła. Oczywiście i tak nie była zła, ale mógł z niej wyciągnąć więcej.Z Modera coś jeszcze może być, byle się nie rozjebal kolejny raz jak Milik.
Kurwa kto by się spodziewał z ekspertów że będziemy tęsknić za Krychowiakiem.
Toż to był goat reprezentacji na tej pozycji, a go kurwy dziennikarskie krytykowały.
Mordo, bo to bait jestA to nie wiedziałem że to bajka, dlaczego tak uważasz?
Mordo, bo to bait jest
Tutaj chyba o transferze do Paryża zadecydowały tylko i wyłącznie względy modowe.szkoda że nie zdecydował się na powrót do Hiszpanii, bo mam wrażenie że czuł się tam jak ryba w wodzie, i ta kariera lepiej by się potoczyła. Oczywiście i tak nie była zła, ale mógł z niej wyciągnąć więcej.