Piłka nożna

A ja mam kupione z ziomkiem bilety do Manchesteru w terminie 11-13 bo było wiadome że City będzie grało pierwszy mecz u siebie 11 albo 12 jak awansuje do 1/16 :juanlaugh:

I będzie to mecz z Realem najprawdopodobniej. Wątpię żeby udało się ogarnąć bilety :)

I będzie to mecz z Realem najprawdopodobniej. Wątpię żeby udało się ogarnąć bilety :)
Czemu? Mam matchday membership może się udać. Będę kupował od razu jak się pojawią. Ewentualnie kupimy z viagogo z rynku wtórnego :fjedzia:

Ale jak najbardziej się zgadzam, że jak będzie Real to będzie i cena odpowiednia.

City - Real
Barca - PSG ?

Ile razy można oglądać to samo. Guardiola pakuje się do domu, Barcelona miejmy nadzieję przejedzie się po PSG.

Gorące kulki i łatwa drabinka ;)

1000010850.jpg

Co to był za cyrk w końcówce leganes z vallecano. No i okazało się, że każdy de la fuente to parówa

Mamy dwóch piłkarzy w Barcelonie, dwóch w Interze i po jendym w Juventusie i Arsenalu, a na grę polskiej reprezentacji patrzeć się nie da.
Milik to w ogóle zagrał jakieś minuty w tym sezonie? :beczka:
Zalewski jest 3 do grania na lewym wahadle w Interze, Kiwior też raczej nie jest pierwszym wyborem, a Magister i Szczena to stare dziady :siuu:

Milik to w ogóle zagrał jakieś minuty w tym sezonie? :beczka:
Zalewski jest 3 do grania na lewym wahadle w Interze, Kiwior też raczej nie jest pierwszym wyborem, a Magister i Szczena to stare dziady :siuu:
Lajka byś dał a nie od razu podważasz :childcry:

To je karny?

Dlaczego wpuszcza Modricia przy autobusie już w 80 minucie? Nie może poczekać do 93?

Ehh ten Carlo i jego rotacje/zmiany..

EDIT: I jeszcze gola strzela chłop którego nie powinno być na boisku...

Last edited:
Czyściutko, ja to bym dał Mekambe żółtą za symulkę:

View attachment 120369

Jeszcze Rudiger kontuzjowany. Niestety Camavinga nadal ma uraz wobec czego Carlo nie zagra swoim wymarzonym duetem stoperów: Tchouameni-Camavinga.

On tu w ogóle nie dam kartki czy dał tylko żółtą? Przecież to jest klaro kier i nawet nie ma co dyskutować.
Niesamowite są te skurwysyny z gwizdkiem w Hiszpanii, ja nie wiem czy da się to jakoś ogarnąć, przecież co tydzień tam jest kurwa jakiś kwiatek i to mając Var. Najsmutniejsze, że przy tych asach to nawet takie miernoty z naszego podwórka jak Arys czy Raczkowski (CHUJ CI NA IMIĘ) wyglądają trochę poważniej i PZPN nie widzi problemów, bo przecież inni mają gorzej.
Ha tfu

On tu w ogóle nie dam kartki czy dał tylko żółtą? Przecież to jest klaro kier i nawet nie ma co dyskutować.
Niesamowite są te skurwysyny z gwizdkiem w Hiszpanii, ja nie wiem czy da się to jakoś ogarnąć, przecież co tydzień tam jest kurwa jakiś kwiatek i to mając Var. Najsmutniejsze, że przy tych asach to nawet takie miernoty z naszego podwórka jak Arys czy Raczkowski (CHUJ CI NA IMIĘ) wyglądają trochę poważniej i PZPN nie widzi problemów, bo przecież inni mają gorzej.
Ha tfu
Żółta była. Czerwonych w ESP nie dają
1000010861.jpg

1000010860.jpg

Back