Piłka nożna

images (6).jpeg
1464630613_x5aj11_600.jpg

Ta cała akcja z Wojtkiem jest ogólnie przehuj. Gość z emerytury z szlugą w ryju wjeżdża do Barcelony. Potem się okazuje, że dostaje szanse, popełnia mocne błędy. I kiedy się wydaje, że już nie pogra to się okazuje, że mimo błędów przynosi sczęście i będzię numerem jeden na bramie bo wygrywa mecze. Niezłe scenario. Jakby tak udupił Ligę Mistrzów jeszcze to już całkiem by było.
No ma Wojtek rozmach :frankapprove: .

ale Pena musi się chujowo prezentować na treningach skoro Wojtek dalej numer jeden mimo tylu błędów, no albo coś innego odjebał.

Dobrze, że poszedł z Barcy...
Fest irytujący piłkarz dla mnie. Dobry ale wkurwiający jak Vini w Realu.
Zwykły pizduś na boisku z niego był, te aktorzenie itd. Jakoś go nigdy nie darzyłem sympatią.

Dziś 20 meczy Ligi Mistrzów. Nie wiem co wybrać. Rozkmniał ktoś może które mecze są najciekawsze ? Gra ktoś ze sobą bezpośrednio o awans ?
Wiecie może kto już zapewnił sobie awans a kto musi koniecznie wygrać itd ?
Długa ta tabela i nie mam czasu tego sprawdzać.

Dziś 20 meczy Ligi Mistrzów. Nie wiem co wybrać. Rozkmniał ktoś może które mecze są najciekawsze ? Gra ktoś ze sobą bezpośrednio o awans ?
Wiecie może kto już zapewnił sobie awans a kto musi koniecznie wygrać itd ?
Długa ta tabela i nie mam czasu tego sprawdzać.
City gra o awans, Barca i LFC o top 1, Real i Bayern o wejście do top 8.

Znowu czumeni na środku obrony zamiast Asencio....

Ja to ogarnąłem na Canal+ tak że mam na jednym ekranie Real a na drugim multilige i sobie będę przerzucał, bo przy takiej multilidze z 18 meczów to niczego się nie zobaczy poza golami tak naprawdę

A ja mam kupione z ziomkiem bilety do Manchesteru w terminie 11-13 bo było wiadome że City będzie grało pierwszy mecz u siebie 11 albo 12 jak awansuje do 1/16 :juanlaugh:

Back