PioTRTek
M-1 Global Light Heavyweight
Jak skończą na 22 to będą grali 11-12. Oby nie z Realem bo lece 10 dni później na mecz Real Girona.I cyk![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak skończą na 22 to będą grali 11-12. Oby nie z Realem bo lece 10 dni później na mecz Real Girona.I cyk![]()
Pozostało mi jedynie pozazdrościć, jedyny mecz Realu na jakim byłem to ten z Szachtarem w WarszawieJak skończą na 22 to będą grali 11-12. Oby nie z Realem bo lece 10 dni później na mecz Real Girona.

Nieaktualne ehhh...Liverpool przegrywa chwilowo, a to oznacza, że przy takich wynikach Barca będzie 1st
Też na nim byłem.Pozostało mi jedynie pozazdrościć, jedyny mecz Realu na jakim byłem to ten z Szachtarem w Warszawie![]()
A ja mam kupione z ziomkiem bilety do Manchesteru w terminie 11-13 bo było wiadome że City będzie grało pierwszy mecz u siebie 11 albo 12 jak awansuje do 1/16![]()
Dlaczego z Realem?I będzie to mecz z Realem najprawdopodobniej. Wątpię żeby udało się ogarnąć bilety :)
Już rozumiem, dlatego Bayern dał sobie strzelićDlaczego z Realem?

Czemu? Mam matchday membership może się udać. Będę kupował od razu jak się pojawią. Ewentualnie kupimy z viagogo z rynku wtórnegoI będzie to mecz z Realem najprawdopodobniej. Wątpię żeby udało się ogarnąć bilety :)

Zgoda, aczkolwiek miał kluczowe podanie przy pierwszym golu. Wojtek trochę lepiej niż zawsze (żadnego poważnego błędu ). Szkoda tylko tej drugiej bramki puszczonej między nogami.Katastrofalny jest magister
City - Real
Barca - PSG ?
Ile razy można oglądać to samo. Guardiola pakuje się do domu, Barcelona miejmy nadzieję przejedzie się po PSG.
Milik to w ogóle zagrał jakieś minuty w tym sezonie?Mamy dwóch piłkarzy w Barcelonie, dwóch w Interze i po jendym w Juventusie i Arsenalu, a na grę polskiej reprezentacji patrzeć się nie da.

Lajka byś dał a nie od razu podważaszMilik to w ogóle zagrał jakieś minuty w tym sezonie?
Zalewski jest 3 do grania na lewym wahadle w Interze, Kiwior też raczej nie jest pierwszym wyborem, a Magister i Szczena to stare dziady![]()
Wpuścił rezerwowego i ten zawalił gola. Carlo znowu miał rację.Dlaczego wpuszcza Modricia przy autobusie już w 80 minucie? Nie może poczekać do 93?
Ehh ten Carlo i jego rotacje/zmiany..

Pierdolone papusy choć raz się na coś przydały![]()
Czyściutko, ja to bym dał Mekambe żółtą za symulkę:
View attachment 120369
Jeszcze Rudiger kontuzjowany. Niestety Camavinga nadal ma uraz wobec czego Carlo nie zagra swoim wymarzonym duetem stoperów: Tchouameni-Camavinga.
Żółta była. Czerwonych w ESP nie dająOn tu w ogóle nie dam kartki czy dał tylko żółtą? Przecież to jest klaro kier i nawet nie ma co dyskutować.
Niesamowite są te skurwysyny z gwizdkiem w Hiszpanii, ja nie wiem czy da się to jakoś ogarnąć, przecież co tydzień tam jest kurwa jakiś kwiatek i to mając Var. Najsmutniejsze, że przy tych asach to nawet takie miernoty z naszego podwórka jak Arys czy Raczkowski (CHUJ CI NA IMIĘ) wyglądają trochę poważniej i PZPN nie widzi problemów, bo przecież inni mają gorzej.
Ha tfu
Żółta była. Czerwonych w ESP nie dają
To jest pojebane
View attachment 120383