Piłka nożna

Dają. Tylko trzeba się złapać za nos jak Lewy albo np. jakby Mbappe pomachał rękami po tym faulu to mógłby wyrwać czerwo i zawieszenie.

Ja dopiero się przyzwyczaiłem że Szczur gra w Milanie, a on już w Galata lata
Bambus z Kongo latał od 2021 dla Besiktasu, Fenerbahce a teraz Galatasaray.
To cud, że jeszcze żyje

Bambus z Kongo latał od 2021 dla Besiktasu, Fenerbahce a teraz Galatasaray.
To cud, że jeszcze żyje
Ten też dobry ancymon, ale mi chodziło o Morate jak coś

1fbGMWFDakSQWv9QRjLLR4hkfwgrueen (1).jpg

Jaga :tellmemore:

Straszna męczarnia. Dobrze, że wychodzę zaraz na Legie, tam przynajmniej piłeczka chodzi a nie to co w tej Hiszpanii.

Ważne że 3 pkt, mała strata do Realu, Wojtek czyste konto, Lewy gol, pisałem że ze Szczęsnym będzie game changer, mentalność i wpływ na drużynę

Jaga rozrzucila Radomiak jak gówno po polu, będzie to główny i najtrudniejszy rywal Lecha do zdobycia mistrza. Można wziąć pod uwagę jeszcze Papuszyny bo pewnie się rozkręca a z Cracovia zawsze im się ciężko gra.

Reszta drużyn to tło dla tej najsilniejszej trójki.

Jaga rozrzucila Radomiak jak gówno po polu, będzie to główny i najtrudniejszy rywal Lecha do zdobycia mistrza. Można wziąć pod uwagę jeszcze Papuszyny bo pewnie się rozkręca a z Cracovia zawsze im się ciężko gra.

Reszta drużyn to tło dla tej najsilniejszej trójki.

Mi się wydaje, ze Legia się odpali niedługo niestety.

Cristiano luju 150 lat! Szkoda że kurwa nigdy nie grałeś w Chelsea, i tak jesteś kocur a nie jak ten sterydianowy kurdupel lessi, wiem że czytasz Cris, pozdrawiam :heart: jesteś najlepszym piłkarzem w historii tego sportu.

CRól kończy dzisiaj 40 lat. Ja pierdole, ale to minęło... Pamiętam jeszcze jak zostawałem jego pierwszym fanem w naszym kraju w 2003 roku :cry:Kto mógł przewidzieć, że ten gość będzie tak wybitny, że pobije wszelkie rekordy... Chociaż ten który wydawał się nie do zrobienia poza dziennikami autystów z Brazylii, wciąż jest przed nim. I mam wrażenie,że będzie grał tak długo aż to zrobi. Jednak marzyłbym aby wrócił po mundialu do Sportingu i to tam strzelił gola numer 1000.

CRól kończy dzisiaj 40 lat. Ja pierdole, ale to minęło... Pamiętam jeszcze jak zostawałem jego pierwszym fanem w naszym kraju w 2003 roku :cry:Kto mógł przewidzieć, że ten gość będzie tak wybitny, że pobije wszelkie rekordy... Chociaż ten który wydawał się nie do zrobienia poza dziennikami autystów z Brazylii, wciąż jest przed nim. I mam wrażenie,że będzie grał tak długo aż to zrobi. Jednak marzyłbym aby wrócił po mundialu do Sportingu i to tam strzelił gola numer 1000.
Araby to nie będzie ostatni kraj w którym gra CR7 uwierz :)

Back